Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir çok ustaya danıştım çoğu 3000 km gibi yağını değiştir. 6000 km de bakımına git diyorlar ki bencede doğru olan bu şekilde yapmak. 1000 bakımından sonra 6000 'de yağ değiştirmek bana biraz mantıksız geliyor çünkü 5000 km boyunca yağ özelliğini kaybedecektir. En sağlıklısı 3000 - 3500 km 'de bir yağı değiştirmek gerektiğini düşünüyorum.
çok bişey değil aslında 1.6lt malına çok kıymet veren el üstünde tutan 2.000km 1 değiştirse bile bence iyidir en azından ben öle yapıyorum

Anes'ten Siyah cıbırı aldım P.tesi salı evrakları hazır olurmuş çarşambada plakasını halleder yeni yol arkadaşımla yollarda oluruz :)

Yağda 2-3bini geçirmemek gerekir bence devirli motorlar.Ve genelde şehiriçi kullanıyoruz yağın soguyup ısınması daha çok oluyor.Buda yağın özelligini korumasını daha kısaya indiriyor.

Can abi,belgi bi düşünce oluşur kafanda paylaşiyim dedim.

carbonfber.jpg

Bende fotoğrafta gördüğün deponun önündeki karbon ve kafa grenajındaki karbonlar var

http://img7.imageshack.us/img7/6721/carbonfber.jpg

Bende fotoğrafta gördüğün deponun önündeki karbon ve kafa grenajındaki karbonlar var

Ekrem bunlar süpermiş gerçekten, çok güzel durmuş. Benim alacaklarım hangileri?

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

bende 4000 i beklemedim zaten 3500 km geçtikten sonra değiştirdim
zaten yağda iyicene kararmış

O zaman 3.000'de değiştiriyoruz yağı :cat:

Ekrem bunlar süpermiş gerçekten, çok güzel durmuş. Benim alacaklarım hangileri?

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

O zaman 3.000'de değiştiriyoruz yağı :cat:

Far ile bitişik olan 2 adet sağ ve sol.1 tane de fotoğraftaki honda logosunun sağındaki gördüğün carbon parça abi.Toplamda 3 parça

Waaayyy kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın kaç paraya aldın yaw ;))):rendeer:

Anes'ten Siyah cıbırı aldım P.tesi salı evrakları hazır olurmuş çarşambada plakasını halleder yeni yol arkadaşımla yollarda oluruz :)

Yağda 2-3bini geçirmemek gerekir bence devirli motorlar.Ve genelde şehiriçi kullanıyoruz yağın soguyup ısınması daha çok oluyor.Buda yağın özelligini korumasını daha kısaya indiriyor.

Ustaya sormuştum 6.000 çok uzun değilmi diye,
verdiği cevap: ''Araba gibi yapmışlar mereti'' :mrgreen:

ben garanti kagıdında baktım 1.000- 12.000 yazıyo dedim bu kadar çok ara olurmu bana da " abi adamlar motorlarına güveniyo takma sen" oldu :mrgreen:

@casillas00
hocam hayırlı olsun motorunuz kazasız belasız binersiniz inş.

ben garanti kagıdında baktım 1.000- 12.000 yazıyo dedim bu kadar çok ara olurmu bana da " abi adamlar motorlarına güveniyo takma sen" oldu :mrgreen:

@casillas00
hocam hayırlı olsun motorunuz kazasız belasız binersiniz inş.
teşekkürler.
Honda'da calışan bi arkadaşım var yurtdışında 15bin'de bir bakımları bunların ama TR'de güvenemiyorlar diyo :D

rq7

carbonfber.jpg

dostum o kısımları karbon ile değilde bu resimdeki gibi bir aksesuarla değiştirmek ya da kaplatmak mümkün mü ? ben cbr250r nin en çok bu rengini beğeniyorum ama maalesef Türkiye'ye gelmiyor.
black_cbr250r_launch_560x420.jpg

Bende motorumda modifiye yapmayı düşünsem aşağıda görüldüğü gibi siyah boyayı gri ile hareketlendiririm bence bu motora yakışan en iyi renk siyah ,gri ( Tabii bu benim zevkim ):cat:
dostum o kısımları karbon ile değilde bu resimdeki gibi bir aksesuarla değiştirmek ya da kaplatmak mümkün mü ? ben cbr250r nin en çok bu rengini beğeniyorum ama maalesef Türkiye'ye gelmiyor.
http://static.zigwheels.com/media/content/2011/Mar/black_cbr250r_launch_560x420.jpg

Son düzenleme:
Gri de güzel durur. Ama ben siyah beyazdan daha çok hoşlanıyorum. Hem beyaz daha görünür kılıyor motoru.

şu siyah gri renkler gerçekten benimde çok hoşuma gidiyor
şimdilik pek oynama yapamıyorum motorda
hem orjinali bozmak istemiyorum hemde yapılacak şeyler şu anlık gereksiz

Ben de Türkiye'de olsa bu rengi alırdım, yanına da buradaki gibi siyah - gri kask takımı harika olurdu :)

cbr250r06-1280.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar