Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aynen beklemek zor geliyor iki gece ruyama girdi :)

Ama farki ortada ya bizim ekipte favori oldu

İnsallh hemen binmek kismet olur sanada

aynen abi benim 1 haftadır iyice rüyalarıma girmeye başladı bugün alıcaktık babamla aslında mototaldan işi çıktı yan çizdi yarında fenerbahçenin maçı var gidilmez oralara diyo sabbrım kalmadı artık :queen:

deep_far kardeşim hayırlı olsun;Allah kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Hocam ben gectigimiz hafta carsamba kapora varmistim persembe motor istten geldi tum parayi verdim

Cumaya yetismez dedi araya hafta sonu girdi palaka ruhsati halledemdim pazartesi aksamina makinayi almis bulundum ;)

3 gundurde ustundeyim :)
motoru nereden aldınız ve ne kadara maloldu bilgi verebilirmisiniz.

Ben de merak ettim açıkçası :p. Sport touring kasklar arasında bundan iyisi bir tek Schuberth S2.
BEN ARAİ flan dır dıe dusunuorm suan pıyasada shoei yle kapısan o ha bıde sharkın speed r prosu var .D boylece hepsını saymısta oldum bu arada shoei1100 alıcak arkadaslara sharkı tavsıye edıorm ben alamadım fakat gordum duydum ve kullandım ve 1100 den daha ıyı oldugu kanatıne vardım :)

deep_far kardeşim hayırlı olsun;Allah kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

motoru nereden aldınız ve ne kadara maloldu bilgi verebilirmisiniz.

Eyvallah hocam saol izmir yukselis hondadan aldim

9500 e pesin aldim

BEN ARAİ flan dır dıe dusunuorm suan pıyasada shoei yle kapısan o ha bıde sharkın speed r prosu var .D boylece hepsını saymısta oldum bu arada shoei1100 alıcak arkadaslara sharkı tavsıye edıorm ben alamadım fakat gordum duydum ve kullandım ve 1100 den daha ıyı oldugu kanatıne vardım :)

Ama şu var Shark'in tüm kaskları shoei gibi değil,Bu motogp serisi var onlar gerçekten harika kask bende yolda denedim benim shoei'e taş çıkartar başka bir arkadaşımda normal standart bi shark var o tırt :)

Fiyatda shoei gibi tabi :) birde kask alırken iç pegleri tamamen çıkanını almaya dikkat edin 3-4 senedir XR1000 kullanıyorum ve sadece yanak pedleri cıkıyor iç kısımlarını zorlukla temizliyorum.1100'de sanırım full çıkıyor :)

Ama şu var Shark'in tüm kaskları shoei gibi değil,Bu motogp serisi var onlar gerçekten harika kask bende yolda denedim benim shoei'e taş çıkartar başka bir arkadaşımda normal standart bi shark var o tırt :)

Fiyatda shoei gibi tabi :) birde kask alırken iç pegleri tamamen çıkanını almaya dikkat edin 3-4 senedir XR1000 kullanıyorum ve sadece yanak pedleri cıkıyor iç kısımlarını zorlukla temizliyorum.1100'de sanırım full çıkıyor :)

aynn hocam senn motogp dedıgın race r pro armaid falan varmıs ıcınde bende senn gıbı dusunuorm o harıc dıerlerı tırt bosuna para verılmez :)

http://www.anesmotor.com/?urun-1863-Power|Devil-CBR-250-R-Performans-Egzoz.html
bu veya bunun yerine daha iyi fiyatı ekonomik bi önerisi olan var mı ve sesi nasıl olur değer mi sizce
bide youtubeden izleyin demeyin,canlı duymak başka canlı duymadım.bizim şehirdeki cbr fabrika çıkışı full orjinal duymadım egzoz sesi

o egzos orijinal devil değil. Türk malı power devil haberin olsun. Onu alacağına tiger al arkadaşın verdiği linkteki tigerın sesi çok güzel.

