Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya arkadaşlar
sormuştum yine soruyorum
motor çalıştığında boştayken ilk vitese zor geçiyor bu normalmi bendemi hata var motordamı..çoğu kişi rodajdan sonra geçer alışır diyor kimisi serviste düzelttir diyor anlıyamadım gitti..

benimkinde de aynı problem var, debriyajı tazeleyip sonuna kadar sıkınca geçiyor, bu hafta sonu 1000 km bakımına servise goturduğumde soracağım. (bütün viteslilerde boyle problem yok tabiki),

evet sadece ilk çalışmada 1. viteste var problem
teşekkürler cevap verenlere :rendeer:
bu arada servise gittikten sonra sorunun ne olduğunu paylaşırsanız sevinirim :)

bu problem 125 lerde de var daha doğrusu benim 125 cbr da var ilk çalışdığında birinci vitese geçmiyor debriyajı bırakıp sıktığımda geçiyor

1 . vites olayı tüm motorlarda genelde oluyor.bende 1.2.3 çatırtı gidiyor :)) hondaların vites geçişleri biraz kemikli.sorun olacağını zannetmiyorum.servisede sordum sıkıntı olmaz dediler.

ön camı söküp cam boyasıyla hafif böyle siyah gibi koyu kahve gibi bi bi boyayla boyasammı yoksa üzerine sökmeden koyu mavi bir cam filmimi çektirsem diyorum

bende düşünüyordum filmı ama cam olmadığı ıcın film olmuyrmus spreyle boyama rezıl edersın.bır arastır bende yaptırcam hatta jantları da sıyah yaptırıp kırmızı kenarlık cektırmeyı düşünüyorum

bende düşünüyordum filmı ama cam olmadığı ıcın film olmuyrmus spreyle boyama rezıl edersın.bır arastır bende yaptırcam hatta jantları da sıyah yaptırıp kırmızı kenarlık cektırmeyı düşünüyorum

Sprey olayına bende karşıyım kesinlikle öyle bişey yapmayın cam filmi belki olabilir ama onuda usta ellerde yaptırmak lazım, öte yandan jantların siyah olması motoru daha güzel gösterecektir. Yalnız kırmızı ne kadar iyi durur onuda düşünüp belkide görmek lazım,

Siyah jantlı hali :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün istanbul ikitelli anes motora gittim. 125RR için 20 temmuz tarihini verdiler. 250R içinse bu hafta içerisinde gelicek dediler. Hemde aynı fiyata :) 125 gördüm birtane orda çok iyi duruyo 250 lik nasıl acaba :)

Beni bugün Bursa bayisinden aradılar. 2 ay önce falan yazdırmıştım ismimi CBR250'ye, 25. sırada falandım. Ve şimdiye kadar sadece 2 adet teslimat yapıldığını biliyorum. Bana sıra geldiğine göre demek ki epey vazgeçen olmuş. Ben de beklemekten sıkılıp Ninja almıştım. Temmuz sonuna kadar sıra-stok sıkıntısı kalmayacak gibi gözüküyor.

motorun sol altından sarkan o siyah borular ne işe yarar :silent::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

yokmu arkadaşlar yardım edecek?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

Muhtemelen tahliye hortumlarıdır. Fazla yakıt koyulduğunda yada su ne bileyim yağ aklına gelebilecek bir sürü sıvının fazla doldurulması yada ısıdan genleşerek artması sonuçu parçalarda oluşacak fazla basıncı azaltmak için :D

bu problem 125 lerde de var daha doğrusu benim 125 cbr da var ilk çalışdığında birinci vitese geçmiyor debriyajı bırakıp sıktığımda geçiyor

Evet bende de arada oluyor. bazen daha sert bi şekilde ikinci kez deniyorum vitesi alıyor. Onda almassa debriyajı bırakıp bidaha sıkıyorum

Ya wolky okadarda hassas olma, onlar normal hava ve sıvı tahliye hortumlarıdır. her birinin ayrı bir tahliye görevi var japon amcalar işlerini bilirler merak etme sen :)

Wolky plaka ne senin bu bitane gördüm yolda..

AY 1095 :cherry:
ama daha karşıyaka dışına çıkmadım yarın geçicem oradan çeşme planlarım var :cherry:araba yüzünden gidemedim bugün hala yapıyorlar..yarında tank pad alıcam birtane motomax mağasında görmüştüm inceliyemedim ama pek
blinfire abim ben böle kılımdır azcık :cherry:
idare ediverin beni
malum zar zor aldık
tadına varamadan bir aksilik çıkmasın :cherry:

kaptırdık zaten motoru :)

Son düzenleme:
Ya wolky okadarda hassas olma, onlar normal hava ve sıvı tahliye hortumlarıdır. her birinin ayrı bir tahliye görevi var japon amcalar işlerini bilirler merak etme sen :)

yükseliş kırmadı beni gece 9.30da motor kapıdaydı :)

yarın zincir yağıda alıcam varmıdır öneriniz
ayriyette bagajda(pek bagaj sayılmaz minnacık yer):cherry:
içinde takım çantasını tutturmak için 2 tane delik var umarım ordan su girip ruhsatı mahfetmez :cherry:

Son düzenleme:

Söylediğini kesinlikle yapmanı tavsiye ediyorum. Geçen hafta Motorumda artçıyla trafiğe kapalı bi alanda kasksız :) sahilde 10 la geziyorum. Karşıdan bitane siyah 250 belirdi oda artçılı.

Karşılıklı bakışıyoruz Terminatördeki kendinden bi tane daha görmüş temizlikçi edasıyla:p Ben içimden ulan simsiyah motoru rezil ettin honda o ne kadar rezalet bi egzoz kapagı dizaynıdır hem kütük gibi hemde motorla zıt renkte! Motora baktığımda bi tek orası gözüküyo bütün güzelliği yerine diye aklımdan geçiriyorum

Elemanda çok komik bi halde beni baştan aşşagı süzüyor o sırada yanyana geldik hala aynada kendinden bi tane görüp yaklaştığını düşündüğünden olsa gerek kornayla selam verdim şaşkınlığını bozmadı hiç:cherry:. o hala benim 125 in siyah cantlarına ve kırmızı şeritlerine bakıyodu.

Bazıları 250 lik motora 9 bin paramı verilir diyoda.

Bu insanlar motora uygun siyah karbon bi devil yoşhi arrow gibi egzoz siyah cantlar ve siyah ön camlı haliyle motorun dizaynındaki güzellik ve verdiği kalite hissiyle haset ve karın ağrıları eşliğinde eve giderler diye düşünüyorum

Bunda okey ne kadar uyumlu kuyruk ve ön kısımla dengelenmiş ama

Uploaded with ImageShack.us

Orjinalliği sevsemde bize gelene biraz dokunuş farz oluyo bu durumda:cat:

bende boş dururken bikaç stiker çalışması yaptım umarım beğenirsiniz : )
bur1oclgwbpm4prmm.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar