Hangi servis acaba hen yarın gidim sıkıldım zincir sesinden sıkırdayıp duruyor ya.Honda Servisine temizleme + yağmala 10tl ye yaptırıyorum.
Hangi servis acaba hen yarın gidim sıkıldım zincir sesinden sıkırdayıp duruyor ya.Honda Servisine temizleme + yağmala 10tl ye yaptırıyorum.
Ankara da motor kiralayabileceğimiz bir yer var mı? Ya da buradan kiralıyacak olan var mı??Scooter bile olur çok özledim binmeyi.
Hangi servis acaba hen yarın gidim sıkıldım zincir sesinden sıkırdayıp duruyor ya.
bugun kahramanlar mahallesınde dolastım durdum aksesuar ıcın.
bıkac parca buldum.
tıger egzoz. 1.5kg (5.5 kg hafif orjınalden) full karbon. normalde 850tl 700e anlastım.dıger parcalar gelınce alacagım.
on cam MRA (alman malıymış) 175 tl (bronz / siyah)
lsl koruma takozu + manet (2hafta sonra gelıyor) 200-250 tl cıvarıydı sanırım. gelınce fıyat verecekler.
motographics depo pad 20tl (bızım motora olmuyo dedıler , arastırcam. farklı sanırım 600rr ıle.)
pazartesı de yukselısı arayacagım. 3ay once hıc bır halt yoktu bıze gore. (yarım fermuarlı gıvı canta dısında) eger ordan da ogrenebılırsem yazarım buraya.
eskı foca > amfıbı gorev grup komutanlıgı (eskı adıyla cıkarma fılosu komutanlıgı)
yazın gelırsenız cok guzel agırlarım. denızkenarı mangal nargıle vs var. hem tanısırız, hem de guzel bır gun gecırırız![]()
bugun kahramanlar mahallesınde dolastım durdum aksesuar ıcın.
bıkac parca buldum.
tıger egzoz. 1.5kg (5.5 kg hafif orjınalden) full karbon. normalde 850tl 700e anlastım.dıger parcalar gelınce alacagım.
on cam MRA (alman malıymış) 175 tl (bronz / siyah)
lsl koruma takozu + manet (2hafta sonra gelıyor) 200-250 tl cıvarıydı sanırım. gelınce fıyat verecekler.
motographics depo pad 20tl (bızım motora olmuyo dedıler , arastırcam. farklı sanırım 600rr ıle.)
pazartesı de yukselısı arayacagım. 3ay once hıc bır halt yoktu bıze gore. (yarım fermuarlı gıvı canta dısında) eger ordan da ogrenebılırsem yazarım buraya.
Bu sene büyük ihtimal gelemicem gibi gözüküyor ama gelirsem iletişime geçerim kesinlikle, teklif için çok teşekkürler:cat:
Desenize sizin motor da artık full+full oldu:cherry: Aksesuarlar hayırlı olsun... Özellikle egzozu baya merak edicektir forum
Öncelikle hayırlı olsun hocam.Rica etsem tiger'a cbr 125 2012 kasalar için rs-800 model egzostun fiyatını sorabilir misiniz ?
Hayırlı uğurlu olsunarkadaslar yanlıs anlasıldım sanırımözür
anlastım ama dıger parcalar gelınce (2hafta ıcınde arayacaklar) alıp-taktıracagım dedım.
merak etmeyın...takınca detaylı foto & bılgı & koyacagımtesekkurler yınede.
tiger egzoz ıcın: mca motor'dan aldım fıyatı. ordakı beyefendı bayag ılgılendı lakın yurtdısına yarısa gıdecektı.
232 445 86 50-541 426 22 45 numaralarından ogrenebılırsınız. foca'da oldugum ıcın haftaya ancak gıdebılırım
*bu arada bunların dısında elcık ısıtmadır,12v prızdır bır suru dusuncem var ama ızmır'den kımse yok yardım alabılecegım-tanıdık kımse.varsa forumda yardımlassak super olur.her turlu detaya maddıyat aktarabılırım deneme kapsamındahehe.
*bu kadar neden cbr'a gırıyorsun dıye merak edenlere.belkı hatırlarsınız vfr 800 asıgıyım ama gecen hafta ogrendıgımız bır haber bu askımı korelttıallah tamamına erdırıse baba olacagım sene sonunda.bu yuzden ufak - tefek harcamalar dısında cbr ım ıle devam edecegım
![]()
Egzoz cok güzel gözüküyor Sercan ama görünce aklım benim karbon geldiHayırlı uğurlu olsun
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...113511667_1377633630_32139903_320639164_n.jpg
Bende haftaya bu egzozdan alıcam çift odalı yapmışlar yeni egzozları çok gürültü değillermiş,çok fazla gelirse ses gene killer temin edip takıcam.
Yapacakların ve yapmayı düşündüklerin muhteşemarkadaslar yanlıs anlasıldım sanırımözür
anlastım ama dıger parcalar gelınce (2hafta ıcınde arayacaklar) alıp-taktıracagım dedım.
merak etmeyın...takınca detaylı foto & bılgı & koyacagımtesekkurler yınede.
tiger egzoz ıcın: mca motor'dan aldım fıyatı. ordakı beyefendı bayag ılgılendı lakın yurtdısına yarısa gıdecektı.
232 445 86 50-541 426 22 45 numaralarından ogrenebılırsınız. foca'da oldugum ıcın haftaya ancak gıdebılırım
*bu arada bunların dısında elcık ısıtmadır,12v prızdır bır suru dusuncem var ama ızmır'den kımse yok yardım alabılecegım-tanıdık kımse.varsa forumda yardımlassak super olur.her turlu detaya maddıyat aktarabılırım deneme kapsamındahehe.
*bu kadar neden cbr'a gırıyorsun dıye merak edenlere.belkı hatırlarsınız vfr 800 asıgıyım ama gecen hafta ogrendıgımız bır haber bu askımı korelttıallah tamamına erdırıse baba olacagım sene sonunda.bu yuzden ufak - tefek harcamalar dısında cbr ım ıle devam edecegım
![]()
Öncelikle hayırlı olsun hocam.Rica etsem tiger'a cbr 125 2012 kasalar için rs-800 model egzostun fiyatını sorabilir misiniz ?
Az önce elime birtane aldım, baya sağlam bir kaskti ancak baya ağırdı. Bir de alttan şişirmeli biseydi. Sesi gecirmeyeceği kesinbeyler scorpion marka cene acılır kask almayı dusunuyorum,tavsiye eder misiniz?
Çeneden Açılır Kasklar Fullface Kasklara Göre %40 Daha Az Koruyorlarmış Sağlam Çarpma ve Sürtünmede Kilitlerinin Kopabileceğini Düşünüyorum.beyler scorpion marka cene acılır kask almayı dusunuyorum,tavsiye eder misiniz?