tuc

Bende shark s900c almayı düşünüyorum 585 tl ye alınabilecek en iyi kasklardan biri bence.shoeinin yanında tırt olmasıda gayet normal tabii :D

Bende shark s900c almayı düşünüyorum 585 tl ye alınabilecek en iyi kasklardan biri bence.shoeinin yanında tırt olmasıda gayet normal tabii :D

S900C kullanan bir abim memnun kalmamıştı ve gidip iade ederek başka bir model almıştı. Hangi modeli aldığını unuttum ama s900c sesli bir kaskmış ve aero dinamiği hoşuna gitmemiş. Cbf1000 kullanıyordu. Belki diyebilirsiniz onun motoru büyük yüksek hızlara çıkar diye ama onun seyehat ettiği hızlara 150-160'lara sizde çıkıyorsunuz. Ben çoğu kişiye Suomy kaskı sordum memnun olmayan gerçekten yok. Suomy düşünürseniz Vandal ve Excel serilerine bakmanızı öneririim. Önceden shark kask alıcaktım fakat memnun olanda var olmayanda vardı. Ama suomy'den herkes memnun. Memnun olmayan görmedim. Maddi durum uygun hale geldiği zaman kesinlikle alacağım kask Suomy'dir.

http://www.hondamototal.com/?urun-984-SUOMY-KASK-EXCEL-DOVIZIOSO-Replica.html
*
http://www.hondamototal.com/?urun-991-SUOMY-KASK-VANDAL-SMART.html
*
http://www.hondamototal.com/?urun-994-SUOMY-KASK-VANDAL-PIN-UP.html
*
http://www.hondamototal.com/?urun-993-SUOMY-KASK-VANDAL-ATLANTIC-CITY.html
*
http://www.hondamototal.com/?urun-1630-Suomy-Kask-Vandal-Rapture.html

bende s900c almaya gitmiştim SHARK SPEED-R Sauer Mavi alıp döndüm şimdilik memnunum

http://www.anesmotor.com/?urun-1928-SHARK-SPEED-R-Sauer-Mavi.html

tuc

S900C de hava yastığı sistemi var scorpionlardaki gibi.yani hava basıp yan padleri şişirebiliyoruz bu yeni gelen bir özellik daha önceki S900 modelinde yoktu.Belki tanıdığınızın iade ettiği kask modeli S900'dür. Barodi abimiz S900C kaskı almış forumda resimlerini felan paylaşmış sağolsun onun test edip ondan sonra bende kararımı vereceğim.150-160 km hızlara her zaman çıkmıyoruz çıkarsakta mecburen motorun üstüne yatıyoruz biraz daha süratli gidebilelim diye,ondan dolayıda o hızlarda rüzgar pek rahatsız edemiyor ön camdan dolayı kaskın arkasında da spoileri var boyun yükünüde ayarlayacaktır bence.Barodi abim kaskı denesin memnun kalırsa bende alacağım pek beğenmezse başka markalara bakarız artık :)

S900C de hava yastığı sistemi var scorpionlardaki gibi.yani hava basıp yan padleri şişirebiliyoruz bu yeni gelen bir özellik daha önceki S900 modelinde yoktu.Belki tanıdığınızın iade ettiği kask modeli S900'dür. Barodi abimiz S900C kaskı almış forumda resimlerini felan paylaşmış sağolsun onun test edip ondan sonra bende kararımı vereceğim.150-160 km hızlara her zaman çıkmıyoruz çıkarsakta mecburen motorun üstüne yatıyoruz biraz daha süratli gidebilelim diye,ondan dolayıda o hızlarda rüzgar pek rahatsız edemiyor ön camdan dolayı kaskın arkasında da spoileri var boyun yükünüde ayarlayacaktır bence.Barodi abim kaskı denesin memnun kalırsa bende alacağım pek beğenmezse başka markalara bakarız artık :)

Modelini yanlış hatırlıyor olabilirim doğru söylüyorsunuz sonuçta çok küçük bir ayrıntı. Kendisine mesaj atıp tekrardan sordum. Duruma göre onun yazdığını direk buraya kopyalıyacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar