Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şöyle bişey var : farın olduğu o camlı bölümün yansıtma dağıtma yapan o bölüme zarar veriyomuş özelliği gidiyomuş,ve öyle oluncada o bölümü değiştirim desen çok para,bizzat böyle bir duruma şahit olmadım ama öyle diyolar,bence önce bir araştırın

xenon uzun vadede far tasının daha erken kararmasına yol açar çünkü daha fazla ısınır
Bu arada xenonların ilk yanmada çok fazla güç çektiklerini bu yüzden zayıf elektrik tesisatlarında sıkıntı çıkardıklarını okumuştum.Xenonları sellektör yapmak için kullanmak daha zor oluyor ,geç yanıyo

Honda CBR250 R 'larda anladıgım kadarıyla bu kullanılıyor şu anda..
PHILIPS BULB HS1 12V 35/35W EXTRADUTY

xenon uzun vadede far tasının daha erken kararmasına yol açar çünkü daha fazla ısınır
Bu arada xenonların ilk yanmada çok fazla güç çektiklerini bu yüzden zayıf elektrik tesisatlarında sıkıntı çıkardıklarını okumuştum.Xenonları sellektör yapmak için kullanmak daha zor oluyor ,geç yanıyo

h4'lerde motorlu xenon alınırsa selektörde sıkıntı olmaz. far tasını yukarı kaldırarak selektör yapıyor ama fiyat daha yuksek tabi.

h7lerde ise iki ayrı ampul oldugundan uzun huzmeye xenon takılması durumunda ışıma geç olduğundan selektör yapilamıyor. uzun hüzme için her türlü halojen lazım...

arkadaşlar tubeless lastiği değiştirirken lastiğin yanaklarına sürülen bir yapıştırıcı var ya (ya da hava kaçırmasını önleyen bir malzeme işte bilemiyorum) marka bilen var mı bu yapıştırıcılarda?

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba araniza bugun katildim 2-3 gundur forumu okuyorum ama bitiremedim ... Bende nasipse Honda CBR 250R alicam ama hic bir yerde bulamadim en erken ayin 15 i gibi gelir diyorlar fiyat kdv+otv+plaka 9200 TL sizce almalimiyim?? Bu arada ilk videsli motorum olacak daha once videsli motor kullanmadim.

arkadaşlar tubeless lastiği değiştirirken lastiğin yanaklarına sürülen bir yapıştırıcı var ya (ya da hava kaçırmasını önleyen bir malzeme işte bilemiyorum) marka bilen var mı bu yapıştırıcılarda?

valla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama o gördüğün sıvı yapıştırıcı değil bildiğin pril bulaşık detarjanı lastiğin janta kolay şekilde oturması için kullanılıyor .

xenon 2 gün sonra akünü yerse görürsün,xenon takacaksan adaptörlü gibi oluyo güç takviyeli onlardan al derim...

aylardan beri çin malı motosikletimde gece gündüz açık bir farla 11 700 kmyi devirdim. hiç bir sıkıntı olmaz xenon ile.

başlangıçta yaklaşık 5.5 amper çeker, doğrudur. ancak burada bir şeyi gözden kaçırıyoruz. 5.5 amperi eğer 1 saat boyunca zenon gazı ısınamazsa çeker. yoksa 55w halojen ampullerden 20w, yani saatte 1.6 amper az çeker.

adaptörlü denilen şey içinde bir sürü kondansatör bulunan bir devredir. o kondansatörleri de doldurmak gerektiğinden "akü yeme" konusunda pek faydalı olacağını sanmıyorum. ancak ani elektrik dalgalanmalarında devreyi korur.

Varmı tanıyabilen :)
attachment.php

Arkadaşlar zenon far konusuna değinmiş. Başta benim de hevesim vardı. Sonra bizim motorların ön kısmının VFR1200 lerden alındığını okudum. VFR1200'ün resimlerine baktım onda da zenon far yoktu. Ondan sonra hevesim geçti.

Yukarıdaki resimde benzin deposu üzerindeki plastik aksesuar satılsa belki alabilirim. En azından tank pad yerine çizilmeye karşı iş görür. Ayrıca gayet şık durmuş resimde. Ayrı bi hava katmış

az önce sahibinden.com a baktım dogu batı motor sıfır ilanı vermiş , aradım bir hafta sonra elimizde diyorlar ama yalan ayın 15 inde diye honda merkezden aradılar ayrıca bir tane daha ilan var oda sıfır ve 15 inden sonra diye çıkmış ...

ah ulan ahhhh bitmedi hasret ...

xenon 2 gün sonra akünü yerse görürsün,xenon takacaksan adaptörlü gibi oluyo güç takviyeli onlardan al derim...
xenon ne cabuk ısınır normal ampul gıbı nede aku yer he akuyu yer motor calısmıyorken acarsan akuyu bıtırır bı anda. cunku bı kere ateslemeden sonra devamlı yuksek akım cekmıyor o yuzden motor kapalı ıken acıldıgında yer anca.uzun kısa durumada h4 alcaksınız rahatlıkla yapcaksınız.

Xenon'u napacaksınız anlayabilmiş değilim. Bence farlar gayet yeterli. Zifiri karanlıkta bile her yer apaydınlık. belki sarı renk hoşunuza gitmeyebilir. beyaz yada mavi ile değiştirilebilir. Motorun sesi biraz daha az olsa iyiydi. Bi susturucu dahamı taksak napsak.
Bu arada 175i gördüm diyen arkadaşlar bende de var bu aletten neden 151 den sonrasını göremedim. Sizmi abartıyorsunuz bende mi sıkııntı var.

arkadaslar cvp yazmak sanirim zor geldi her neyse ben bugun CBR 250 R siyah renk aldim firmanin elinde 4 adet daha var :))

arkadaslar merhaba araniza bugun katildim 2-3 gundur forumu okuyorum ama bitiremedim ... Bende nasipse Honda CBR 250R alicam ama hic bir yerde bulamadim en erken ayin 15 i gibi gelir diyorlar fiyat kdv+otv+plaka 9200 TL sizce almalimiyim?? Bu arada ilk videsli motorum olacak daha once videsli motor kullanmadim.
ben anes e sordum bana 9300tl plaka ruhsat dahil fiyat verdiler-ilk vitesli motor için zenginseniz alın çünkü düşüp bi zarar verirseniz parçası pahalı ama almısınız artık allah düşürmesin h.olsun :D

Xenon'u napacaksınız anlayabilmiş değilim. Bence farlar gayet yeterli. Zifiri karanlıkta bile her yer apaydınlık. belki sarı renk hoşunuza gitmeyebilir. beyaz yada mavi ile değiştirilebilir. Motorun sesi biraz daha az olsa iyiydi. Bi susturucu dahamı taksak napsak.
Bu arada 175i gördüm diyen arkadaşlar bende de var bu aletten neden 151 den sonrasını göremedim. Sizmi abartıyorsunuz bende mi sıkııntı var.

sikinti sende. az once 172 gordum yolda. ama 174 max gordugum rakam su ana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar