vay be hayırlı uğurlu olsun 9300 çok güzel almışşınız
yarın bende direneceğim direne bildigim kadar : )
Sagolun.. Sizde kavusursunuz insallah en kisa zamanda araciniza.
vay be hayırlı uğurlu olsun 9300 çok güzel almışşınız
yarın bende direneceğim direne bildigim kadar : )
aynı şeyi bende düşünüyorum ama orjinal biraz tuzlu geldi bana şuan için motoru aldığımdan çıkartamayablrm o kadar para sanırsam 150 tl civarıydı. öncelikle kendi güvenlik ekipmanlarımı almam lazım ya da bulursam max 60-70 e parasal durumu beklemeden alırımsaolun inşallh
aldıgım yerde direk koruma takozu taktırmak istiyorum ama ne dersiniz gördüüz mü hiç düşündünüz mü ?
aynı şeyi bende düşünüyorum ama orjinal biraz tuzlu geldi bana şuan için motoru aldığımdan çıkartamayablrm o kadar para sanırsam 150 tl civarıydı. öncelikle kendi güvenlik ekipmanlarımı almam lazım ya da bulursam max 60-70 e parasal durumu beklemeden alırım
Gecen hafta ben 2013 kasa cbr 250r aldim 9300 tl pesin olarak. Plakayida bugun cikarttim oda 350 tl civarinda tuttu. Size tavsiyem Israrla pazarlik yapiniz.
benmde kask olayını aynı şekil yapmayı düşünüyorum hedi et falan diyeburda bi başlıkta gördüm bende malzemeyi ama kesin taktırcam ya benım kaçarım yok bu konuda 150 lira verebilirim ya fiyat o ise iyi
olmadı onuda " motor alıyoz abicim hediye et " diyi veririm![]()
Arkadaşlar 9000+ para veriyosunuz gönlünüdeki motoru alıyosunuz 50-100tl sine bakmayın 9300-9400 alın bende yeni görüştüm zam gelicekmiş mayıs-nisan gibi... honda motor alıp şu zamana kadar hiç zarar etmedim ben:mrgreen: bu arada bir şey sorucam benim fuarda gördüğüm cbr250 nin arka lastiği 130du değiştirdilermi bizimki 140tı diye biliyorum:silent:
burda bi başlıkta gördüm bende malzemeyi ama kesin taktırcam ya benım kaçarım yok bu konuda 150 lira verebilirim ya fiyat o ise iyi
olmadı onuda " motor alıyoz abicim hediye et " diyi veririm![]()
hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
benmde kask olayını aynı şekil yapmayı düşünüyorum hedi et falan diyebir kask var bende ama yeni alıcam yeterli değil ve oldukça eski bendeki
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
evet kardeş 140 ama değiştirmişlerdir belkide.şimdi nasolsa alıncak almışken ne kadar düşürsem kardır düşürdüğümü aksesuara veririm mantığı var o yüzden sınırları zorluyoruz biraz :thumleft:
yükselişte var ls2 kasklar 120 tl liklerdn bi tane beğenmiştim 4 yıldızlı falan.fiyatta bişeyler yaparsınz heralde dedm.yaparız sen motorunu teslim al da bi motorda çok esneme yapamıyoruz onlarda daha fazla yardımcı olurum demişti.hediye çekmesini isticem olmadı 80 tl ye falan pazarlık etcembende motor alıyorum ama daha kask hiç yok bende mont eldiven dizlik var ama kask almam lazım birde :/
ne alabilirim ki aceba
Bence grenaj takozu takmayın. Şasiye bağlananları hele. 50-100 TL'lik grenajı koruyacağım diye şasiyi yamultursunuz. Motorun yan kapaklarına takılanlar var, galiba onlar daha iyi, en azından şasi yamulmaz. Anes'te satılanlar şasiye bağlanmış gibi duruyor.
Yan grenaj zaten 100tl gidip 150 tl ye koruma takozumu takıcaksınız. motora en yakışmayan şey zaten dik gibi duruyor önden bakınca![]()
peki sence motor bloğuna bağlanan takozdan yaptırmak mantıklımı ? bu seferde motor bloğuna zarar vermeyelm? yanlş anlama bilmediğimden soruyorum fikrini:silent:@slymn93
Mesela yoshimura'nınki:
http://stores.sportbiketrackgear.co...himura_cbr250r_frame_sliders_detail_3_600.jpg
Direkt içteki borulara bağlanıyor, o borular ciddi güçsüz ve yamulur. Mototal servisinde söylemişlerdi.
Diğer bir örnek sato racing'in takozu:
http://www.satoracing.com/frameslidersCBR250r.htm
Büyük kısmı motor yan kapağından destek alıyor, şasiye bir noktadan bağlı. Bunlar en azından daha sağlam olmalı.
Dikkat etmek lazım, bütün desteği şasiden almasın.
ben bu eldiveni kullanıyorum memnunum açıkçası ama daha çok yazlık eldiven kışın ve bu havalarda parmaklar buz kesiyo bi yerden sonra hissizleşiyosun ki zaten sende daha çok yazlık veya ılık havalar için istiyosun bende böyle düşündüm ve bunu aldım
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-COMET-SiYAH-KIRMIZI_214.html#0
Koruma takozu görevini yapıp grenajı ve motoru yere değdirmiyor ama darbeyi aldığında veya yerde sürüklenirken bağlı olduğu parçayı esnetip, yamultabiliyor. Bağlı olduğu parça birbirine kaynakla tutturulmuş içi boş borular, yani şasi mi olsun istersin, yoksa ağır ve o kuvvete dayanabilecek motorun yan kapakları mı olsun?peki sence motor bloğuna bağlanan takozdan yaptırmak mantıklımı ? bu seferde motor bloğuna zarar vermeyelm? yanlş anlama bilmediğimden soruyorum fikrini:silent:
Koruma takozu görevini yapıp grenajı ve motoru yere değdirmiyor ama darbeyi aldığında veya yerde sürüklenirken bağlı olduğu parçayı esnetip, yamultabiliyor. Bağlı olduğu parça birbirine kaynakla tutturulmuş içi boş borular, yani şasi mi olsun istersin, yoksa ağır ve o kuvvete dayanabilecek motorun yan kapakları mı olsun?