Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu arada gemi geldimi gemi :)
ya arkadaslar 720 km oldu alalı zinciri yaglayım diye düşündüm ama bugun bi baktım zincire bayagı uzun ya temizle temizle bitmez :D motorcuya yaptırsam nekadar alırki?

---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Bodrumda olupta bu motordan alan arkadas varmı acaba_?
para almaz büyük ihtimalle ama zincir temizleme ve yağlama işine alışman lazım :)

felon kardeşim cevabın için tesekkurler. hazır seni yakalamısken bi soru daha sorim malum acemiyiz vitesli motora :D şimdi benim zincir o ringliymiş bunu 500 km demi yaglayım 1000 km de mi heryerde farklı bişey deniyo bu konuya

felon kardeşim cevabın için tesekkurler. hazır seni yakalamısken bi soru daha sorim malum acemiyiz vitesli motora :D şimdi benim zincir o ringliymiş bunu 500 km demi yaglayım 1000 km de mi heryerde farklı bişey deniyo bu konuya

Bayinin ve servisin bana söylediği 300 kmde bir yağlamak.

ya 300 km de bir temizle yagla bayagı uzun iş dogru degil mi hocam

Son düzenleme:
Yağlamak 1 dakikalık iş valla.Temizlemeden yağladım ben bugün würth zincer spreyiyle.Kaliteli geldi bana bu zincir spreyi.

o zincirin durumuna göre değişir yani çok kirlenmemişse 500de bir temizleyip sonra yağlayabilirsin
ama bence her 100 yada 200km de bir yağla 2yağlamadan birindede önce zinciri temizle sonra sprey yağ ile yağla.
Zinciri en kolay gaz yağı ve fırça ile temizlersin.zincir temizleme spreyleri var onlar gereksiz pahalı ve çabuk bitiyolar.gaz yağı litresi 4-5tl bişey.
Gazyağını bazı benzin istasyonlarında bulabilirsin fırça olarakta şu yağlıboya fırçalarının en küçüğünden alabilirsin 1-2tl bişeydir.

Son düzenleme:
o zincirin durumuna göre değişir yani çok kirlenmemişse 500de bir temizleyip sonra yağlayabilirsin
ama bence her 100 yada 200km de bir yağla 2yağlamadan birindede önce zinciri temizle sonra sprey yağ ile yağla.
Zinciri en kolay gaz yağı ve fırça ile temizlersin.zincir temizleme spreyleri var onlar gereksiz pahalı ve çabuk bitiyolar.gaz yağı litresi 4-5tl bişey.
Gazyağını bazı benzin istasyonlarında bulabilirsin fırça olarakta şu yağlıboya fırçalarının en küçüğünden alabilirsin 1-2tl bişeydir.

Felon, zincirimi inceledim bugün hiç kirli değil gibi bişeydi direk yağladım bende bişey olur mu acaba ? Bide zincir spreyim würth marka nasıl sence

Felon, zincirimi inceledim bugün hiç kirli değil gibi bişeydi direk yağladım bende bişey olur mu acaba ? Bide zincir spreyim würth marka nasıl sence
bişey olmaz 0 motor 0 zincir. ama ne kadar sık temizler yağlarsan zincir ve dişlilerin o kadar uzun ömürlü olur
würth ün her ürünü iyidir.bendeki yağda würth sanırım

felon kardeşim aparatı aldın tokatlıycak ninja bulamadınmı :) Bak deneme üzülürsün kardeşim :) benim şu an motorum yok ama bir senedir forumları takip ediyorum güzelim motoruna bişey olur fazla sıkıştırmakdan gel sen bu sevdadan vazgeç :) sen güzel güzel başka videolar çek biz takip ederiz :) Kal salıcakla..

gaz vermeyin şu adama ya :) bu hyosung - ninja iddialaşması yüzünden bir kaza olacak diye çekiniyorum...

herkesin motoru kendine güzeldir, vazgeçin bu iddialaşmadan :)

ali nin yoktu büle hız merakları bu gt250r bozdu onu :D (freni bile sonuna kadar basar oldu ):D:cherry:

Bu arada gemi geldimi gemi :)

gemi gelir yanaşır içi dolu cbr , gelmez oldu seferden bizim gemi :) çarşamba honda merkezden tekrar aradılar , sizi daha öncede aradık ulaşamadık diye , sanırım daha önce aradıgım kız kıyak yapıp ulaşılamadı notu koymuş :) gemi aynı 15 agustus ta limanda , motorlar 17 agustus ta bayilere inecek ...
bizde 17 agustus itibari ile bekleyişe son vericez , gel tezkere gel ...

bugün bizim sokakta cbr250r gördüm siyah arka çantalı çok güzeldi . 77 plaka cbr250r kimin acaba ?

ya arkadaslar be bu yokuslarda vites olayını çözemedim. bazen yokusta yavaslıyosunuz ister istemez tekrar hızlanım derken vitesi atılması gereken atıyorum bagırıyı, bir vites yukarı alıyorum tır tır tır diye çalısıyo. bu durumlarda ne yapım nasıl bi yol izlemem lazım. çoguna alıstım vites olayının ama baska söylemek istediginiz püf noktalar veya bilmem gerekenler varsa yazarsanız cok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden cok tesekkurler

hatırlarsanız yag yakma sonrası motorum degismisti. rodajım yeni bitti. nedeni hakkında bir fikrim yok ama önceden 155 falandı son hızım. dün 174 gördüm. yol hafif egimliydi. düzde 165 yapıyor artık. :mrgreen:

felon kardeşim aparatı aldın tokatlıycak ninja bulamadınmı :) Bak deneme üzülürsün kardeşim :) benim şu an motorum yok ama bir senedir forumları takip ediyorum güzelim motoruna bişey olur fazla sıkıştırmakdan gel sen bu sevdadan vazgeç :) sen güzel güzel başka videolar çek biz takip ederiz :) Kal salıcakla..
ninja neki 600lüklere diktim gözü, trafikte bu sabah işe giderken bi r6 gördüm takıldım. peşine biraz sıktı ardından bende sıktım sonra tabi totomu izledi ama bi yerden sonra ara açılınca yavaşladım baktımki oda nene moda geçmiş açtım arayı girdim yanyola :)
gaz vermeyin şu adama ya :) bu hyosung - ninja iddialaşması yüzünden bir kaza olacak diye çekiniyorum...

herkesin motoru kendine güzeldir, vazgeçin bu iddialaşmadan :)
yok yok yapıcam bi video, ama ramazanda olmaz herkes dalgın trafikte öldürcek motorcu arıyolar
@alper150zc
hız merakı herzaman vardı ama scooterlada apaçilik yapcak değildim tabiki altında ne varsa ona göre sürüceksin

Son düzenleme:
hatırlarsanız yag yakma sonrası motorum degismisti. rodajım yeni bitti. nedeni hakkında bir fikrim yok ama önceden 155 falandı son hızım. dün 174 gördüm. yol hafif egimliydi. düzde 165 yapıyor artık. :mrgreen:

Serviste sıfır motor diye çıkma ninja motoru takmış olabilirler senin motora:cherry:

arkadaşlar motor daha gelmedi ancak ben xenon far taktırmayı düşünuorum...bilgisi olup da fikir verebilecek olan birisi var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar