Senin mesaj geç geldi bende çıkmış bulundum bisikletle bakırköy sahil eminönü, taksim yaptım trafikteki arabalara el salladım. :king:sanırım dışarı çıkma işi geçti :/ :salut:
dünü de bağlanmadan atlattık
rummenigge ve motosev le tıngır mıngır dolaştık.cadde bomboştu desem yalan olmaz.polisler asırı baltalıyor.nerde o eskı cadde...hmpf..
yarın-pazar
hava yıne acık.
50-100 km gıdelım bı yerlere,yıyıp ıcelım felan yahu,gencler nerdesınız?![]()
Haber verırısın uyanırsan.cok ıcme,yaza az kaldı hehahehYarın da gelmek isterim ancak her şey bu geceki yeme-içme performansıma endeksli
Uyanamazsam falan ayıp olur..
Ayrıca teşekkür ederim dün gece için sana ve Can'a..Memnun oldum tanıdığıma..
Selamun aleykum oncelikle pazartesi gunu kismetse tricolor cbr alacagim fakat bir problemim var smdiye kadarki motorlarimi yasim yuzunden uzerime alamiyordum smdi ehliyeti aldim motoru kendi uzerime yapabiliyormuyum acaba yas 17 mantiken surme belgem olan seyi kendi uzerimede alabilmem gerekir degilmi . Brde sitedeki arkadaslardan kocaeli istanbul cevresinde motorunu satan varsa 10000 km alti bana haber verebilirmi ?
Selamun aleykum oncelikle pazartesi gunu kismetse tricolor cbr alacagim fakat bir problemim var smdiye kadarki motorlarimi yasim yuzunden uzerime alamiyordum smdi ehliyeti aldim motoru kendi uzerime yapabiliyormuyum acaba yas 17 mantiken surme belgem olan seyi kendi uzerimede alabilmem gerekir degilmi . Brde sitedeki arkadaslardan kocaeli istanbul cevresinde motorunu satan varsa 10000 km alti bana haber verebilirmi ?
Tanidik bi abi gencken almis diye bi duyum aldim ona soracaktimda numarasini bulamadim o sekildemi aldi acaba o da bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
bende kocaeli gölcüklü sayılırım benden sana abi tavsiyesi büyük birinin üstüne yap motorunu annen yada baban olabilir trafik sigortası yaptırırken şoka girmezsin:cat:
Olumlu bişey için prim vermezlerki bunlar :mrgreen:
Mesela Db' si orjinal egzozdan bile düşük bi Akrapovic takanı buldun, primi kaptın,
ama aynı kişi Akrapovic logosunu egzozdan sökerse prim falan yok :mrgreen: Uygulamaya bak :mrgreen::mrgreen::queen:
bu işler kısmet... gözden sakınan mal batar ben bunu bilir bunu söylerim:cat:dün siyah cbr 250r mi takasta vermiştim
alan arkadaş iş yerinin önüne park etmiş
orda park halindeyken nasıl olduysa bi rabalı motora vurmuş hızıda biraz fazlaymış.
motor devrilmiş.grenajlar falan baya kötü durumda kırık olan yerler var
alan arkadasta hiç şand yok alalı 24 saat olmadan motor devrilmiş
bu işler kısmet... gözden sakınan mal batar ben bunu bilir bunu söylerim:cat:
alacağı gün test ederken fazla şevkliydi
eski yzf 600 r kullanıcı bi kaza sonucu kolunda falan pilatın var alan arkadasın o 600lukte pert olmuş
denerken baya zor virajlara 120-130 giriyordu
umarım bunun dısında kendi canına bişey olmaz
....
burası canlı arda buraya yazarım kovmassanız eğer beni :
sym joyride 200 bölümünde hayat yok![]()