ucuza gidyo motor
r:
yılbaşını bekle
yılbaşını bekle
ucuza gidyo motorr:
yılbaşını bekle
plaka hariç 9700e alan var sıfırını
arkadaş lastikte takmış zaten
bana göre ucuz
Arkadaşlar ikinci el fiyatlarını anlamıyorum sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar anlamış değilim. telefonda 9250 deniliyor ama ciddi olarak bayiye gittiğinizde işin rengi değişiyor. ve sıcak satış oluyor. Burdan sesleniyorum sahibinden.com daki satan kişilere tamam belki motorları çoook temizdir ama bu işin sıfır fiyatı var. cbr250r almak isteyenlere önerim bayii ile sıcak temasa geçsinler ve gidip yerinde görüşsünler. en azından sıfır aldığınızda motorun ilk sahibi siz olursunuz ve aklınızda soru işareti olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
arkadaşlar motorumu plaka hariç 9700 tl yanlış yok
neden plaka hariç aldım nasip olursa özel plaka çıkartacam![]()
ihtayactan biliyorum az ama yazı bekleyemıorum sahibindende ilanım var düşünen varsa verecem motor cok güzel ama ailece binebilecegimiz bi arac almak istiorum, ben rodajını yaptım alan gönül rahtlığıyla binecek![]()
istanbulda 9.300tl plaka dağil suan istesem alırım D&B motordan gidin alın 9.700tl ne ole ya izmir cok pahalıplaka hariç 9700e alan var sıfırını
bana göre ucuz
plaka hariç 9700e alan var sıfırını
bana göre ucuz
istanbulda 9.300tl plaka dağil suan istesem alırım D&B motordan gidin alın 9.700tl ne ole ya izmir cok pahalı![]()
biraz düşünen adam bence 8.500tl ye nasıl kullanılmış olduğunu bilmediği motor yerine 9.300tl verip kokusu üstünde yeni motor alabilir şimdi ekonomi meselesi demeyelim 8.500tl veren bence 9.300tl verebilir8500 e aldım ben ama honda ne diyecek
fiyat bayi elinde
motorlar ilk geldiğinde yine tavsiye edilen fiyattan satmadılar
zammı beklediler öyle sattılar
Arkadaşlar ikinci el fiyatlarını anlamıyorum sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar anlamış değilim. telefonda 9250 deniliyor ama ciddi olarak bayiye gittiğinizde işin rengi değişiyor. ve sıcak satış oluyor. Burdan sesleniyorum sahibinden.com daki satan kişilere tamam belki motorları çoook temizdir ama bu işin sıfır fiyatı var. cbr250r almak isteyenlere önerim bayii ile sıcak temasa geçsinler ve gidip yerinde görüşsünler. en azından sıfır aldığınızda motorun ilk sahibi siz olursunuz ve aklınızda soru işareti olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
arkadaşlar motorumu plaka hariç 9700 tl yanlış yok
neden plaka hariç aldım nasip olursa özel plaka çıkartacam![]()