merhaba arkadaşlar, cbr 250 r nin ön frenine bastığımda arkadaki fren lambası yanmasına rağmen, arka frende fren lambası yanmıyor. bu genel bişeymi yoksa benim fren müşürümde olan bi hatamı.tahminimce sorun benim müşürden kaynaklanıyor gibi geliyor. bu arada dolu depoyla biraz uslu,birazda agresif kullanımda 300 km yapacak gibi geliyor. Motor bence güzel yaklaşık 500 km oldu.şimdilik iyi gibi ama alt devirlerde biraz titreşim yapıyor. ve vites geçişleri sert gibi.
Bayi almaz,sordugun sacma bence
Arkadaşlar türkiyeye kırmızı renk 250 geldi mi ya ? Bugün tuzlada gördüm
gördüğün vfr 1200 olabilir, cbr 250 ye çok benziyor
bende pendikte görmüştüm ilkten cbr 250 sandım yakından bakınca vfr olduğunu anladım.
Senin mesajdan sonra merak edip denedim. Ön frende arka stop hemen yanıyor ama arka frende sonuna kadar basınca ancak yanıyor.Arka fren pedalının üzerinde bir sensör var sanırım ordan ayarlanabiliyormuş hassasiyeti.merhaba arkadaşlar, cbr 250 r nin ön frenine bastığımda arkadaki fren lambası yanmasına rağmen, arka frende fren lambası yanmıyor.
Kırmızı renk avrupada bile yok amerikaya özel ürettiler diye biliyorum.Arkadaşlar türkiyeye kırmızı renk 250 geldi mi ya ? Bugün tuzlada gördüm
yeni cbr250R'ımı kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün ben de şehirlerarası yolda 92 km yaptım ilk kez. Anlatayım diye foruma girmişim. Ama Lastromantic son mesajında yazmak istediklerimi çok güzel anlatmış zaten. Kısacası şehir içnde günlük de kullanabileceğiniz, otobana çıktığınızda 120km'yi rahatlıkla yapan. üzerine çıkmak isterseniz de 165km'ye kadar çıkabilen, bakım onarım ve yakıt masafları daha büyük hacimli motorlarla kıyaslandığında düşük bir motor istiyorsanız CBR250R çok güzel iş görüyor. Düşük devirlerde titreşimli çalışma herkeste varmış demekki. Zaten daha büyük hacimli motorları şehir içinde kullanamazsınız diyorlardı. Demekki bundan dolayıymış. 1-N-2 vites geçilerinin sonrunlu olduğundan bahsetmiştim ama artık böyle b problem kalmadı. Ya benim acemiliği atmamla ilgili ya da motor kullandıkça alışıyor. Bir tek sıkıntı var motorla ilgili. Otobanda hızlanırken motor hacmi küçük olduğundan yüksek hızlara çıkabilmek için sık vites değiştirmek sürücüyü yorabiliyor. Sonuçta benim kullanm amacımla birebir örtüşüyor bu motor ve daha büyük hacimli motorlara geçmek için hiç acelem yok. Belki d hiç geçmem
İçinizde ilave çanta alan var mı CBR250R için ?
165 yaptınmı ???[/QUOTE
sence yapmazmı yani 165 ?
arkadaşım ne satısı biz aldık bınıyoruz bıle günaydınarkadaslar cbr 250 turkıyede satısa sunuldumu ?
Tek silindir 250cc bi motor 165km hızı eğim olmayan yolda hava şartlarına göre ve üzerindeki kullanıcının ağırlına göre yapabilir.165 yaptınmı ???[/QUOTE
sence yapmazmı yani 165 ?
arkadaşım ne satısı biz aldık bınıyoruz bıle günaydın
yeni cbr250R'ımı kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün ben de şehirlerarası yolda 92 km yaptım ilk kez. Anlatayım diye foruma girmişim. Ama Lastromantic son mesajında yazmak istediklerimi çok güzel anlatmış zaten. Kısacası şehir içnde günlük de kullanabileceğiniz, otobana çıktığınızda 120km'yi rahatlıkla yapan. üzerine çıkmak isterseniz de 165km'ye kadar çıkabilen, bakım onarım ve yakıt masafları daha büyük hacimli motorlarla kıyaslandığında düşük bir motor istiyorsanız CBR250R çok güzel iş görüyor. Düşük devirlerde titreşimli çalışma herkeste varmış demekki. Zaten daha büyük hacimli motorları şehir içinde kullanamazsınız diyorlardı. Demekki bundan dolayıymış. 1-N-2 vites geçilerinin sonrunlu olduğundan bahsetmiştim ama artık böyle b problem kalmadı. Ya benim acemiliği atmamla ilgili ya da motor kullandıkça alışıyor. Bir tek sıkıntı var motorla ilgili. Otobanda hızlanırken motor hacmi küçük olduğundan yüksek hızlara çıkabilmek için sık vites değiştirmek sürücüyü yorabiliyor. Sonuçta benim kullanm amacımla birebir örtüşüyor bu motor ve daha büyük hacimli motorlara geçmek için hiç acelem yok. Belki d hiç geçmem
İçinizde ilave çanta alan var mı CBR250R için ?
şu videoda hızlanma testini gözlerinle görebilirsin => http://www.youtube.com/watch?v=zedjh39y9nQ165 yaptınmı ???
Önceki sayfalarda motokurt un motorunda var. Açılan gezi topikinde de görebilirsin. Arkaya top case gerçekten pek iyi durmuyor. Soft çanta(tekstil) olan yeterli diye düşünüyorum. Fiyatı 160 lira civarı. Normalde 50 litre körükleri açılınca 70 litre sanırım sağ-sol toplam
soft çantanın resmini bulamadım. internette satılıyor mu?Önceki sayfalarda motokurt un motorunda var. Açılan gezi topikinde de görebilirsin. Arkaya top case gerçekten pek iyi durmuyor. Soft çanta(tekstil) olan yeterli diye düşünüyorum. Fiyatı 160 lira civarı. Normalde 50 litre körükleri açılınca 70 litre sanırım sağ-sol toplam