ön-arka sehpa için ulaşabilrsiniz bana hocam.
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v473l.jpg
bu fotoğraftakinin aynısı mı 80tl? Nereden ve nasıl alabiliriz ürünü?
ön-arka sehpa için ulaşabilrsiniz bana hocam.
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v473l.jpg
bu fotoğraftakinin aynısı mı 80tl? Nereden ve nasıl alabiliriz ürünü?
evet hocam aynısı
Özelden mesaj atarsanız sahibinden linkini verebilirim
dün özelden de yazmıştım görmediniz heralde[email protected] adresine de gönderebilirsiniz linki
herkeze merhaba
motorum 12bin km gelde
12000 de degişmesi gerekenler nelerdir..
servisleri aradım yag yag filtresi ve hava filtresi oldugunu sölediler..
bujisi 24 bin km de degişiyomuşş..
bilgisi olan varsa yazabilirmi...
150 tl civarı demir doğramacılarada yaptırabilirsin
arkadaşlar merhaba, ben arda
ikinci el cbr 250 almak niyetindeyim, temiz diyebilceğim bir tane de buldum. fakat yinede bir ustaya göstermek istiyorum.
sorun şu ki tanıdık bir ustam yok, merter taraflarında tanıdığınız iyi bir usta varsa burdan yada özelden isim numara verebilirseniz çok sevinirim.
(not: çok üstünkörü bir tanışma mesajı oldu,farkındayım. motoru aldıktan sonra daha düzgün bir mesaj atacağım )
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yakın zamanda kısmetse ben de aranıza katılacağım, motorumu sattım 250r'a geçeceğim ama benim aklıma takılan birşey var, 250r, 2014'te yeni kasa 300r olarak çıkacak bu kasada yeni 1000r'ın ufaltılmış hali diyebilirim, en azından videolarda öyle görünüyor, şimdi 2014 yeni kasayımı beklemekmi mantıklı yoksa şu anki kasadan 2.el almakmı, benim korkum yeni kasa çıktıktan sonra şu anki kasaların ciddi anlamda değer kaybına uğrayacak olması ve satışının daha da zor olacak olması, ben 6 ay ya da 1 sene kullanıp 600'lüğe geçmeyi planlıyorum o yüzden 2.eli benim için önemli ama karar veremedim 300r'ı beklesemmi diye, bir de tahmini fiyat ne olur sizce aranızda hiç bu konuyla ilgili birşeyler duyan varmı? ninja 300 gibi olursa anca vitrinlerden izlerim orası da varçünkü 300'lük bir motora o kadar para vermek pek mantıklı gelmiyor bana