Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşk

ınan kardeş ben daha motorumu görmedım bıle sadece honda sucuların dün telf dedıklerı ve senın görduklerını anlattılar umarım parçalar değişecek.

arkadaşlar hepiniz sağolun bende siyah renk aldım ama neyazkkı suan sevunemedım çünkü motorum tırta bayııye gelirken hasar görmuş sandıkların kapakları acılmıs ve grenajda cızıklar var yedek parca siparısı verıldı ama heralde 1 ay daha gelmsını beklerız.saygılar.

geçmiş olsun kardeş , bende dün motorumu gördüm inşallah yarın plaka işlemleri bitecek ve alacağım.. bekleyen ve sabreden arkadaşların gözü aydın alamayan arkadaşlarıma allah sabır versin..

motoruna kavuşan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,
bekleyen arkadaşlarda kısa zamanda kavuşur inşallah.

Istanbul cıvarında motorunu aalmıs olan bırıyle bulusup motoru ınceleyebılırmıyız ?

Ya da pendık gungor motora geldımı cbr bılgısı olan ?

Benim bayideki herkez kaporaları geri çekmiş motor benim :queen:
yarın evime bırakacaklar :cherry:

yani kurtulamadınız benden :)
bu arada peşin verenler motoru nekadara aldılar?

Son düzenleme:
ınan kardeş ben daha motorumu görmedım bıle sadece honda sucuların dün telf dedıklerı ve senın görduklerını anlattılar umarım parçalar değişecek.

ben bugün gördüm motoru kutuda
o kutuda motorun çizilmesi imkansız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 ----------

Way way way hayırlı olsun O zaman :)

teşekkürler :rendeer:

Bizim bayilerin daha motorun tükiyeye geldiğinden haberi yok. millet aldı bizimkiler aa motorlar gelmiş diyor bayiye bilgiyi ben veriyorum. ama bugün gidip kaporamı alıcam birazdan, arabaya yönelelim bari... kaskta girdi 600 lira bayıldık ona da :)

Bu motorda orta sehpa yada yan sehpalardan hengisi var. bu sehpalar ile U kilidin fiyatını bilen varmı?

wolky gözün aydın Allah seni güldürdü şansın yağver gitmiş diyelim.. koyarsın rsimlerini artık :) bi turda verirsin bize:queen:

wolky gerçekten istiyormuşsun demek ki sana yar oldu :) kazasız belasız binersin inşallah benimde plaka işlemlerim bitsede alsam motorumu...

teşekürler arkadaşlar valla plaka fln bekliyemedim yarın getiriyolar :cherry: bi trafik takip brosuna yaptırıvercem :cherry:

teşekürler arkadaşlar valla plaka fln bekliyemedim yarın getiriyolar :cherry: bi trafik takip brosuna yaptırıvercem :cherry:

Volkan hayırlı olsun, sevindim senin adına gerçekten :rendeer:

Temmuz'un 3. haftası İzmir tarafına yolum var kısmet olursa, o zamana rödajını bitir de artçı alamam abi falan muhabbeti olmasın :p

Yok muhabbet olmazda :cherry:
Ben aslında bugün gidiyordum çeşmeye
sabah arıyım dedim sıramı öğrenyim
gelin zaten motor sizin dediler
dedim dalgamı geçiyosunuz
motoru aldım gibi kaçıyorum ben
ama denk gelirsek başımın üstünde yeriniz var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar