Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaş millet tekirdağ'a dünden razıymış sadece delinin tekinin kuyuya taş atması beklenmekteymiş onuda attım ne demek :D :D

bu arada kamera ben getiricem, isteyen varsa yine getirebilir... evdeki profesyonel değil ama 12megapiksel sony kamera...

Varya nasil imrendim anlatamam. Keske islerim bitesede motorumu alip size katilabilsem.

Merhaba arkadaşlar

bende sizlerin arasına katılmak istiyorum 2.el bir cbr250r alarak. Fakat sahibinden.com'da oldukça fazla ilan olmasına rağmen bir türlü güvenemiyorum.
Sizce 100-200 fazla verip mototal gibi servislerin sattığı 2.elleri almanın herhangi bir korkulcak yanı olurmu? Daha fazla güven sağladığını düşünmek ile birlikte sizlerin fikirlerini merak ediyorum

hrc cbr'den gerıye kalanlar :) ıhtıyacı olanlar parmak kaldırsın :p

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-yedek-parcalari-103322758/detay/

gıttı kocum yenı sahıbıne.motoru almamda-yuklememde-kullanmamda bana tecrubelerıyle maddı-manevı yardımcı olan degerlı arkadaslarım sızlere tesekkur ederım.yenı motorumda da bu baslık altında devam edecegım :)

Arkadaşlar merhaba, honda türkiyeye mail atmıştım 2013 250r renkleri için herhangi bir değişiklik olmayacağını söylediler ? tri color devam siyahda ise jant siyah ve egzoz kapağı siyah olarak bu şekilde dendi abi ben 125rımı sattım 250r bekliyorum yeni renk gelecek diye oturur ağlarım :salut:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-yedek-parcalari-103322758/detay/

gıttı kocum yenı sahıbıne.motoru almamda-yuklememde-kullanmamda bana tecrubelerıyle maddı-manevı yardımcı olan degerlı arkadaslarım sızlere tesekkur ederım.yenı motorumda da bu baslık altında devam edecegım :)

Hayırlısı olsun abi :)

abs seçeneği de olmayacakmış siyahta ufak tefek farklar harici gelişme yok. Zaten siyahın son hali bayilerde varmış ki resmini paylaşan olmuştu geçen sayfalarda en azından tri colorun jantlarıda siyah olaydı
yeni siyahı bende gördüm zaten bayide demekki seneye getiricekler bize lan herşeyi en pahalı alıp en son almak koymaya başladı artık :)

Merhaba arakadaşlar bende abs li bekleyenlerdendim fakat gelmiyecekmiş. Bu sene başka renkte gelmeyecekmiş sadece siyah olanda jant ve egzos koruması siyah olmuş tricolorda değişiklik yokmuş. Bende daha fazla beklemedim aldım aranıza katıldım:cat:

Cbr için arka sehpa kullanan varmı arkadaşlar hangi tip uygun nette bir çok çeşit mevcut bu motorda sehpaya almak için pin yeri yok sanırım başka türlü arka sehpaya nasıl alıcaz?
Birde yağ olarak 10-40 mı yoksa 15-50 mi tavsiye ediyosunuz? ben bu zamana kadar diğer motorlarımda castrol power1 10-40 kullandım bundada aynı şekilde devammı edeyim? birde yağ filtresi değişmeden 1.4 değişirse 1.5l yağ alıyor doğrudur değil mi?

resimlrimm008.jpg

abs (Anca Beklersiniz Siz) :) geleceğini sanmıyorum, bize sadece 2 renk kakalıyorlar, o da abs siz... Dün Bakırköy Adliyesi nde 2013 cbr 250 gördüm, arkadaş yeni almış, siyah jantları seviyorum ama kiri çok belli ediyor, bu arada hgs almış ön cama içten yapıştırmış ama yarısı çıkmış sallanıyor öylece etiketin, ben daha almadım, Tekirdağ gezisine otobandan gidelim diyorsunuz , hgs olmayanlar ne yapacak, kgs gişeleri tamamen kalktı mı?

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.İnşaallah istediğin motora hızlıca kavuşursun.Bir birimizi tanımıyoruz fakat aldığın günden beri senin motora yaptıklarını takip etmiştim.Alanlar şanslıymış.

Hayırlısı olsun abi :)

tesekkurler kardesım :

Merhaba arakadaşlar bende abs li bekleyenlerdendim fakat gelmiyecekmiş. Bu sene başka renkte gelmeyecekmiş sadece siyah olanda jant ve egzos koruması siyah olmuş tricolorda değişiklik yokmuş. Bende daha fazla beklemedim aldım aranıza katıldım:cat:

Cbr için arka sehpa kullanan varmı arkadaşlar hangi tip uygun nette bir çok çeşit mevcut bu motorda sehpaya almak için pin yeri yok sanırım başka türlü arka sehpaya nasıl alıcaz?

motorun hayırlı olsun :)

ben sehpa kullanıyorum. 75tl ye burak21 den aldım.unıversal.her motorda kullanabılrsın.normalde pınlı ama ıstersen doner tıpte aksesuar verıorlar.saseye oturuyor ve cızmeden kaldırıyorsun.foto koyayım daha kolay olsun :)

k2gyc.jpg

k2gyt.jpg

k2gyk.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar