arkadaşlar motorumu dün teslim aldım , siyah renk cbr 250 r ve 87 km yaptım , servis rodaj da 7000 deviri geçmemeye dikkat et 1000 km de servise gel , sonrasın da her 3000 km de servisin var dedi ,ben bunlara harfiyen uyucam .
motorumu düzcede dadaş motordan aldım , dadaş motor yamaha bayinden , sahipleri yarışçı bu arada kenan sofuoğlunun anneside oradaydı , bolbol dua etti pek dertli , keşke almasaydın dedi , hız yapmıycam dedim . benimkilerde öyle dedi bak hepsi yarışçı oldu dedi .
hayatımda scoter a bile binmeyen ben dadaş motorda recep ustanın anlatımıyla ilk deneyimi yaşadım ve biz araçla teslim edelim laflarına aldırmadan 87 km yol yaptım .hayatımda ilk defa ama sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi hissettim hatta 6 devirde 100 km hızı geçtim , sonrasında genelde 90-100 km ile ereğliye geldim .
en zorlandıgım durmak , ereğli merkezde motor durdu sandım çok az mıymıy bir hareket varmış soluma aggır agır kontrollü düştüm biraz kalın oldugumdan motor üstümde kaldı bişey olmadı ...
bunlar benim ilk deneyimlerim ...çevremde tek eksiğim motorcu arkadaşım yok bana akıl verecek ,bu eksikliğide 7 yıllık otomobil kullanma deneyimim ve 1000000 km den fazla yapmışlıgımla kapamaya çalışıcam .