Arkadaşlar. Bu motosiklette en çok canımı sıkan olay, ön tekerleğin suyu, çamuru ve çakıl tanelerini Radyatör Peteğine fırlatması ve petekte tahribat meydana gelmesi. Radyatör Peteğini hiç kontrol ettiniz mi, bir bakın arada sırada.
Ben bunu ilk söylediğimde bana honda mühendisleri bunu düşünmezmi saçmalama demişlerdi. aynı dertten bende müzdaribim. şimdilik hasar yok ama sinek böcek çok. Oraya bi koruma bi sineklik türü bişey yaptırayım diyorum
Bugün Avcılardaki buluşmadan dönüşte beraber dönerken arkamdan takip eden arkadaşı bi ara kaybettim özür diliyorum.
Arkada tekerlek hizamdan geldiğin için aynada zor görüyordum seni (peş peşe giderken biraz sağdan veya soldan giderseniz aynadan görünürsünüz.) 3-4 defa kontrol ettiğimde her seferinde orda olduğun için peşimdesin zannedip devam ettim son baktığımda yoktun ben zaten basın ekspres yol ayrımına gelmiştim.
Tekrardan kusura bakma hocam ayıp oldu. Bir dahaki buluşmada telafi ederiz![]()
Bugün Avcılardaki buluşmadan dönüşte beraber dönerken arkamdan takip eden arkadaşı bi ara kaybettim özür diliyorum.
Arkada tekerlek hizamdan geldiğin için aynada zor görüyordum seni (peş peşe giderken biraz sağdan veya soldan giderseniz aynadan görünürsünüz.) 3-4 defa kontrol ettiğimde her seferinde orda olduğun için peşimdesin zannedip devam ettim son baktığımda yoktun ben zaten basın ekspres yol ayrımına gelmiştim.
Tekrardan kusura bakma hocam ayıp oldu. Bir dahaki buluşmada telafi ederiz![]()
Hyosung buluşmasının gülü si bi ar 250 ar
![]()
Arkadaşlar motorumla 2000km'yi devirdikten sonra yeniden aranızdayım.
Diğer kullanıcı arkadaşlardan bir konuda yorumlarını bekliyorum... Bugüne kadar motorla bir çok defa kaza tehlikesi atlattım ama bugün motordan indiğimde farkettim ki bütün bu tehlikeler hep bir şekilde lastiğin düşük yol tutuş kabiliyetinden kaynaklanıyordu. Ani frende çok çabuk arka teker kontrolünü kaybediyorsunuz, hızlı vites düşürmelerde aynı şekilde motor kavramayı gerçekleştirdiği anda arka teker yeniden kaymaya başlıyor. Islak zeminde gerçekten çok başarısız olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bugün elimle lastiklerin de malzeme sertliğini kontrol ettiğimde kullandığım bütün araba lastiklerinden daha kötü kalitede bir malzemeden yapılmış hissi verdi...
Siz bu roadrunner marka lastikler hakkında ne düşünüyorsunuz?? Kucak dolusu para verip metzeler falan almaya değer mi?
Güzel bilgi arkadaşım. Bu arada siyah eksoz bence hiç fena olmamış.2km falan gitmen lazımki lastik biraz ısınsın sonra biraz tutmaya başlasın. ilk 2km motoru yatırmaya agresif vites değişimlerine falan çalışırsanız sanki buz üstündeymişsiniz gibi oluyor.