130 dan sonra rüzgar adamı tokatlar ve mübarek benzini içer![]()
bilgi icin tesekkurler
130 dan sonra rüzgar adamı tokatlar ve mübarek benzini içer![]()
bilgi icin tesekkurleron cam takildiginda ruzgari kesiyormus diye duydum bide 100 km 4,5 lt yakiyormus 600cc lerin icinde en az yakani diyorlar kullanan varmi acaba?
bilgi icin tesekkurleron cam takildiginda ruzgari kesiyormus diye duydum bide 100 km 4,5 lt yakiyormus 600cc lerin icinde en az yakani diyorlar kullanan varmi acaba?
Arkadaslar bugun honda 250r motorumu aldım plaka dahil 9150 ye mal oldu bana gercekten mutıs bı makıne sehır ıcıne daha ıyısı olamaz kesınlıkle tavsiye ederim...
Ve arka plaka lıgı sokmek ıstıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen ama Racing motora Arka çanta olmuyor be...
Ama şu Honda'nın orjinal aksesuarlarında artçının oturduğu yere takılan seyyar çanta süper.
Tüm arkadaşların dikkatine ,Bazı arkadaşların Nic lerinin altına ikamet ettikleri şehir yazmıyor eğer bulundukları şehirleri yazarsalar hangi şehirdeki arkadaşla yazıştığımızı biliriz daha iyi olur diye düşünüyorum hoşçakalın
O çanta çok fazla pahalı. Ama bir çantacıya ucuza yaptırtmak mümkün.
Tamponcu levent çalışkan 0537 925 80 49 ortağı hakan gürel 0535 782 09 37 izmir Bundan altı yedi ay evvel hemde çok ucuza yanlış hatırlamıyorsam ya 40, yada 50 tl ye yaptırdıydım her çeşit motor tampon ve çanta demiri yapıyorlar ve on numarada iş yapıyorlar helal olsun bu ustalara:cat:
Arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen ama Racing motora Arka çanta olmuyor be...
Ama şu Honda'nın orjinal aksesuarlarında artçının oturduğu yere takılan seyyar çanta süper.
racing makinaya çantamı olurmuş yaaa
varsa yükün takıcan sırt çantasını okadar...
buna benzer çantalar var 40 -50 tl gibi bişeydii yanlış hatırlamıyosam,ama fotodaki kadar kaliteli bişey değildi...
güzel makina bende 2008 model abs li olanı vardı. bir sene kullandım . bir depo ile şehir içinde 150 km gidiyordu, uzun yolda sakin kullanırsan 230 km agrasif kullanırsan 200 km gidiyordu. yani Benzinin zirve yaptığı şu günlerde bu kadar çok yakan bir motor kullanmak çılgınlık. Benim tercihim maksimum 250cc motor kulanmak.
En son gezimde 250 km bir yola gittim full redline Motorum 70 tl lik benzin yaktı ben ise 15 tl lik yemek yedimmotor benden çok para yiyor. sorarım size hangimiz bu kadar zenginiz ?
Ben çoçuklarımın rızgını benzine yedirecek kadar zengin deyilim o yüzden 150 cc dönüş yaptımşimdi çok mutluyum ...
ewet)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
D&B motorda orjinal honda canta aynisi 100 TL
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
walla haklisiniz aslinda benim motorum hem ekonomik hemde tatminkar ama o motorada gonul verdim en azindan hevesimi alip satarim)
D&B motor nerede? Adres veya telefon verebilir misiniz ?
B]