merhaba,
aranızda bu motoru artçılı kullanan var mı?
bahsettiğiniz 150 km hızlara artçılı da çıkılabiliyor mu?
performansta gözle görülür bir düşüş oluyor mu?
artçı ile 157 yaptım ben. yokuş aşağıydı hafif. düz yol 150 sorun yok.
merhaba,
Yazdığın şıkların içinde kendi tecrübeme göre birini seçersem 7000-8000 devirlere kadar titreşim yok doğru olanı.
Jantları boyamayı düşünüyorum,bildiğiniz bi marka boya varmı sprey boyala yapsam saglıklı olurmu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
![]()
Normal bakımlar 1000 - 12000 - 24000 - 36000 diye gidiyornormal bakımlar 1000-4000-8000-12000-16000... diye gitmiyor mu?
merhaba,
7000 devirden sonra titreşim azar azar başlıyor. Bir üst vitese geçirme imkanın olduğundan hiç rahatsızlık vermiyor. Ta ki 6. viteste limitleri zorlayana kadar. 120-130 km/h ten sonra ön plastik rüzgarlık yetersiz kalıyor. Bütün rüzgarı vücudunda hissediyorsun (eğer üzerine yatmazsan) ve motordaki titreşim belirgin hale geliyorarkadaşlar, açıkcası tüm yazıları okumadım, maruz görün lütfen..
ben bir ara CBR 250 alacaktım fakar Honda Efe ile sorun yaşadığım için kaporamı geri alıp Ninja 250 aldım. Merak ettiğim titreşim sorununun ne kadar doğru olduğu. Bir arkadaşım çünkü CBR 250 almak istiyor fakat bilemedik bu konuyu.
Gördüğüm kadarı ile 7000 devire kadar titreşim yok yazmışsınız ama 7000 devirden sonra titreşim başlıyormu? rahatsızlık veriyor mu? Yani kendi kullanmamdan dolayı söliim, zaten ben hep 7000 devirin üzerinde kullanıyorum.. o zaman çok mu hissediliyor?
artçı ile bu hızlara çıkılabiliyoriyimiş ya bu ağırlıkla düz yolda 120 -130 gitsin tadından yenmez.
teşekkürler.
Jantları boyamayı düşünüyorum,bildiğiniz bi marka boya varmı sprey boyala yapsam saglıklı olurmu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
![]()