Arkadaslar gecen ayn 8 inde aldgm motorumla ilk dususumu gerceklestrmis bulunmaktayim.Daha dogrusu motoru dusurdum ben dusmedim. Tam lambalarda durmustum araba vardi onumde kavsak gibi bi yerde. Tam onumdeki araba yesil yaninca kalkti bende tam kaldiriyordum motoru daha ayagimi bile yerden cekmemistim onumdeki arabanin onune bir araba atladi oda aniden fren yapti ve kornaya falan basti gecen arabaya bende mesafem azdi on frene biraz hizli asildim ve kilitlendi teker kaydi. Ne kadar dusurmiyim diye diretsemde yerde islaklikta vardi kayinca ben sol ayagmn uzerinde ayakta kaldm ama motor dustu soluna dogru.sonra kaldirip kenara cekip baktm bisey oldumu acaba diye.yeni motorumla ilk dusmeydi o yuzden icim cız etti ama sonrasnda icim rahatladi sadece sol elcik topuzunda kucuk bi boya atmasi sol aynada derin olmayan kucuk ksa cizikler ve yanls gormedysem vites ayak koyma basamgnn orda biraz surtunme cizigi vardi baska birsey yoktu. Neyseki ufak birseydi.en acaibide 5 le falan dustum hiz olrk
Allah kaza bela vermesin herkese iyi geceler