Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

senin verdiğin ilandaki ile aynısı mı motorum siyah olacak:)allah izin verirse tabi
benim takozların resmiyle geçen yıl ki fiyatı var burda , ben çok memnunum , sağ takozun üzerine 3 kere yattı motor bana mısın demedi, motorun siyahsa özellikle tavsiye ederim

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-2011-model-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-352.html#post2654668

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------

evet hocam grenajı delen takozlar da varmış..ama grenaja dokunmadan çıkan takozlardan bakıyorum elbet
bana bu grenaj arasından çıkanlar daha güvenli gibi gelmişti
biraz araştırmıştım 150dolar gibi fiyata ebay den alabiliyodum
şimdi baktım 200dolardan aşşa göremedim

hangisi daha iyidir bilmiyorum ama...

senin verdiğin ilandaki ile aynısı mı motorum siyah olacak:)allah izin verirse tabi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------

evet hocam grenajı delen takozlar da varmış..ama grenaja dokunmadan çıkan takozlardan bakıyorum elbet

benim kullandıklarım takozla ilgili verdiğim anes linkindekilerden farklı ama geçen anese gittiğimde 0 motorlara da yine benimkilerden taktıklarını gördüm

Arkadaşlar bir şey sorcam; 310km de ışık yanıp sönmeye başlamıştı, 330.km'de benzin aldım. Fakat dik konuma getirip çalkalamama rağmen 10.00 lt'den fazla benzin almadı.
Son diş yanıp sönmeye başladığında kaç lt benzin kalıyordu? 1.4 lt diye hatırlıyorum ama bu hesaba göre bi yanlışlık var.. ?

Arkadaslar
2013 modelin ikinci partisi ne zaman gelecmis bilgisi olan vadmi? Malum biz ankarada kerbela bir yerdeyiz herkes birsey diyor nisan sonumu? Mayis ta nezaman?

mrb arkadaşım.. bilgin vardır belki yeni partilerde donanımda veya başka bir konuda 2012 ye göre artı veya eksiler var mı??,,
Arkadaslar
2013 modelin ikinci partisi ne zaman gelecmis bilgisi olan vadmi? Malum biz ankarada kerbela bir yerdeyiz herkes birsey diyor nisan sonumu? Mayis ta nezaman?

aynen kardeşim, cbr 250 lerdeydi hepsi

teşekkürler kardeş,,inş bu hafta alacağım motorumu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

yurt dışı modellerde ABS varmş bize niye gelmez..vergiler ve ucuk fiyatlar haricinde
jantlar siyah başka fark yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

24 yaşındayız amma acayip heyecanlıyız haa:)motor alacaz diyye

teşekkürler kardeş,,inş bu hafta alacağım motorumu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

yurt dışı modellerde ABS varmş bize niye gelmez..vergiler ve ucuk fiyatlar haricinde

ne kızıyon yav ben mi getiriyorum cbryi :)

şile yoluna bastık geldik, kazasız belasız cezasız bı sekılde :)

bu arada 6.4 yaKtım son depoda ve max gorduk yakıtta :D
skalam 4.6-6.4 oldu :):)

devır kesıcıye gırmeden 2 165 3 190 gordum.daha da gıderı var.benım ıcın onemlı olan turbo arabalarla denerken 100-200 hızlanması.3.vıtes yetecek mı dusuncelıyım acıkcası.hangı vıteste kac yaptıgına nereden ulasabılırım acep :)

mk9tn.jpg

Titreşimini yediğim MTsi çok şık be abi :joker:

Yamaha' yı Honda servis ve parça tedariği kalitesine ulaştıracak biri sahiplense nolurdu sanki ::huuuh::

Gerçi direk mail atılsa bile en başta markanın kendisi yok sayıyor bizi :/

Arkadaşlar jant için reflektör şerit araştırıyorum. Bir motorun üzerinde 3 renki olanlardan görmüştüm mavi beyaz kırmızıydı. Bende tricolor cbr için bakıyorum ama internette yeşil beyaz kırmızı olanı var heryerde. Mavi beyaz kırmızı olanı nereden bulabilirim ?

Titreşimini yediğim MTsi çok şık be abi :joker:

Yamaha' yı Honda servis ve parça tedariği kalitesine ulaştıracak biri sahiplense nolurdu sanki ::huuuh::

Gerçi direk mail atılsa bile en başta markanın kendisi yok sayıyor bizi :/

guzel alet :) sesi korkutucu MIVV var bunda. sılencerle bıle ürkütüyor :)

http://www.gearingcommander.com/

Şuradan bakabilirsin sanırım, max rpm'i istediğin değere getirip.

supersın cagdas :)
bılıyordum sıteyı ama hatırlayamadım ne zamandır.

3.vıtes 7750dd 99.6 (11000dd max tork verıyo makıne.bıraz da olsa bayılcak ılk bastıgımda ama 1-2 sn ıcınde koparım :) )
15500dd 199.2

ok dir.demek ki dedıgım gıbı pay varmıs daha :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar