bayiler yeni gelen motorlar satıldığı için daha gelmedı diyorlar bizzat honda gemının limanda olduğunu ve gümrük işlemlerının ve radyasyon testlerının tamamlandığını söyledi cuma günü biter işlemler pazarteside bayiilere faturalar kesilip sevk edilecek.
Arkadaşlar bunca zaman bekledikten, bunca çelişkili açıklama duyduktan sonra kendi bayimin beni arayıp 24 haziranda motorlarınız teslim edilecek demesi hala güvensizlik hissi yaratıyor. Kask mont falan alıcam sırf bu adamlara güvenemediğimiçin alamıyorum.
Ama yine de yeni başlayan bir kullanıcı olarak önerebileceğiniz kask mont ya da diğer yardımcı koruma ekipmanları var mıdır? Bütçe 500-600TL aralığındadır.
Arkadaşlar bunca zaman bekledikten, bunca çelişkili açıklama duyduktan sonra kendi bayimin beni arayıp 24 haziranda motorlarınız teslim edilecek demesi hala güvensizlik hissi yaratıyor. Kask mont falan alıcam sırf bu adamlara güvenemediğimiçin alamıyorum.
Ama yine de yeni başlayan bir kullanıcı olarak önerebileceğiniz kask mont ya da diğer yardımcı koruma ekipmanları var mıdır? Bütçe 500-600TL aralığındadır.
CBR 125'lerde gelmişmidir acaba Türkiye'ye,bir bilgisi olan var mı ? Benim bayi hala birşey söylemediale:
söyleyeceğim şey ancak varsayım olabilir ancak honda 125leri ayrı bir gemi ile getireceğini sanmam gemiler zaten çok büyük onbinlerce motor alabilir tahminim aynı postada varsa vardır 125lerde. tabii honda türkiyeye de bir sormak lazım.
bayileri tam olarak pazartesi bilgilendirirler dağtm yapılcak snuçta