Hayırlı olsun spawn 1984,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah.
teşekkür ederim, amin cümlemiz kazasız belasız inşallah.
Hayırlı olsun spawn 1984,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah.
spawn1984 hayirli olsun kardesim Allah kaza bela vermesin darisi olmayanlara![]()
@uthec yok hocam sorun halloldu gibi. ama senin bahsettigin yerle alakalı değil de daha çok ortadaki boruyla alakalı gibiydi.
@spawn1984 hayırlı olsun kardesim.
[/COLOR]arkadaşlar birşey danışıcam, bu benzin deposunun önündeki depoyla aynı renkte olan parça var ya , onu yukarı doğru itince itiliyor altında somun tarzı bişeyler var , sizde de itiliyor mu yoksa bende bir sıkıntı mı var ?
hehehe işte altındaki süngerlerde yapışkan yok sanırım bende, kalkıyorulan hep beni bulur böyle şeyler neyse ben onu hallederim
zaten elle kaldırmazsan kalkmıyor da niye yapışmamış onu anlamadım
![]()
Yarın sabah 7 de Andaç abi ile (RuzgarSA) Şile Ağva geziye gidiyoruz. Hava güzel olursa bı denize de girmeyi planlıyoruz. Katılmak isteyen olursa haberleselim.
Bende gelmeyi isterdim fakat istanbul dışındayım. İyi eğlenceler sizlere. Bol bol resim bekliyoruz![]()
motorunu alan arkadaşa hayırlı olmasını dilerim...
beyler seleye oturunca depoya yakın mı oturmak gerekiyo yoksa biraz geriye gitmek mi gerekir...ben bu zaman kadar depoya yaslıyomuşum ve biraz geride oturunca dizlerimi daha rahat bi şekilde depoya yapıştırabildiğimi ve dolayısı ile daha rahat bir kontrol sağladığımı hissettim...