Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

germeyin kardeşim bu kadar kendinizi.inanın herşey olacağına varıyor.havalar ısınsa ne sanki dün gene giderken sağnakta ıslana ıslana gittim :mrgreen: tam anlamıyla düzelene kadar gelecek inşallah motorlarınız :)

ninjaya gözüm kaymadı diğil yolda gördüm bitane bugün ksk çarşıda :cherry:
ama okadar perem yokki :cherry:
gönlümde cbr da zaten
napalım
çeşmeye gitçem zaten bekleriz orda çabuk geçer zaman..

öncelikle herkeze slm lar arkadaslar honda dan yana hiç bir sıkıntım olmadı küçük yastan beri motor kullanırım ve deneyımımıde uzun yol olarak cbf 150 ile yapmıstım ist tokat arası yapmıstım 2009 yılında ve 70 tl yakmıstı tokat merkezden koy 100 km daha uzak nyse sadede geleyim:) ilk aldım motor cbf 150 honda aldıma asla pişman olmadım süper bi motor uzun yolda biraz yoruyor sadece:) anlıcanız paramız ona yetti onu aldık. 250 de almak ister insan ama malum ekonomik durum:( kuryeciyız aldımız para ekmek geçimine zor yetior...
parası olupta alan arkadaslara tek tavsiyem uzun ömürlü binmek istiyorsanız lütfen kask takınız hızla alcanız zevk 1 dk lık yerine ömür boyu olsun lütfen dikkat edin arkadaslar.
bu arada hayrına 2. el motor veren varsa maddi durumu iyi olan arkadaslardan sevinirim
250 ve üstü olabılır hasarlı olabılır. fark etmez işinize yaramıcak varsa alabılırım.. param oldukcada yaptırırım şimdiden tşklr arkadaslar iyi forumlar iyi sürüsler... msj atabılırsınız arkadaslar işe yaramayan motorsiklet varsa... tşklr

:):):):)): süper 250 ler yaaa ofoffffffffffffff

Dün akşam öğlen saatlerinde Honda MOTOTAL (KAdıköy-İstanbul) bayii motorların gelişi için 10 Haziran demiştik ama ne motor var ne de verilen bir bilgi dediler :)
"İsterseniz bekleyebilir ya da yaptıgınız odemeyi geri alabilirsiniz" dedi. Ancak ne zaman geleceği belli olmadığı için paranızı geri alırsanız ve motorlar gelirse size motoru alamazsınız çünkü satışını gerçekleştirmiş oluruz. Ama ne beklemeyi seçerseniz de şu an için size net bir tarih veremeyiz dediler.

Valla bu gemi yola çıktı da yolda oyalanıyor değil, bence bu gemiyi daha yüklemediler bile. Belki de bu motor yakın zamanda Türkiye'ye gelmeyecek bile..

Arkadaşlar size olumlu şeyler söyleyip moral vermek isterdim ama bayilerin geminin yola çıkıp çıkmadığı konusunda bile net bilgisi yok.. :cyclopsan Ben hondayı çok istedim ta şubat sonundan beri beklemiştim, artık 10 gün önce dayanamayıp gidip ninja aldım iikide öyle yaptım,eğitimi bitirdim bugün trafiğe çıkıp rodaja başlıycam artık..:queen:
hondaya kalırsak sezon biticek.. Bu sezon motora binsemde olur binmesemde diyosanız bekleyin bence ama sanki boşa zaman kaybediyosunuz.. Bence de Japonya'ya mail atılmalı..

ingilizce yazmana gerek yok sen türkçe yaz onlar çevirir,bu arada adana honda sucular ı aradım haziranda geleceklerin hepsi satılmış ama temmuz da gelecek olanlardan ayırtabiliriz dediler,hazirandakilerde 20 si ile 25 i arası gelecekmiş... Ninja kullanıcısı olarak banada hondayı arattınız yaa :queen:

HCl

ingilizce yazmana gerek yok sen türkçe yaz onlar çevirir,bu arada adana honda sucular ı aradım haziranda geleceklerin hepsi satılmış ama temmuz da gelecek olanlardan ayırtabiliriz dediler,hazirandakilerde 20 si ile 25 i arası gelecekmiş... Ninja kullanıcısı olarak banada hondayı arattınız yaa :queen:

hani mail adresi??

Almanyaya ispanyaya italyaya amerikaya vs vs bu motorlar nasıl gitti bilen varmı :mrgreen::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar