Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi sadece bacaklar belli olmuş :D

ütüyle cektım :cherry:

detaylı resımlerı - hd cekımlerı koymayayım. sıte amacını asmasın :cherry: haha

Abi buralarda olmana çok sevindim zira dün yüklediğim resimleri daha bugün beğendin merak ettim yemin ediyorum nerde wolraht (woltran değil) barış abimiz nerelerde diye :) :) :)

ben hep buralardayım ama pek ses etmıyorum:p dun gece atasehırde actıondaydık.daha ısınma turlarım.bıraz daha alısınca guzel vıdeolar koyacagım buraya :)

bu arada wolraht da degıl wolrath :D

---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

yazmakta zorluk cekenler , dırek avatarın ustunden ctrl-c sonra ctrl-v yapın panpalar :D hehe

Güzel pazarlar iyi istirahatler arkadaşlar. Dün yine ani bir kararla güzel bir gezi yaptım çok fotoğraf çekemedim soğuktan. Buralarda motosiklet turu yapmak isteyen arkadaşlarım olursa tek tavsiyem: Daha sıkı giyinin :)

Rotam : Sarıkamış - Pasinler (Kaplıca - Kale - Köz Döner 3K ):bounce: Dönüşte Pasinler - Kars orduevi (Gece eğlencesi) bu sabah Sarıkamış (nöbette yetiştim :) )

Motorun durumu : depo full iken yola çıktım dediğim rota 350 km'den biraz fazla şu an benzin tek çubuk yanıp sönmekte (bu motosiklet resmen kokluyor).Motoru alalı bir hafta oldu 2 gün çıkardım garajdan ve 100 liralık benzin aldım ve tam 725 km yol yapmışım.

İşte bir kaç resim

Yola çıkmadan hazırlık sıcaklık 1 derece, hissedilen sıcaklık -5
ZRr36Y5.jpg

Pasinler belediye kaplıcası tavsiye edilir ucuz ve güzel :)
PclmE45.jpg

Aras nehri kıyısı müthiş bir manzarası var.
KMfRbpG.jpg

Daha çok resim atmak isterdim ama kendi resmimi çektirecek birini bile bulamadım buralarda. Gezi için gelmek isterseniz buralara beklerim.

Saygılarımla.

Çağdaş goproyla çekim yaptı ama resim huyumuz yok aslında çok güzel manzaralar vardı yeni yeni bahar geliyor heryer yemyeşil ama durma huyumuz yok 41 dakikada şilede kahvaltıya oturduk sonra kandıra da mola verdik kahve içtik bide son çıkışta mehmetçik vakfında çay kahve içip döndük :) güzeldi videoyu belki Çağdaş yükler :cat:

dün saat 2 gibi mehmetcık vakfında duran 2 cbr sızden mıydı
duke ıle yanastık benzın almaya orda gordum

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

karsta yedek subaylık nasıl gidiyor
349dan benim arkadaslar geldi oraya sizin yanınıza

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizdik :p, ben de duke'un yanından geçerken baktım biraz :), 150/60 teker olduğunu bilmiyordum, baya kalın arka tekeri varmış beğendim.

içeri benzin için döndüğümde gidiyordunuz gitmeseydiniz gelecektim yanınıza
neyse nasip değilmiş
arka teker 160-60-17

tuc

Barış abi (Wolrath) nedir bu senin isminden çektiğim her defasında yanlış yazıyorum hiçbirinde de tutturamıyorum sanki inatla yanlış söylemeye çalışıyormuşum gibi :)

tüm cbr 250r kullanıcılarına selam olsun.
aranızda yeni katılıyorum arkadaşlar ay sonu motoruma kavuşuyorum kaporamı verdim motoru ankara honda boradan sipariş verdim, sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum kendisin il motorum olcak.
ve şimdilik AGV K-3 series mat siyah kask ve richa montumu aldım yavaş yavaş ekipmanıda topluyorum :) eldiven ve ayakkabıda tavsiyeniz var ise sevinirim. bu arada hondamın rengi beyaz.

