Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sorularımı guncelleyeyım :):)

*ılk motorum oldugu ıcın koruma takozu dusunuyorum ama kararsızım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62610360/detay
bu var mesela.tankpadım de karbon oldugu ıcın uyumlu olur hem 125lık ıcın ama grenajları aynı oldugu ıcın uyar dedı satıcı arkadasımız.
ayrıca gıdon takozu var sanırım takmam gereken. yalnız sahıbınden.de bulamadım. var mı aramızda satan ya da yardımcı olabılecek olan?

**300km'de bir temızleme-yaglama ıcın castrol cleaner ve oil aldım set olarak. bunu uygulamak ıcın ılla arka sehpa almak zorunda mıyım yoksa yan sehpa ve arkadas yardımıyla yapma ımkanım var mı?

***motorum her daim branda altında, çok hafıf kırlenıyor & yagmur-camurda cıkarmadıgım ıcın. sadece grenaj temızlıgı ıcın neler kullanayım?

bu var mesela.tankpadım de karbon oldugu ıcın uyumlu olur hem 125lık ıcın ama grenajları aynı oldugu ıcın uyar dedı satıcı arkadasımız.
ayrıca gıdon takozu var sanırım takmam gereken. yalnız sahıbınden.de bulamadım. var mı aramızda satan ya da yardımcı olabılecek olan?

**300km'de bir temızleme-yaglama ıcın castrol cleaner ve oil aldım set olarak. bunu uygulamak ıcın ılla arka sehpa almak zorunda mıyım yoksa yan sehpa ve arkadas yardımıyla yapma ımkanım var mı?

***motorum her daim branda altında, çok hafıf kırlenıyor & yagmur-camurda cıkarmadıgım ıcın. sadece grenaj temızlıgı ıcın neler kullanayım?

Link gözükmüyo.Zinciri ben tek başıma yağlayıp temizliyorum ama çok zor oluyo bi ileri götür geri götür zincir dönsün falan filan bi ton uğraş en iyisi arka sehpa

Motoru bir kere bi abimin arkadaşına verdim.Kullandı geldi yemek yiyodum,yanına gittim.Pişkin pişkin ''egzostu sürttüm kaldıma haberin olsun neyse'' dedi gitti.
o kişiyi vursan yeridir :) o yüzden her zaman derim arkadaş benim malım kıymetlidir kusura bakma :) vermem kimseye

Motoru bir kere bi abimin arkadaşına verdim.Kullandı geldi yemek yiyodum,yanına gittim.Pişkin pişkin ''egzostu sürttüm kaldıma haberin olsun neyse'' dedi gitti.

motorcu adamın halinden anlamıyorlar :) onlar için hiç sorun değil, aman ya nolcak tavırlarındalar malesef

Grenajlar icin bi kova su ve mikrofiber bez yeterli.

Aynen oyle arkadaslar,ona sorsan nedir ki alti ustu cizik.Ama kendi motoru olsa parasini ister

merabalar arkadaslar.
barıs ben ızmır-foça'dan.
cuma ıtıbarıyle ben de bır cbr'cıyım artık.
gercekten ayrı bır zevk motor kullanmak.
forumu aktıf olarak takıp ederım bundan sonra.

motorumda sadece tankpad var sımdılık.
keıtı mavi jant serıdıni de sıparıs ettım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...125-koruma-takozu-10-11-karbon-62610360/detay
bu var mesela.tankpadım de karbon oldugu ıcın uyumlu olur hem :) 125lık ıcın ama grenajları aynı oldugu ıcın uyar dedı satıcı arkadasımız.
ayrıca gıdon takozu var sanırım takmam gereken.yalnız sahıbınden.de bulamadım.var mı aramızda satan ya da yardımcı olabılecek olan?

tesekkurler.

motor ve benden ufak 4 kare :)

(arkadaki 159 da benim ;))

http://www.kolayresim.com/up/10_IFeK.jpg
http://www.kolayresim.com/up/13_0XT9.jpg
http://www.kolayresim.com/up/16_dNUr.jpg
http://www.kolayresim.com/up/19_Pj9f.jpg

Sevgili Wolrath öncelikle motorun hayırlı uğurlu olsun . Çok isabetli bir motor aldığına emin olabilirsin yıllarca 150 cc den 650 lik transap a Vstrom Dl 1000 e kadar değişik ssde motor sürmüş biri olarak şu an ikinci motor olarak CBR 250 R kullanmaktayım Çoksürat meraklısı biri değilim o yaşlarım çoktan geçti en çok 150 km sürat yetiyor bana 2011 eylülde cbr 250 r ile izmirden trabzona gidip geldim ilk çıkışta tuvalet yemek molaları toplam 45 dakika haricinde hiç mola vermeden yozgata gittim kısacası çok az yakıtıyla, yüksek performansıyla, tipiyle, kullanış ,rahatlığıyla ,her şeyiyle bu motoru alarak tam onikiden vurduğuma kanaat getirdim. Gezi fotoğrafları ve detaylı bilgi Etkinlik gezi bölümünde CBR 250 R ile İzmir trabzon dönüş fotoğrafları motokurtun deklanşöründen başlığı altında yayımlanmaktadır hoşçakalın tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın.

