Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum cbr125r ın jantları orgınal siyah ama cbr250r siyahın jantları gri ve cok itici duruyor bence nasıl sıyah yapıp yanınada kırmızı şerit çekebilirz.

Bu nasıl iş motor gümrükte fakat gene bitmiş.Samsunda bayi olmadıgı için alamıcaz mı bu motoru olaya bak ya :(

Biraz önce bayiyle görüştüm yok öle birşey diyo motor filan gelmedi diyor ne iş ya :pr::farao:kafam karıştı iyicene kim yalan söylüyor burada ?

bayiler yeni gelen motorlar satıldığı için daha gelmedı diyorlar bizzat honda gemının limanda olduğunu ve gümrük işlemlerının ve radyasyon testlerının tamamlandığını söyledi cuma günü biter işlemler pazarteside bayiilere faturalar kesilip sevk edilecek.

bugün yükselişe ugradım bir kamyon ve içinde kutusunda motorlar vardı 8-10 tane belkide fazlası...herhalde geldi dedim sordumki spayc lermiş cbr lar içinde ayın sonuna dogru dediler bu arada sh300 de showrumdaydı güzel yapmışlar...

bayiler yeni gelen motorlar satıldığı için daha gelmedı diyorlar bizzat honda gemının limanda olduğunu ve gümrük işlemlerının ve radyasyon testlerının tamamlandığını söyledi cuma günü biter işlemler pazarteside bayiilere faturalar kesilip sevk edilecek.

Konuştuğum kişi motoru 40 gündür alacağımı biliyor zaten ben ayırtmıştım yada onun bilgisimi yok gelen gemiden şimdi:queen:

motorun geldiği kesin bayilere bakmayın
müşteri hizmetleri tarafından öğrendim bende.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

bu arada 2 ay sonra alıcak arkadaşlar için söylüyorum motor eski fiyatından satılacakmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=_rYWQl3kTrk&feature=related

motorun boyutlarının tam olarak anlaşılabildiği bir video buldum en nihayetinde..

Arkadaşlar bunca zaman bekledikten, bunca çelişkili açıklama duyduktan sonra kendi bayimin beni arayıp 24 haziranda motorlarınız teslim edilecek demesi hala güvensizlik hissi yaratıyor. Kask mont falan alıcam sırf bu adamlara güvenemediğimiçin alamıyorum.

Ama yine de yeni başlayan bir kullanıcı olarak önerebileceğiniz kask mont ya da diğer yardımcı koruma ekipmanları var mıdır? Bütçe 500-600TL aralığındadır.

Arkadaşlar bunca zaman bekledikten, bunca çelişkili açıklama duyduktan sonra kendi bayimin beni arayıp 24 haziranda motorlarınız teslim edilecek demesi hala güvensizlik hissi yaratıyor. Kask mont falan alıcam sırf bu adamlara güvenemediğimiçin alamıyorum.

Ama yine de yeni başlayan bir kullanıcı olarak önerebileceğiniz kask mont ya da diğer yardımcı koruma ekipmanları var mıdır? Bütçe 500-600TL aralığındadır.

eger deri istiyosan bu guzel bi model Venom Orion Deri Racing Mont
kask olarakda bunu önerebilirim AGV GP-1 SİYAH KASK 2sinin fiyatı toplam 600 filan yapmakta

motor gelecek diye feyizoğlundan shoei multitec kaskı 600 liraya aldım öylece dolapta duruyor bende motor daha fazla beklerse sahibindende 500 e okutup araba alacam :)

CBR 125'lerde gelmişmidir acaba Türkiye'ye,bir bilgisi olan var mı ? Benim bayi hala birşey söylemedi :pale:

CBR 125'lerde gelmişmidir acaba Türkiye'ye,bir bilgisi olan var mı ? Benim bayi hala birşey söylemedi :pale:

söyleyeceğim şey ancak varsayım olabilir ancak honda 125leri ayrı bir gemi ile getireceğini sanmam gemiler zaten çok büyük onbinlerce motor alabilir tahminim aynı postada varsa vardır 125lerde. tabii honda türkiyeye de bir sormak lazım.

söyleyeceğim şey ancak varsayım olabilir ancak honda 125leri ayrı bir gemi ile getireceğini sanmam gemiler zaten çok büyük onbinlerce motor alabilir tahminim aynı postada varsa vardır 125lerde. tabii honda türkiyeye de bir sormak lazım.

Mail attım hala dönmedi honda türkiye.Konuşan biri olursa bayisi ile yada yetkili biri honda türkiye ile filan 125lerde içindemiymiş sorarsa çok iyi olur

Eveet bugün bayi beni aradı. Gecikme için kusura bakmayın, motorları haftaya teslim ediyoruz dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar