Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkes motoru beklerken ben elimdeki motora binemiyorum:salut: 10 gün önce halı sahada dizimden sakatlandım, motora binemiyorum, kahroluyorum :pr:

geçtiğimiz haftalardan birinde gece 12 civarında Karagümrük statın ordan geçen siyah 250R sen miydin üstat? Yanında da bir tane 2011 125R vardı.

Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşursun inşAllah.

HCl

geçtiğimiz haftalardan birinde gece 12 civarında Karagümrük statın ordan geçen siyah 250R sen miydin üstat? Yanında da bir tane 2011 125R vardı.

geçmiş olsun

demek ki sana nasip olmayacak bu motor gel sen bu motoru bana ver :))

Teşekkürler. stadın ordan sık geçiyorum ama 125 lik kullanan tanıdığım yok.

geçmiş olsun

demek ki sana nasip olmayacak bu motor gel sen bu motoru bana ver :))

Teşekkürler.
Zaten zar zor aldık motoru hemen ayrılamam öyle :)

geçen gün mecidiyeköyde profilo alışveriş merkezinin oralarda tri color cbr 250r gördüm plakası yoktu ,kullanan sürücü kasksızdı öle ara sokaklarda basıyodu, burdan mı acaba? =)

Herkes motoru beklerken ben elimdeki motora binemiyorum:salut: 10 gün önce halı sahada dizimden sakatlandım, motora binemiyorum, kahroluyorum :pr:

Bağlar zorlanıp esnedi heralde kopma gibi ciddi bişey yoktur inşallah. geçerde motora uzun uzun binersin. Geçmiş olsun..

eğer motoru alan veya motordan haber alan arkadaşlar olursa haber versin mutlaka ona göre bizde ya motoru alalım ya kaporamızı:)

eğer motoru alan veya motordan haber alan arkadaşlar olursa haber versin mutlaka ona göre bizde ya motoru alalım ya kaporamızı:)

Olumlu en ufak bir haber olsaydı hemen düşeri buraya kardeşim :) Temmuzun 10'una kadar geleceğini düşünüyorum ben.Haziran içinde kesinlikle gelmez

herkese merhaba bu motoru bende heyecanla bekliyorum ybr mi sattım paramı koydum kenera gelsede alsak cok iyi bir motor ilk cbr em olacak :D:queen:

Selam

ben dün konuştum honda türkiye bana 12 haziran pazar günü geminin türkiyeye geleceğini fatura gümrük vs işlemlerinbitmesi ile en geç motorun 17haziran cuma elimde olabileceğini söylediler. Ancak şöyle bir sorundan bahsettiler çok fazla sipariş alıyoruz ve tsunami yüzünden siparişlerin tamamını getiremiyoruz dediler, yani 10 adet sipariş veren bir bayiye örneğin 2 adet motor verebileceğiz dediler. Benim bayiden 2 adet sipariş olduğunu ve hiç gelmemesi yada 1 tane gelmesi ile benim motorun demekki belki 2012ye sarkacağını söyledim. Onlarda aralığa kadar tekrar gemi gelecek 2011leri bitirecekler dedi. Bende bu partide alamazsam kaporamı geri alacağımı söytledim ve şuan 17 haziran cumaya kadar süre verdim. Eğer motoru alamazsam gidip bir ybr125 alıcam, sonuçta ilk motorum olacak ama tsunami bizide vurdu. çok istemiştim cbr 250 yi olmayacak galiba...

Buarada nisandan beri bekliyorum 27 nisanda kaporayı verdim hala gemi gözlüyoruz :)

acaba bu saat itibariyle dün geleceği söylenen gemi gelmişmidir. Bir araştırsak sevabtır.

ben samsundayım alacagım bayisindenkapora verim dedim ancak gerekmedigi ayırdığını söyledi inş taklaya gelmeyiz sabırsızlıkla bekliyorum bence bu sene en başta anadolu motor korkak davrandı fazla sipariş etmedi simdi problem yaşıyor :D

bayiler birşey demiyor müşteri hizmetlerine sormak lazım
geldiğini sanmıyorum..
gelsin motor bende peşin vericem yarısını verdim şimdilik..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------

hondaya yeniden mail atarsanız sevinirim arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar