Arkadaşlar bu Ninja ile Hondanın arasındaki fiyat farkı nedir kur zıpladıkça kawasaki uçuyor 2. el ilanları bile artık 2008 modelleri 8000 e alınırken şimdi 10 liralara satılıyor şu zamanda özellikle honda almak çok daha mantıklı duruyor bugün itibari ile arada 3450 lira fiyat farkı var ki o kadar maliyete değecek bir kalita farkı var mı acaba ?
Dyno verilerine bakarsan baya da bi tork farkı var. Honda torkuyla daha fazla esneklik sunuyor.valla kaliteyi bilmem ama arada baya bi hp farkı var xD
Arkadaşlar 2011 model 3,000 km de full siyah 8,000 TL kazasız hatta çiziksiz "pazarlıklı hali" alınırmı.? Yoksa sıfırmı almak mantıklı ? Lütfen yeni kasa Honda kullanıcıları cevap versin..
Orası sana kalmış. Bence o kadar parayı veriyorsun. Çok az daha ver git sıfır km. al. Hİç olmazsa rodajını kendin yaparsın, gözün arkada kalmaz. 3,000 km de az değil.Arkadaşlar 2011 model 3,000 km de full siyah 8,000 TL kazasız hatta çiziksiz "pazarlıklı hali" alınırmı.? Yoksa sıfırmı almak mantıklı ? Lütfen yeni kasa Honda kullanıcıları cevap versin..
bende böyle düşünüyorum :cat:Orası sana kalmış. Bence o kadar parayı veriyorsun. Çok az daha ver git sıfır km. al. Hİç olmazsa rodajını kendin yaparsın, gözün arkada kalmaz. 3,000 km de az değil.
İstanbul avrupa heryer uyarda diğer arkadaşlar neden yanaşmıyor buluşmaya?ertuğ 10 nerde buluşalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
:sunny:başka buluşmaya katılmak isteyen yokmu???
Arkadaşlar 2011 model 3,000 km de full siyah 8,000 TL kazasız hatta çiziksiz "pazarlıklı hali" alınırmı.? Yoksa sıfırmı almak mantıklı ? Lütfen yeni kasa Honda kullanıcıları cevap versin..
ben birkaç bayiiye sordum da nedense hiçbir yer internet fiyatıyla satmıyor...biri 9.500 dedi, biri 9.400 ama nakit ödeme yaparsanız 9.250ye düşebiliriz falan dedi...biri 5.000tl peşin almadan sipariş veremeyeceklerini söyledi...
şiimdi de 9.000tl ye alınabileceğini okudum siz yazınca...
neden böyle? araba alırken hiç böyle şeylerle karşılaşmamıştım...internet fiyatı ne ise direkt onu söylüyorlardı...dolandırıcı bayiilere mi denk geldim ben? Honda ya mail atıp şikayet mi edeyim ne yapayım?!..
bir de şunu sorayım bilen varsa, motoru aldıktan sonra plaka vs vs masraflarıne kadar tutuyor ve nerede yapılıyor bunlar???
Yeni kasa Honda kullanıcısı değilim ama eğer gerçekten temiz olduğuna inanıyorsan, ki gerekirse bir ustaya falan da kontrol ettir, bence alınır. Can sıkıcı rodaj işiyle uğraşmamış olursun... Mesela benim hem acemi olmam hem de motora haftada sadece birkaç gün binebilecek durumda olmamdan dolayı, ikinci el rodajı tamamlanmış motor almak çok işime geldi.
8000 i vermişken 9000 i ver al sıfır kafan olsun. 1000 lira için güzelim motoru nasıl kullandığını bilmediğin birinden almak hiç mantıklı değil. Ama bi seçenek daha var temiz bi ikinci el motor bulursanki bu zor elinde kalan paranın 500 ü ile michelen lastik takarsin kendine büyük iyilik etmiş olursun:cat: Arkayıda istersen 150 yaparsın değişmişken