bende düşünüyordum filmı ama cam olmadığı ıcın film olmuyrmus spreyle boyama rezıl edersın.bır arastır bende yaptırcam hatta jantları da sıyah yaptırıp kırmızı kenarlık cektırmeyı düşünüyorum
Söylediğini kesinlikle yapmanı tavsiye ediyorum. Geçen hafta Motorumda artçıyla trafiğe kapalı bi alanda kasksız

sahilde 10 la geziyorum. Karşıdan bitane siyah 250 belirdi oda artçılı.
Karşılıklı bakışıyoruz Terminatördeki kendinden bi tane daha görmüş temizlikçi edasıyla

Ben içimden ulan simsiyah motoru rezil ettin honda o ne kadar rezalet bi egzoz kapagı dizaynıdır hem kütük gibi hemde motorla zıt renkte! Motora baktığımda bi tek orası gözüküyo bütün güzelliği yerine diye aklımdan geçiriyorum
Elemanda çok komik bi halde beni baştan aşşagı süzüyor o sırada yanyana geldik hala aynada kendinden bi tane görüp yaklaştığını düşündüğünden olsa gerek kornayla selam verdim şaşkınlığını bozmadı hiç:cherry:. o hala benim 125 in siyah cantlarına ve kırmızı şeritlerine bakıyodu.
Bazıları 250 lik motora 9 bin paramı verilir diyoda.
Bu insanlar motora uygun siyah karbon bi devil yoşhi arrow gibi egzoz siyah cantlar ve siyah ön camlı haliyle motorun dizaynındaki güzellik ve verdiği kalite hissiyle haset ve karın ağrıları eşliğinde eve giderler diye düşünüyorum
Bunda okey ne kadar uyumlu kuyruk ve ön kısımla dengelenmiş ama
Uploaded with
ImageShack.us
Orjinalliği sevsemde bize gelene biraz dokunuş farz oluyo bu durumda:cat: