geçmiş olsun 1000 bakım faturasında değişen yağ ve filtreyi kontrol edin kullanım kitapçığın'dakinden farklı özellikte bir ürün kullanılmış ise direk honda merkezle irtibata geçin bence hatalı bir durum tespit ederseniz kanunen hakkınızı arayın direk ürün değişimini talep edinmotorum 7000kmde suan. tatilden yeni dondum. tatildeyken basima soyle bir olay geldi...
6700kmde motor yagsiz kaldi ve sacma sapan sesler cikartmaya basladi. 1000km de anes motorda bakimi yapilmisti.
kisacana 5700km kullanimda 1.5 litre yagi yakmis yada eksik yag koymuslar acikcasi bilmiyorum. suan motordan gelen sesler hic ic acici degil. yarin sabahtan ilk isim motoru servise goturmek olacak.
kafamda bir suru soru isareti var. garanti kapsamina girermi sorusu en onemlisi.
motorum 7000kmde suan. tatilden yeni dondum. tatildeyken basima soyle bir olay geldi...
6700kmde motor yagsiz kaldi ve sacma sapan sesler cikartmaya basladi. 1000km de anes motorda bakimi yapilmisti.
kisacana 5700km kullanimda 1.5 litre yagi yakmis yada eksik yag koymuslar acikcasi bilmiyorum. suan motordan gelen sesler hic ic acici degil. yarin sabahtan ilk isim motoru servise goturmek olacak.
kafamda bir suru soru isareti var. garanti kapsamina girermi sorusu en onemlisi.
@newton: geçmiş olsun.
yumuşak dokunduysa bir problem olacağını sanmam. bir çekme yada sapma olup olmadığının anlamanın en kolay yöntemi motoru sürerken ellerini bırakmaktır ama daha önce hiç yapmadıysan dengeni ayarlayamazsın ve vucüdünü kastığın için motor bir yöne doğru kendiliğinden sapar. sen en iyisi servise götür ordakilerin motoru test etmesini iste. zaten iyi bir usta problem olup olmadığını hemen anlar.
bu arada uyguladığın yöntem hiçte ilkel değil, tersine akıllıca. bir başka yöntemde motor ile ıslak bir yerden geçtikten ön ve arka tekerlek izleri birbiriyle aynı mı diye kontrol etmektir.