arkadaslar merhaba . bır arkadasım ıcın ılk motoru olarak cbr 250 almayı planlıyoruz kendısı az cok motor surmeyı bılıyor hatta benım fazerımı bıle surdu dıyebılırım =) yalnız kafamızı bır unsur cok karıstıdı. ılk baktıgımız ılan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-model-cbr-250-r-plus-revit-mont-plus-ls2-kask-plus-dizlik-plus-eldiven-151055182/detay/ bu oldu fakat bıraz pıayasa arastırması yapınca fıyatın cok ucuk oldugunu tespıt ettık. cbr 250 21012 modelının pıyasası 7000 tl den baslıyor ve 10a kadar cıkıyor bunun sebebı nedır ? neden arada 3 bın tl gıbı rakamlar oynuyor.
dostum maalesef çoğu kişi zamları fırsat bilip bu tip fiyat oyunlarına gider, ama zart diye atlamamak gerek, ben izmirden aldım bir hafta önce 2013 model 1390 kmde 3 aylık siyah tertemiz motoru 8800 e aldım, istanbuldan gittim aldım getirdim, piyasası 9500 dü ama uygunu görünce gidip alacaksın, aynısı yakın bir arkadaşım 9000 küsür kmde, 2012 model olanını 7750 ye aldı, yani sabır ve araştırma ile uygun kmde uygun motoru almak mümkün, tabiki 2012 15000 deki motora adam 9700 ister, ama ben almam şahsen !
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
evcet bende aranıza katıldım cbr landım arkadaşlar ..patates olmuş 2 motor baktıkdan sora 3. de bulduk aradığımızı bu gün bi ufak test sürüşü yaptım ... gidon turu az otoparkta durduğum yerde dönmeye çalışıyodum zorlandım ... bence başlangıç motoru olamaz bu makine ilanlarda olsun gidip baktıklarım olsun yatışı olmayan motor varsa o usta elinde sıfır alınmış olandır heralde geri kalan ı zorlar bence tek avantajım alçak sele oldu ve çevirdim motoru neyse oturuş pozisyonu olarakta vücut ağırlığım öne doğru kaydı kol kaslarım ağrıdı biraz... ilk benzinimi aldım depo kapağı hakikaten facia .. ancak asfalt yolda akışı 0-120 tırmanışı çok hoşuma gitti alışma dönemim çok sürmez elbet ama inazuma almayıp bunu aldım bakalım ne olacak....
hayrılı olsun kardeşim, bende cbr den önce tam ss tipinde çinli motor kullanıyordum, cbr ye geçtim ama şimdiye kadar hiç kolum felan ağrımadı açıkçası, oturuş pozisyonunuz yanlış olabilir, biraz daha alışın görüceksiniz, bence kullanımı güzel rahat bir motor,