10.300 olmuş fiyat diyorum şeyine takan yok! Fiyatın artmasının nedeni nedir? ABS'li model mi geldi acaba?

10.300 olmuş fiyat diyorum şeyine takan yok! Fiyatın artmasının nedeni nedir? ABS'li model mi geldi acaba?

yanlış hatırlamıyosam nisan başında zaten 10.300 oldu, yani çoğu insan biliyodur durumu...
abs'li modelde gelmedi.. fiyatın artış nedeni herhangi bir değişiklikten değil, yeni model oluşu ve fiyatlar genel seviyesiyle alakalı bir durum...

Arkadaşlar motorumu dün aldım ve iki günde 60km yol yaptım. Çok güzel bir deneyim gerçekten, çok sevdim aleti:cat:

m2nwd.jpg
[/url][/IMG]

Sene 2013 olunca fiyata 10.300 oldu. 2014 te 10.400 olabilir:queen: abs falanda yok renk değişti sadece. Cbr zaten en ucuzu değilmiydi? sym wolf gibi bir motor 10372tl iken hyo ha keza öyle ninjayı söylemeye gerek yok... yine normal fiyat. Motor almanın en güzel tarihi aralık bayi bayi dolaşıcaksın yıl sonu hesaplar kapatılırken, satış kotasını doldurması gereken bayiden çok güzel fiyatlara motor alınabiliyor hele 600cc ve üstü makina alıcaksanız tadından yenmiyor ama artık sezon çoktan açıldı nakitte verseniz fiyatta en fazla 50-100lira indirim yaparlar 20liralık tank ped verirler okadar.

arkadasım gunaydın yazdık ya :D

bayag oldu zam geleli :)

abslı gelmedı sımdıye kadar hıc.

Barış abi (Wolrath) nedir bu senin isminden çektiğim her defasında yanlış yazıyorum hiçbirinde de tutturamıyorum sanki inatla yanlış söylemeye çalışıyormuşum gibi :)

o benım yanlıslıgım panpa :) ısmımı de kullanabılırsın yahu. nıckı bosver :)

Hımm gerçekten bana Günaydın o zaman :) Peki dostlar ben nasipse Haziran-Temmuz gibi CBR alacağım. Çıplak Motor+Gerekli alım belgeleri,ruhsat,plaka vs ücretleri+3-5 aksesuar(Karenajlar için koruma, Tank ped vs gibi) Korumalıklar hariç tüm bunlar bana ne kadara patlar? 11.000 e halledebilirmiyim?

irc lastikler demi sorun var bendemi bilemiyorum.40km hızla giderken bile kitleniyor ön ve arka lastikler sizdede böyle sorun oluyormu giderek artan basınçla ön ve arka freni eşit zamanla sıkıyorum. bazen basıncı arttırdığım zaman lastikler kitlenip kayıyor 2 defa çarpcaktım nerdeyse önümdeki arabaya arkadan. yüksek hızlarda frenleme yaparken kitlenme yapması açıkcası tedirgin ediyor beni .1 aylık irc lastik bu kadar dandikmi? hemen değiştirimmi sizce diablo rosso 2 mi almalıyım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

Arkadaşlar motorumu dün aldım ve iki günde 60km yol yaptım. Çok güzel bir deneyim gerçekten, çok sevdim aleti:cat:

[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://j1304.hizliresim.com/18/g/m2nwd.jpg[/url][/url]

hayırlı olsın birader kazasız belasız sürüşler sana ve hepimize

Sürekli kitleniyorsa en kısa zamanda fren çalışması yap bence. Frenleri artan kuvvette kilitlemeyecek kadar sık, giderek fren mesafesini azaltacak şekilde tekrar et. Bir de kuvvetli sıkıyorsan, parmak sayısını azaltmayı dene, 4 yerine 2 mesela. Maneti hangi şekilde kontrollü sıkabildiğini gör. Lastik değiştirmenin bu konuda hiçbir faydası olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar