http://www.youtube.com/watch?v=zZ5EAC98urM
her inişte 170 vuramıyor galiba adam zorladı zorladı bunu yaptı.
her inişte 170 vuramıyor galiba adam zorladı zorladı bunu yaptı.
ben balıkesirin havran ilçesinde bile gördüm bu motordan bana ilginç geldi böyle küçük bir ilçede olması
Ben motoru fuarda 26 şubatta satın aldım,mart ortası teslim şeklinde. Fakat Mart ayında depremin japonyayı ve tayland'ın komşusu myanmar'ı vurması Hondanın üretimini çok etkiledi. aynı zamanda gemilerin yol almasıda tehlikeli duruma geldi. hondanın birçok yetkilisi taylanda gittiler ve orada insanların kötü durumda olduklarını söylediler. ilk parti nisanın 10'u gibi türkiyeye geldi ve şükür kavuştum. beklemek kadar kötü birşey yok ama değer bu motor için...
haftaya gazlayacaz wolky içini rahat tut;
Honda Efe yi aradım.. Sözüm ona motorlar TR e gelmiş, limandaymış.. 10 güne kdr gümrük işi bitcekmiş ve haber verceklermiş.. PEk inanmadım.....
Sizin bayilerden bir gelişme varmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------
Honda Efe fiyatı 8810 TL olarak onayladı 2 dakka önce telefonda..
ben balýkesirin havran ilçesinde bile gördüm bu motordan bana ilginç geldi böyle küçük bir ilçede olmasý
bugün gittim bir arkadaşıma almak için kadıköy motatal'e bir tane vitrinde vardı dedim bakabilirmiyiz malesef dedi bayan baya bi kızdım :silent: satıldı dedi ama kızıltoprak şubemize bir bakın dedi belki orda vardır.
neyse gittim kızıltoprak motatal'e dedim cüneyt bey cbr 250 varmı malesef dedi,depremden dolayı motor gelmiyormuş.bu ayın 24 'de gelicek bir parti var dedi sadece 1 tane kalmış boşta o da siyah renk.neyse ne kadar şu an fiyat anahtar teslim dedim 9.400 TL dedi :cyclopsan ooo dedim baya ucuzmuş,ne oldu bu ÖTV indirimi .fuarda ilk geldiğinde ötv indirimli fiyatı 8.200 tl idi şimdi 9.400 tl :cyclopsan arada 1.200 TL kaptırma var,hayırlı işler dedim arkadaşı aradım sen başka markaya bak dedim en iyisi.çok naz İnsan usandırır.
bugün gittim bir arkadaşıma almak için kadıköy motatal'e bir tane vitrinde vardı dedim bakabilirmiyiz malesef dedi bayan baya bi kızdım :silent: satıldı dedi ama kızıltoprak şubemize bir bakın dedi belki orda vardır.
neyse gittim kızıltoprak motatal'e dedim cüneyt bey cbr 250 varmı malesef dedi,depremden dolayı motor gelmiyormuş.bu ayın 24 'de gelicek bir parti var dedi sadece 1 tane kalmış boşta o da siyah renk.neyse ne kadar şu an fiyat anahtar teslim dedim 9.400 TL dedi :cyclopsan ooo dedim baya ucuzmuş,ne oldu bu ÖTV indirimi .fuarda ilk geldiğinde ötv indirimli fiyatı 8.200 tl idi şimdi 9.400 tl :cyclopsan arada 1.200 TL kaptırma var,hayırlı işler dedim arkadaşı aradım sen başka markaya bak dedim en iyisi.çok naz İnsan usandırır.
ne motormuş yılan hikayesine döndü bee :cherry: