Komutan, orası yenifoça burunucu'ndaki nizamiye mi? Bende geçen sene motorla gittim istanbuldan yazlığa. Eskifoca yenifoca arası 3-4 defa sürdüm.ruzgarlı günlerde adamı fırlatıp atıcakmış gibi oluyor. Özellikle eski focaya girmeden 2-3 km önceki düzlüklerde çok fenadır. 40-50 ile giderken motorun gidonunu çeviriyor:cherry: dikkat!
eskı foca > amfıbı gorev grup komutanlıgı (eskı adıyla cıkarma fılosu komutanlıgı)
eskıfoca'dan cıglı'ye kadar tum yol muazzam bır ruzgar oluyor . ozellıkle eskıfoca denızkenarında ve menemen anayolda gıdon cevırıyor dedıgın gıbı. sureklı kontra vererek gezıyorum

lakın vırajlar cok guzel yoldakı
yazın gelırsenız cok guzel agırlarım. denızkenarı mangal nargıle vs var. hem tanısırız, hem de guzel bır gun gecırırız
Dostum motorun hayırlı olsun; ilk fotograf taki kask agv nin sv stealth modelimi? tam emin olamadım ama bende bu kask tan alıcam, eger o kasksa izlenimlerini yazabilirmisin? ses, vizor, kullanım rahatlığı nasıl?
mrblar,tesekkurler.
http://www.nwa.co.nz/Products_img/AGV-Stealth-SV-580.jpg
aynen.
stealth sv4
trıcolour'a muazzam uyum sagladı
cok memnunum.
motomaxta kampanya vardı. 329>229 euro seklınde. suankı fıyatını bılmıyorum.
havalandırmaları cok kullanıslı.sıcak havalarda cok yardımcı oluyor.yanakları ıyı sarıyor.gunes sıperlıgı oldugundan onu sıperlıgı kapatmadan yazın rahatca kullanabılıyor-gunesten rahatsız olmuyorsunuz.
ses olarak bı yonden ıyı.neredeyse hıc ses almıyor.bı yonden kotu.egzoz sesını duyamıyorum
olumsuz yonu; cok para verdıgım ve sevdıgım ıcın devamlı gozum uzerınde.suana kadar en ufak bı cızıgı bıle olmadı