Arkadaşım kullandığım motorlar Yamaha BWS100 ve şimdi de Honda CBR250R. Arkadaşların yamaha Scooterlarını ve Yuki ve Mondiallerini de kullandım. Bu motorların içinde bir tek Yuki'de titreşim sorunu gördüm. Diğerlerinde rahatsızlık verici bir titreşim yaşamadım. Ama bütün bu motorların içinde en stabil gideni CBR250R idi. Yazdığın şıkların içinde kendi tecrübeme göre birini seçersem 7000-8000 devirlere kadar titreşim yok doğru olanı. Zaten forumda biraz vakit geçirirsen göreceksin ki CBR125'den CBR250R'a geçen arkadaşların hemen hepsi CBR125'deki titreşim problemi CBR250R'da yok yazmışlar. Ha dersen kii peki CBR600'lere göre nasıl onu kullanmadığım için bilemem ama ikisi de pek kıyaslanacak motor değil zaten. CBR250R şehir içi kullanıma daha yatkın ve her anlamda( yakıt - bakım - yedek parça ) daha ekonomik.
Arkadaşlar bişiy sormuştum sadece tek yanıt geldi. Honda servislerinde orjinal yağ filtresi var mı? Rodaj yaptırıcam. Servis Türkiye'ye orjinal yağ filtresi gelmediği için başka marka takıcam dedi. Rodaj yaptıran arkadaşlardan yanıt bekliyorum.
Arkadaşlar bişiy sormuştum sadece tek yanıt geldi. Honda servislerinde orjinal yağ filtresi var mı? Rodaj yaptırıcam. Servis Türkiye'ye orjinal yağ filtresi gelmediği için başka marka takıcam dedi. Rodaj yaptıran arkadaşlardan yanıt bekliyorum.