Sonuçta haksız kazanç ve sinir bozucu![]()
Buna biraz da Honda çanak tuttu. Durduğu yerde 1.000 TL'ye yakın kar etti motor.
Sonuçta haksız kazanç ve sinir bozucu![]()
Evet kesinlikle haklısın. Kaç aydır takip ediyorum, ilk ilgilenmeye başladığımda 9000TL idi sonra 9250 oldu. 2012 de 9500 oldu. Geçen hafta tricolor olsa alacaktım babam siyah alma dedi ille tricolor bekle. Bak dedim yine artacak baba sezon açılıyor. Dün aradım ben demiştim zam geldi hem de 9900 TL oldu dedim. Muhtemelen ufak bir içine oturdu ama canın sağolsun alacaz artık dediBuna biraz da Honda çanak tuttu. Durduğu yerde 1.000 TL'ye yakın kar etti motor.
zippos arkadaşım ben senin sinyalleri alıcamda numaramı versem çaldırırsan bi zahmet ben seni ararım.05306962970.bu arada motorsaykıl arkadaşımın lastiklerine talip oldum ancak bana dönüş yapmadı.bilgilerinize...
teşekkür ederim zippos,ben şu an köydeyim.burada telefon çekme sıkıntısı var.hemen sana dönücem ben
mesaj attım hoca01
teşekkürler...
Motoruna kasko yaptiran cogunluktamidir sizce yaptirmalimiyim yapritiran varsa en uygun yer ve fiyatlar konusunda bilgiisi olan yardim edebilirmi
Beyler foruma sadece kullanıcırın yanı sıra bu motoru almayı dusunenler ve takip edenler katılıyor
rica etsem bu motoru kullanmak size aylık ne kadara mal oluyor yazabilirmisiniz.....
Ben 1.000 bakımında 57 TL vermiştim. Yağını değiştirdiler sadece.
Sonraki bakımı 6.000 dediler. Ama ben 3500 gibi tekrar yağ değiştireceğim.
Bu arada zincir gergisini ve debriyaj teli ayarını da kontrol ettirirsiniz.
Hayırlı olsun bu arada.
beyler selamlar; bende motor almak için anlaşmak üzereyim...zam gelince alacağım eleman da fiyata geçirdi ama ne yapalım kafaya taktık bi kere...850 km de motor
motorun ilk bakım maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim...sanırım 1000 km bakım yapılcak sonrasındaki yakın bakımları nelerdir...cevap verirseniz sevinirim...
Evet.
Slip on egzosttan bahsedilmiş, taktıran arkadaşlar nereden satın alıyor? Akrapovic, yoshimura, twin brothers vs. fark etmez.
Beyler foruma sadece kullanıcırın yanı sıra bu motoru almayı dusunenler ve takip edenler katılıyor
rica etsem bu motoru kullanmak size aylık ne kadara mal oluyor yazabilirmisiniz.....
Ben yaptırdım anadolu sigortaydı galiba tam teşekküllü gibi bişey 1 milyar civarı ödedim galiba biraz çok geldi gerçi
Hocam B500 hangi marka oluyor?...Arkadaşlar az önce işten eve geldim, gelirken TEM'i kullandım.
Daha önce bu değeri yakalayan arkadaş varmıydı bilmiyorum, Bizim motorun REDLİNE'ı = 175km/h.
Resmen bu değeri elde etmiş oldum. Daha önce e-5'te düzde 169'a kadar çıkmıştı, TEM'de hava rüzgarlıydı ama Rüzgar arkamdaydı, Düzde 150-170 arası gidip geldi ve çok hafif bir eğimde 175'i gördüm. Daha gidermiydi gitmezmiydi bilemiyorum ama zaten Redline'a girmiş 10.500 devire gelmiştim. Daha gitsede zaten zararlı.
Eski motorum B500'ile 180 görüyordum bununla arasındaki terk fark, B500 ile 180e her halikarda ve durumda kolaylıkla çıkabilip sabit kalıyordum, Cbr250 ile ise 150 ye kadar her koşulda gelebilirken üzeri hızlar için daha iyi hava şartları ve yol durumu gerekiyor.
netice itibari ile bu hız beni oldukça tatmin etti, bu hızdaki yakıt tüketimininde 4 litre civarında olduğunu tahmin ediyorum.
arkadaşlar bende ilk kazamı yaptım kaza değilde düşü diyelim.kipanın otoparklarındaki asfalt ı bilirsiniz heralde.o asfaltta 20-30 la giderken sola dönüşte motor sola düştü biraz sürüklendik artçımla birlikte.lastik hiç ama hiç tutmadı pat diye kapaklandık yere.vites değiştirme yeri yamuldu bide büyük grenaj çizildi.
Hocam B500 hangi marka oluyor?...![]()