Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün ninja ile yan yana geldik. Şöyle bir baktımda iyiki ninja almamışım. Motor oalrak belki daha iyi ama makyaj olarak benimki daha bir allı pullu sanki

bende pişman diğilim :cherry:
yarın çeşmeye gidişim kesinleşmiştir :)
http://www.honda.com.tr/AccesoriesD...-2782-4464-ac59-0398ed056b18&type=Motorsiklet
acaba bayilerde varmıdır bu tank pad

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

benim bileklerim çok ağrıyo bu motoru sürerken :(
78 km deyim bu arada max 78 yaptım
güç ve hız çok tatmin edici..200 kmde yapmam gereken birşey varmı acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mutluhan-dan-cbr250r-53018128/detay/

isteyen arkadaşlar 10.900 ödeyip karbon parçaları olan 250 cbr leri alabilir..
heralde satamadılar bunları fiyattan ötürü

Son düzenleme:
wolky-ksk arkadaşım bu yokta hrc var
http://www.honda.com.tr/AccesoriesD...-cc14-494b-8d65-20d47f44bcd7&type=Motorsiklet
alacağım bayide görmüştüm orj.olur mu acaba ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

bende boş dururken bikaç stiker çalışması yaptım umarım beğenirsiniz : )
bur1oclgwbpm4prmm.jpg

hakan abi stickerlar fena durmamış sade durmu şbüyük olsaydı kötü derdim ufaklar güzel..maşşşallahhh..parlıyor keratada..

bende pişman diğilim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

[/COLOR]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mutluhan-dan-cbr250r-53018128/detay/

Bu ilanlara itibar etmeyin bunların yaptıkları sadece insaları keriz yerine koyup onları yolmak, ve plaka masrafları ile 11200 lirayı buluyor. kesinlikle uzak durun.

bu daha güzel acaba fiyatını sordunuzmu :)

blindfire abim :)
sadece bu motoru çok istiyenler için koydum yoksa malesef uyanık çok ortalıkta
bu arada yükselişte tank pad bulabilirmiyim?

Son düzenleme:
bu daha güzel acaba fiyatını sordunuzmu :)

blindfire abim :)
sadece bu motoru çok istiyenler için koydum yoksa malesef uyanık çok ortalıkta
bu arada yükselişte tank pad bulabilirmiyim?

Anlıyorum wolky, yükselişte tankpad var mı yok mu bilmiyorum ama en kötü ihtimalle kahramanlara gidersin orada kesin bulursun, ama önce yükselişe bir sor bakalım.

evet yarın bir gideceğim hem 1.vitesi soracağım hem arka fren bana güven vermiyor
tek başına arka freni kullandığımda yani önle beraber ço dengeli oluyor
sizdede böylemi

evet yarın bir gideceğim hem 1.vitesi soracağım hem arka fren bana güven vermiyor
tek başına arka freni kullandığımda yani önle beraber ço dengeli oluyor
sizdede böylemi

Fren dengesini mevcut hızına ve o anki anlık duruma göre kendin değerlendirmen gerekiyor. Genelde arka fren ağırlıklı ön fren destekli olarak normal şartlarda duruş yapılabilir. En azından ben öyle yapıyorum ama dediğim gibi o anki durum neyi gerektiriyosa ona göre fren yapmak gerekir.

!!!

Fren dengesini mevcut hızına ve o anki anlık duruma göre kendin değerlendirmen gerekiyor. Genelde arka fren ağırlıklı ön fren destekli olarak normal şartlarda duruş yapılabilir. En azından ben öyle yapıyorum ama dediğim gibi o anki durum neyi gerektiriyosa ona göre fren yapmak gerekir.
................

Arka freni çok kullanmayın ..... motosiklette ön fren ağırlıklı arka fren destekli kullanım uygondur.... arkaya asılırsanız motor yalpa yapar sonra toplayamazsınız... hafif hız kesmek için arkaya dokunun yeter ama duruş için önce ön sonra arka!!

Honda alınabilir fiyattan bir motor çıkardı ya, bayilerin milleti kazıklama çabaları tam gaz devam ediyor. Karbon "görünümlü" parçalar için 2000 TL para vericez. Motorlar bu kadar az olmasa ben görürdüm onları. Öte yandan bazı arkadaşların da sürekli zam haberi vererek desteksiz fiyat artışı için zemin hazırlayıp, bayilerin ekmeğine yağ sürdükleri de ayrı bir konu tabi.

Dün bayime gittigimde bir tri color birde siyah cbr yanyanaydi.Gercekten ilk defa canli gordum ama iyiki bekleyip ninjaya donmemissiniz bence.Harika bir tasarim.Babamla beraber gittik 250leri gorunce onlara talip oldu ama tabiki coktan sahiplerini bulmus onlar :)

Bu radyatöre kafayı taktım. Önünde hiç koruma yok. Bi taş gelse kesin yara alır. Gelmesede içine sinek kaçar. Bi çözüm bulmak gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar