bahsettiğim motor satılmış, buluştuğumuz akşam konuşmuştuk ya mutluhandaki. Daha doğrusu kapora aldık dedi adam hala satılmama ihtimali var yani=) eğer bir problem cıkarsa alıcıyla görüşelim dedim ama bakalım kısmetse zaten olur, kısmet değilsede yapacak birşey yok, sahiibinden den bakıyorum ama 9000 den aşağı fiyat çeken yok. motor zaten 9500 lira ki- bu satanların çoğu 8.800 den aldılar , simdide 9000 e satmaya çalışıolar. gidip sıfır aldırtcaklar bana ama biraz sıkışıyorum öylede zaten kredi cektim bir miktar, ne yapsam karar veremedim açıkcası :S
Sıfır CBR 250 R'dan çıkma 110 / 70 (ön) ve 140 / 70 (arka) iki adet lastiği satıyorum. IRC markadır. 100 TL istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir. 1 km dahi kullanmadım.
Jantla beraber satsaydınız hiç kaçırmazdım![]()
Jantı değiştirmeyi de düşündüm ama sonra vazgeçtim. Jantla birlikte bu kadar ucuz olmazdı ama![]()
Hiç farketmez vallaBen cbr 125 kullanıyorum arka lastiği büyütmek istiyorum.Bunun için jantıda değiştirmem lazım.
arka lastıgı kac yapıcaksın acaba agır olup performans kaybı yasanmaz mı bencede tek sorun arka lastıkte
Jantı bul, ben lastik için buradayım.![]()
Ben alt sakalla ön çamurlugu sokup enduroya girmeyi düşünüyorum hahahhahaatopcase candır can...
bi de ninja'ya takıla bilse...
motoru satmamayıp ömür boyu kullanırım heralde![]()