yokmu yeni haberler...
Gemi gelir yaaannnaaaaşır içi dolu çamaaaaaaşırrr :queen:
Çok eğlenmişsin bakıyorum :rendeer:
öncelikle herkeze slm lar arkadaslar honda dan yana hiç bir sıkıntım olmadı küçük yastan beri motor kullanırım ve deneyımımıde uzun yol olarak cbf 150 ile yapmıstım ist tokat arası yapmıstım 2009 yılında ve 70 tl yakmıstı tokat merkezden koy 100 km daha uzak nyse sadede geleyimilk aldım motor cbf 150 honda aldıma asla pişman olmadım süper bi motor uzun yolda biraz yoruyor sadece
anlıcanız paramız ona yetti onu aldık. 250 de almak ister insan ama malum ekonomik durum
kuryeciyız aldımız para ekmek geçimine zor yetior...
parası olupta alan arkadaslara tek tavsiyem uzun ömürlü binmek istiyorsanız lütfen kask takınız hızla alcanız zevk 1 dk lık yerine ömür boyu olsun lütfen dikkat edin arkadaslar.
bu arada hayrına 2. el motor veren varsa maddi durumu iyi olan arkadaslardan sevinirim
250 ve üstü olabılır hasarlı olabılır. fark etmez işinize yaramıcak varsa alabılırım.. param oldukcada yaptırırım şimdiden tşklr arkadaslar iyi forumlar iyi sürüsler... msj atabılırsınız arkadaslar işe yaramayan motorsiklet varsa... tşklr
kaç defa söyledim 1 kişide honda japonyaya mail atmadı ki
ingilizce yazmana gerek yok sen türkçe yaz onlar çevirir,bu arada adana honda sucular ı aradım haziranda geleceklerin hepsi satılmış ama temmuz da gelecek olanlardan ayırtabiliriz dediler,hazirandakilerde 20 si ile 25 i arası gelecekmiş... Ninja kullanıcısı olarak banada hondayı arattınız yaa :queen:
Almanyaya ispanyaya italyaya amerikaya vs vs bu motorlar nasıl gitti bilen varmı :mrgreen::cherry:
gemiyle gitmiş kanka :queen: