umarım hepsini siyah gönderirler :cherry:
arkadaşlar yaz sonu 250lik makina alıcam ninja 250 cbr 250 arasında kaldım sizce hangisini alayım cbr 8800 tl ninja 11000 tl. sağlamlık hız ivmelenme falan hangisini önerirsiniz ?
Sorduğun soru kişişel bi soru.. Biri honda der biri kawa. Sen hangisini beyeniyosun o önemli. Ama dur Acun0 yetişir şimdi yardımına:queen::queen:
ben daha çok ninjayı beğeniyorum görüntü ve performans açısından hondadan iyi . peki sağlamlık bakımından hangisi iyidir daha dayanıklıdır .
Dostum Honda Kullanıcı dostudur seni üzmez servis ve parça sıkıntısı çıkarmaz, ekonomiktir, Fakat kawada kötü değildir ama pahalıdır, satışa gelmez zarar ettirir, servisi az parçası ise pahalıdır, Sen yinede içine sineni al kardeşim.:cat:
Harbinde yılan hikayenisne dondu yaaa.
1 Allahın kulu da bir resmi açıklama yapmıyor arkadaş.
Ben gidip 2. el bi kawa - er5 alıp acemiliğimi onunla atayım en iyisi![]()
Ben yollarda görmeye başladım. Biraz cılız görünmesi ve fazla cafcaflı görünmesi dışında ( çin malı gibi duruyor ilk bakışta : ) hoş bir görüntüsü var.
Sesi yok gibi birşey. Yakında cbf 150 den fazla görmeye başlarız. Seneye yaza 2. ellerle dolar ortalık. Çok merak edilicek birşey yok yaw bildiğiniz motosiklet işte![]()
2.el bir ninja alıp kullanın bak bakalım daha cbr 250 ye binermisin.
kawa 32 hp ve çift silindir.
honda alıpta başınımı ağrıtacaksın,bakmışsın bi müddet sonra başlamış diğer kardeşleri gibi yağ eksiltmeye.
z-moto olayını kaale almana gerek yok çünkü z-moto harici nette parçasını bulabilirsin kawa'nın.
düzde-bayırda her zaman ..... hondayı.
çift silindir motor varken tek silindir motora o kadar para verilirmi binilirmi hiç.
bu yedek parça olayı bence fazla abartılıyor.
kawa'nın farına neden bu kadar takık durumda insanlar anlamıyorumbence gayet güzel. zaten o kadar farkı far için değil ikinci silindir için veriyor insanlar. :cat:
tüketimide fazla değil. uzun yolda sakin bir kullanımda 3.8lt'lerde. geçen gün Erdem arkadaşımız kartepe'ye gitti otobanda 140 - 160km hızda tuketimi 4.2lt idi. sonuç olarak ne kadar basarsan o kadar yakarsın.
yedek parça itibariyle Japonya ve gümrükler bu haldeyken piyasaya yeni giren cbr250'de de yedek parça sıkıntısı çekilmesi muhtemel.