Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu çanta soft çanta 200 tl anca dolu olduğunda böyle gözüküyor
baya büyük bir çanta işinizi görür
ama ben 200 tl vericek istem kappanın yan soft çantalarından tercih ederim
ben yardımcı olmak için paylaştım yoksa bölebi çanta düşünmüyorum zaten üstünde honda yazıyor :D

arkadaslar bu cantadan baskasi olmuyor bende soft yan cantalarda var olmuyorr :)) soft yan cantalar icin demirler yine sart yoksa bir tarafa yuk koydugunuzya kayma yapiyor ve lastige surtuyor sele ustu canta en ideali CBR icin. D&B motorda bu canta mevcut ekim ayinda 100 tl ye almistim halen varmidir bilmiyorum bi sormak lazim.
bu arada GSR 600 icin dusunceleriniz neler :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

radyator icinde camurlu havada bindiginizde bir dis fircasi ve su ile kolayca temizleyebilirsiniz koruyucu henuz bulamadim :))

ben yardımcı olmak için paylaştım yoksa bölebi çanta düşünmüyorum zaten üstünde honda yazıyor :D

Alper GTR'mi aldın? Sanırım öyle, hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız bin inşallah :thumleft:

bu arada GSR 600 icin dusunceleriniz neler

GSR 600 süper makine. Benimde arada aklımdan GSXR-600 geçmiyor değil hani.
Seninde dediğin gibi en azından bir kere bile olsa bu zevki yaşamak lazım :queen:

Abi çok teşekkür ederim ilgin için. Bir ara yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım..

Buna benzer çantaları çok araştırdım ama bulamadım internette, bulursan bana haber verirmisin.
Eğer 40-50 gibi bir rakama çözersem süper olur benim için. Kaliteli olması hiç önemli değil, işimi görsün yeter.

benim sana bahsettiğim çanta tam olarak buydu,umarım işini görür,o çantayla hemen hemen aynı
http://www.motobakkal.com/?urun-2730-RACiNG-ARKA-SELE-CANTA.html

benim sana bahsettiğim çanta tam olarak buydu,umarım işini görür,o çantayla hemen hemen aynı
http://www.motobakkal.com/?urun-2730-RACiNG-ARKA-SELE-CANTA.html

Dostum bu çantayı biliyorum ama tipi çok kayık. Hİç sevemedim kendisini.
Bizim orjinal çantaya daha çok benzese hemen alacağım.
Mesela aşağıdaki gibi..

XBDY.jpg

2 Adet Soru:

1-Rodaj bitene kadar ( yada kaç km ye kadar ) kaç deviri geçmemek lazım.

2-150-60-17 arka lastik ölçüsü bizim motora uyar mı ? Uyarsa yakıtı veya başka birşeyi etkiler mi ?

Teşekkürler.

2 Adet Soru:

1-Rodaj bitene kadar ( yada kaç km ye kadar ) kaç deviri geçmemek lazım.

2-150-60-17 arka lastik ölçüsü bizim motora uyar mı ? Uyarsa yakıtı veya başka birşeyi etkiler mi ?

Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla söyleyeyim.Rodajda motoru uzun süre zorlamamak gerekir.Ani hızlanmalardan kaçınılması gerektiği yazılıyor kitapçıkta.Mesela rodaj sürecinde devirde kırmızı bölgeye kadar gelinmemeli.En fazla 8bin o da saniyelik olmalı.Yavaşça biraz yüksek devire çıkmalı ve bir süre sonra bırakılmalı.Benim bildiklerim bu.

Orjinali 140-70-17.150 uyar

Herkese merhaba..

Foruma yeni üye oldum,ancak yaklaşık 3 ay gibi bir zamandır girip bu başlıklarda yazılanları okuyordum.
Motosikletimi de alınca artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm ve buradayım.
2012 model siyah cbr 250 motosikletimi D&B Honda'dan aldım,ancak henüz teslim almadım.
Ruhsatta model yılının da,trafiğe çıkış tarihinin de 2012 olmasını istedim çünkü.

Sormak istediğim bazı sorular var.
Bunlardan birincisi; motosikletin rodajı ile ilgili nelere dikkat etmeliyim?
1.000 km bakımından sonra,periyodik bakım aralığı ve masrafları ne kadardır?
Sizin farkettiğiniz kronik bir sıkıntısı var mı? (pek sanmıyorum ancak yine de sormak istedim,bu soruyu motosikletinizin size göre + ve - leri nedir? gibi de değerlendirebilirsiniz)
İlk motosikletim olacak, fazla bir tecrübem yok vitesli motosikletle.. alışma süresi geçireceğim muhakkak.bu noktada şuna dikkat et gibilerinden tavsiyeleriniz olur mu?
Son olarak da reflektörlü jant şeridi takacağım. Motosiklet siyah,mont siyah,kask siyah ve sedefli beyaz karışımı olacak. Jant şeridi için kırmızı mı beyaz mı tavsiye edersiniz?(biliyorum bu da zevkle alakalı diyeceğinizi,en azından kırmızı veya beyaz şerit uygulaması yapmış olanlar var ise foto paylaşırlarsa sevinirim)
Herkese çok teşekkür ederim, aranızda olmak çok güzel.