Motosikleti
Honda Crf250L
61 HH 220 (görünüşü güzel geldi bana..)
61 HD 084 (84 doğun yılım..birde HD si honda gibi.. Trabzonlu HonDalı 84 lü Alper :p)
61 HH 052 (anne tarafım Ordulu.Ordunun plakası 52..Trabzon Ordu ortak plaka gibi :D)

hangi plaka güzel sizce hangini alayım..

61 HD 084 (84 doğun yılım..birde HD si honda gibi.. Trabzonlu HonDalı 84 lü Alper :p)
61 HH 052 (anne tarafım Ordulu.Ordunun plakası 52..Trabzon Ordu ortak plaka gibi :D)

Bence 61 HD 084 ama 052 de anlamlı olabilir :cat: Hayırlı olsun....

Sevgili Wolrath öncelikle motorun hayırlı uğurlu olsun . Çok isabetli bir motor aldığına emin olabilirsin yıllarca 150 cc den 650 lik transap a Vstrom Dl 1000 e kadar değişik ssde motor sürmüş biri olarak şu an ikinci motor olarak CBR 250 R kullanmaktayım Çoksürat meraklısı biri değilim o yaşlarım çoktan geçti en çok 150 km sürat yetiyor bana 2011 eylülde cbr 250 r ile izmirden trabzona gidip geldim ilk çıkışta tuvalet yemek molaları toplam 45 dakika haricinde hiç mola vermeden yozgata gittim kısacası çok az yakıtıyla, yüksek performansıyla, tipiyle, kullanış ,rahatlığıyla ,her şeyiyle bu motoru alarak tam onikiden vurduğuma kanaat getirdim. Gezi fotoğrafları ve detaylı bilgi Etkinlik gezi bölümünde CBR 250 R ile İzmir trabzon dönüş fotoğrafları motokurtun deklanşöründen başlığı altında yayımlanmaktadır hoşçakalın tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın.

tesekkurler.ınceleyecegım :)

Haşhaş olsun ;)
052 de rakamları.

bugun mavı jant serıtlerını yaptım.soguk hava oldugu ıcın fon makınesınden yardım aldım.oldukca zor gectı 1.5 saat :D pek de bekledıgım gıbı olmadı ama uzaktan oldukca guzel gozuktu.

25lıraya aldım. 30lıraya ızmır'de (karabaglar) cekıyorlarmıs. marka-logo bıle yapıyorlarmıs arasına. bıleydım ugrasmazdım heheh :) tecrube oldu. sız sız olun ugrasmayın :D

Alper sen ciddi ciddi işi bitirdin anlaşılan :cat: çok sevindimmm ...... Plaka konusunu bana soracak olursan 61 HD 84 Derim .... Yani (61)e Trabzona (HD) yani yüksek çözünürle Baktığın zaman (84) yani seni senin doğum tarihini görürler :cherry::cherry::queen: Biraz Devlet Bahçelinin hesaplarına benzedi ama idare eder.:cherry::cherry:

Garfield'imi sattım.Ve artık cbr250 kullanıcısı olmaya adım attık :)
Üzülüyorum birazda turuncu canavarımı sattığıma ama hayırlısı artık.
Sıfır olarak hangi bayi iyi fiyat veriyor acaba şuan db motor 8750TL'ymiş sanırmı topicde öyle okudum.

Garfield'imi sattım.Ve artık cbr250 kullanıcısı olmaya adım attık :)
Üzülüyorum birazda turuncu canavarımı sattığıma ama hayırlısı artık.
Sıfır olarak hangi bayi iyi fiyat veriyor acaba şuan db motor 8750TL'ymiş sanırmı topicde öyle okudum.

Cbr 250 ye üst cc dende alt cc dende talep var baya:) Şimdiden hayırlı olsun...Bu makinanın 110 km sabit hızla uzun yaldaki tüketimi Cbr 125 ten sadece %10 daha fazla:cat:

Cbr 250 ye üst cc dende alt cc dende talep var baya:) Şimdiden hayırlı olsun...Bu makinanın 110 km sabit hızla uzun yaldaki tüketimi Cbr 125 ten sadece %10 daha fazla:cat:

Yüksek benzin fiyatları belimizi büker olmuştu bi geziye gitcez ne yakar diye düşünmekten :)
Ayağı yorgana göre uzakmak lazım öğrenci mod :D

Siyah bana daha bi sıcak geliyor.Sizce hangisi hrc mi siyah mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar