Önceden Arkadaşın Biri Özet Geçmişdi Bende Yazdıkarını Saklamıştım Buyrun:arkadaşlar bir depo ile kaç km yol yapıyorsunuz.... kronik bir sıkıntısı varmı..dayım almayı kafasına koydu ben hondadan başı çok yanmış biri olarak engelleyemedim.. sayfalarda eminimki yazıyordur ama benim için burayada tekrardan yazarsanız sevinirim... sağolun şimdiden...
forumu dışardan takip edenler için 100 ile 264. sayfalarda yazılanları özetleyeyim;
motor için xenon yerine philips beyaz h4-h7 ampül tavsiye ediliyo..aydınlatması iyiymiş
10 50 motor yağı ya da 10 40 motor yağı kullanılabilir.
lastikeleri değiştirmek gerekiyo..su performansı çok kötü, kuru yolda da virajlar çok sakat...alacak arkadaşlar pirelli sport demon ya MT75 modelini ya da michelin pilot active alabilirsiniz...metzeller lazertec de uygun...(Ekleme:Motor İle Çok Km Yapan Arkadaşlar LAstiklerin Isındığında Performanslarının İyi Olduğunu Söylüyor.)
lastiğin uygun ölçüleri 140/70/17 ile 11/70/17...daha kalın kullananlar var..150 lik servis için uygun ama bi arkadaş 160 lık taktırmış..kendisi memnundu ama forum karşı çıktı..150 lik iyi olduğunu söylüyolar...lastikler 29 psi yeterli..arkalar daha fazla...
zincir yağı würth, motul ve ipone chain lube en iyi zincir yağları sıçratma yapmıyor...
anahtar zaman zaman kontağa zor giriyor zor çıkıyor, WD kulanan rahatlıyor...
5500-6000 devirde bir şıngırtı sesi geliyo motordan..herkeste yok ama 2-3 kişi çıktı 264. sayfaya kadar...
2-3 kişi yolda giderken 80-100 km süratlerde motoru stop etmiş...birisinde akü garanti kağıdı hava filtresini kapatmış ondan..birisi öyle olmamasına rağmen motoru stop etmiş...motokurt beyinde sıfırken 5-6 kere başına gelmiş ve akü garanti kağıdını hava filtresine yakın bi yerden çıkarttığın belirtti...
2. el fiyatlarından ekim kasım ayında da şikayet vardı...çok pahalı olduğu yönünde...
Ayrıca Altın Elbiseli Adamın CBR250R İncelemesini de İzleyebilirsiniz