Şaka maka motor iyi sattı:)

- 4 silindir yok ses yok egzozda para etmiyo

- Boyutlar 1.80 in üstü için küçük(biraz malzemeden çalmışlar:p)

- Dizayn daha iyi olabilirdi

- Performansı çok iyi değil

Falan ama pazarın Bu segmentte bu fiyata motora ihtiyacı varmış demek.

SYM wolf 250 de max 8.250 tl ye giriş yapsaydı ondada topik coşardı.

Yeni alan arkadaşların motorları hayırlı olsun

Sıfır alım fiyatı ve yakıt tüketimi düşünüldüğünde tam Türkiye turu motoru:cat: Bu bağlamda en güzelini Motokurt yapıyor:)

Şaka maka motor iyi sattı:)

- 4 silindir yok ses yok egzozda para etmiyo

- Boyutlar 1.80 in üstü için küçük(biraz malzemeden çalmışlar:p)

- Dizayn daha iyi olabilirdi

- Performansı çok iyi değil

Falan ama pazarın Bu segmentte bu fiyata motora ihtiyacı varmış demek.

SYM wolf 250 de max 8.250 tl ye giriş yapsaydı ondada topik coşardı.

Yeni alan arkadaşların motorları hayırlı olsun

Sıfır alım fiyatı ve yakıt tüketimi düşünüldüğünde tam Türkiye turu motoru:cat: Bu bağlamda en güzelini Motokurt yapıyor:)
1.84 boy 92kg ağırlık için küçükmü kalırdı diyosun bende hyo aldım ama bunla arasında kalmıştım insan birini alınca öbüründe aklı kalıyor :D

Dediğiniz gibi motor iyi tuttu. Ben kullanırken çok keyif almaya başladım açıkçası. Her ne kadar rodajda olduğumdan zorlayamıyorum motoru ama yinede güzel
Yakıtı ekonomik, kesinlikle motor küçük durmuyor, çok dikkat çekiyor, kullanımı kolay ve rahat, Sıfır km fiyatı piyasadaki en uygunu.
BEnim boyum 1.74 ve motor tam bana göre.

Herkese merhaba..

Foruma yeni üye oldum,ancak yaklaşık 3 ay gibi bir zamandır girip bu başlıklarda yazılanları okuyordum.
Motosikletimi de alınca artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm ve buradayım.
2012 model siyah cbr 250 motosikletimi D&B Honda'dan aldım,ancak henüz teslim almadım.
Ruhsatta model yılının da,trafiğe çıkış tarihinin de 2012 olmasını istedim çünkü.

Sormak istediğim bazı sorular var.
Bunlardan birincisi; motosikletin rodajı ile ilgili nelere dikkat etmeliyim?
1.000 km bakımından sonra,periyodik bakım aralığı ve masrafları ne kadardır?
Sizin farkettiğiniz kronik bir sıkıntısı var mı? (pek sanmıyorum ancak yine de sormak istedim,bu soruyu motosikletinizin size göre + ve - leri nedir? gibi de değerlendirebilirsiniz)
İlk motosikletim olacak, fazla bir tecrübem yok vitesli motosikletle.. alışma süresi geçireceğim muhakkak.bu noktada şuna dikkat et gibilerinden tavsiyeleriniz olur mu?
Son olarak da reflektörlü jant şeridi takacağım. Motosiklet siyah,mont siyah,kask siyah ve sedefli beyaz karışımı olacak. Jant şeridi için kırmızı mı beyaz mı tavsiye edersiniz?(biliyorum bu da zevkle alakalı diyeceğinizi,en azından kırmızı veya beyaz şerit uygulaması yapmış olanlar var ise foto paylaşırlarsa sevinirim)
Herkese çok teşekkür ederim, aranızda olmak çok güzel.

Hayirlisi olsun :) kazasiz belasiz iyi surusler dilerim motoru aldiginizda ilk izlenimlerinizi duymak isterim
Tesekkurler :)

Merhabalar, ben de önümüzdeki aylarda CBR250R almayı düşünüyorum. Kullandığım ilk motorsiklet olacak, dolayısı ile bilgim neredeyse sıfır ve başlığı okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum. Yukarıdaki soruların cevaplarını ben de bekliyorum :)

Merhabalar, ben de önümüzdeki aylarda CBR250R almayı düşünüyorum. Kullandığım ilk motorsiklet olacak, dolayısı ile bilgim neredeyse sıfır ve başlığı okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum. Yukarıdaki soruların cevaplarını ben de bekliyorum :)

gecmıs sayfalarda aynı konu konusulmustu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar