Bam teline dokundun Can![]()
Hangi akla hizmet bu rengi getirmezler anlayamıyorum.
Bam teline dokundun Can![]()
Hangi akla hizmet bu rengi getirmezler anlayamıyorum.
ışık yandığında 3.5litre benzin kalmış oluyo onunlada gazlamadığın sürece 90-100km gidersin.Benzin çizgisi tek e indiğinde aşağı yukarı kaç km daha gideriz deneyen bilen varmı arkadaşlar?
Mangal fotoları ve diğerlerini başka makina ile çektik arkadaş inş atıcakSercan tekerinize sağlık, fakat mangalın resimleri nerede? Şöyle boydan bir çekeydiniz közün resimini
Bu arada bende vazgeçtim lastikleri değiştirmekten. Çok ıslak havalarda zaten risk almıyorum.
Kuru zeminde de tatmin edici stok lastikler. Ama şu topcase olayını bende düşünüyorum ciddi ciddi.
Çok sıkıldım sırt çantasından.
Bende düşünüyorum artık ciddi ciddi. Takarsanız şöyle kapsamlı fotolarını yayınlarsınız.
Fikir alırız bizde.
sercan fotolar çok iyi bir şey merak ettim yanlış anlamazsan bayan arkadaşlar motorların gerçek sahiplerimi yoksa artçı mı![]()
+300'lere dayanıyor vakumFotoğraflar çok güzel :cat:
O kamera ön camdan düşmüyor mu yahu.. :silent:
Depoüstü iyi oluyo ya üstüne bi yatıyorum devam rüzgar yokDün baya yagmur yağıyordu bir kaç yere uğradım dur kalk felan yagmurluk eldiven elimde paketler depo üstü var bende dev gibi hepsi sığdı ama bu sefer kucağımda koca valiz gibi birde Islandi ici dısı kaski çıkardım koyacak yer yok rezillik diz boyu dedim yarın topcase alicam demir 200 tl sipariş verdim yarın öbür gün taktiricam. Cantayada bakicam hangisi hoş görünürse onu taktirmayi düşünüyorum. Ben görüntüden vazgeçtim kullanışlı olması daha önemli bence.
Ayrıca bu motor SS değil, Sport Touring.
honda ne kadar supersport yazsada sport toring oldugunu kabul etmek gerek.
SS makina bu değil![]()
cbr 600 f ne o haldess degıl mı?
Çanta elbette lazım ama sanırım türkiye'de biraz daha meraklıyız biz bu çanta işine. Yurtdışındaki motorları youtube'dan falan seyrediyorum, elbette onlarda da var çanta ama bizimki kadar meraklı değiller. Bizde biraz, babadan kalma, "renault megan bagajı" hastalığı var gibi. yanlış anlaşılmasın kınamıyorum, ama böyle bir bagaj takıntımız var gibi. Biryerlere bir şeyler taşımak sanırım göçerliğimizden kalma)
Ne analiz yaptım beee![]()
ben öle düşünmüyorum RR lada her yere gidilebilir neden derseniz benim küçücük 250cc motorumda öle bir depo varki 600rr yanında konfor aleti kalıyor ondanda zor bi oturuş pozisyonu var ama ben cbf150 den geçmiş olmama rahmen 2 günde alıştım hiçte rahatsızlık çekmiyorum aksine öbür motorlar tuhaf gelmeye başladı o kemik kalmaz rahatsızlık durumları kişiden kişiye değişen bi olay ben rahatsızlık çekmiyorum600f vfr 800 bu gibi motorlar racing değildir.Gidonları daha yukardadır seleleri tek parçadır ve daha konforludur.
RR'la uzun yol bitmek bilmez kemik kalmaz insanda ama bu yaz arkadaşım istanbuldan Hatay'a 600f ile gitti geldi. Hadı RR'la gidin bakalım
Yada vfr800 tam yol makinası ama bakıldığında racing gibi.
Arakdaşlar bende hafta sonu bi İznik yaptım orada ılıcaya girdikten sonra ( gece saatlerinde sıcak suda sırt üstü yatıp yıldızları seyretmenin tadına vardım ) biraz daha macera yaşayayım diye Bursaya gittim. bir otelde kaldım, ertesi gün de geze geze geldim.
Uzun yolda feci rüzgar alıyorsun, 120 ile falan sabit gittiğinde yol bitiyor. Çok yormuyor ama çok da konforlu değil. Yakıt her koşulda ekonomik...
Dün baya yagmur yağıyordu bir kaç yere uğradım dur kalk felan yagmurluk eldiven elimde paketler depo üstü var bende dev gibi hepsi sığdı ama bu sefer kucağımda koca valiz gibi birde Islandi ici dısı kaski çıkardım koyacak yer yok rezillik diz boyu dedim yarın topcase alicam demir 200 tl sipariş verdim yarın öbür gün taktiricam. Cantayada bakicam hangisi hoş görünürse onu taktirmayi düşünüyorum. Ben görüntüden vazgeçtim kullanışlı olması daha önemli bence.
Aynen bende müzdariptip bu konudan. Arka çanta taktım rahat ettim. Motor Tricolor ise beyaz çanta al, iyi oluyor. Bir tavsiyem var arka çanta led lambalı ise led sayısına bak. ben Led lambalı diye aldım elektrik bağlantısını yapınca bir gördüm 4 tane minik led koymuşlar, kendini zor aydınlatıyor. Şimdi ekstra led alıp döşeyeceğim içine. Elektrik bağlantısını arka stop'an çekti servis. Işıklı çantalarda diğer bir özellik eletrik sistemi bazı çantalarda tek kablo var. Ya stop olacak yada sürekli yanacak. Bazı çantalarda birden fazla kablo var. Hem sürekli yanıp hemde stop özelliği olabiliyor. Arka bağlantı demiri motorun kendi stop lamba görüşünü biraz kapattığı için, LEd lambalı çantaların avantajı var diye düşünüyorum, gece görünürlüğü açısından. Son olarak Led'li arka çanta elektrik bağlantısında araya jack koydur. Değişiklik olsun diye arka demiri çıkartmak ve yerine orjinal boynuzları takmak istersen, kabloyu kesmek zorunda kalmazsın. Piyasadan bende orjinal demirini aldım cuk diye oturdu yuvalarına. Sadece arka sele kapanırken biraz bastırmak gerekiyor. milimetrik bir yükseklik kalıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
http://666kb.com/i/c218sbhtaf30kgys4.jpg
http://666kb.com/i/c218t5kfohrwrxyj8.jpg
http://666kb.com/i/c218tfq01ql76ddlg.jpg