@erdal3323 Arka lastiği şöyle nası partalıyosunuz acaba ? birde lastiği parlattıktan sonra, ne kadar süre bu şekilde gözüküyo ?
@fall_racer Kasko işi tırt, benim babamın o kadar cevresi var, bi kac sigortacı arkadaşını aradı, "calınmaya ve kundaklanmaya karşı" diye bi paket var coğu şirkette, ama kapalı ve kilitli garaj istiyolar

bide cok pahalıydı fiyatını inanın şuan hatırlamıyorum..
Disk kilidi+direksyon kilidi+zincir yapıyosun adamlar gözünü karartıyo 3 klidide kırıp götürüyo, 2 gün öncemi ne forumdan bi abimizin 600f i calınmış, sonra sahibinden koyduğu calıntı ihbarından aramışlar ve bulunmuş motor...(dediğim tüm kilitler varmış motorda)
Birde alarmlı disk kilitleri var, onlar güzel oluyo motora alarm takmak zor mesala motorun tesisatını kurcalamak gerekiyo...
En iyisi en güvenli kapalı bi yerde tutmak dükkan olur apartmanın girişi olur, hic olmadı evinizin yakınlarında bekcili bi otopark lazım...
Ben de hep motoru dışarda bırakırdım ama... Bu yaz bizim mahalleden birinin cbr 250 r ' ı calındı, benim hyo'yuda gece saatlerinde kurcalmışlar(yazın), komşu kadının cama cıkmasıyla uzaklaşmışlar, zaten kadın bana söyledi hemen o gün, daha odur budur motoru dışarda bırakmıyorum..