Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

işin garibi efe bana 1 haftada gelecek dedi ve geldi.diğer arkadaşlara da söylediği günde getirdiği duyumunu aldım.diğer satıcılar niye böyle bi ağız yapıyor enteresan.. tarih belli değilse belli değil dersin değil mi :silent:

işin garibi efe bana 1 haftada gelecek dedi ve geldi.diğer arkadaşlara da söylediği günde getirdiği duyumunu aldım.diğer satıcılar niye böyle bi ağız yapıyor enteresan.. tarih belli değilse belli değil dersin değil mi :silent:

belli diğil dese müşteri gider başka motor bakar
oyalama taktiği :cherry:

selam arkadaslar ben bugun sirinevler otoseverin onunden gecerken 15 20 tane motor kolisi gordum kapali birkactanede acik vardi cbf 150 icri girip sordum cbr 250 de geldimi diye suan sadece cbf ve pcx geldi dediler cbr i haftaya bekliyoruz dediler bilginize

selam arkadaslar ben bugun sirinevler otoseverin onunden gecerken 15 20 tane motor kolisi gordum kapali birkactanede acik vardi cbf 150 icri girip sordum cbr 250 de geldimi diye suan sadece cbf ve pcx geldi dediler cbr i haftaya bekliyoruz dediler bilginize

vay vay vay orda aralarda cbr 250 de olabilir yani :queen: ben hemen gider bakardım kutulara tek tek :queen: :cherry:

valla umutluyum bu aralar her an gelebilir :cherry:

Arkadaşalar 04.06.2011 tarihi itibariyle (İstanbul'un büyük Honda Bayilerinden) Anes Motor'dan aldığım bilgiye göre 10 Haziran'da motorlar hazır olacakmış.

Bu bilgi daha önce bana Mototal tarafından da bu şekilde iletilmişti. Çelişkili açıklamalar bir bütünlük kazanmaya başladı sanırım :)

Allah büyük Ayın 10uda gelir. Ninja 250 bakmaya başlamıştım bir hafta daha sabredeyim bakalım nolacak.

neyse arkadaşlar 10 gün içinde motorlarınıza kavuşursunuz inşallah hatırlıyıp gülersiniz ne macera yaşadık keratayı alana kadar diye:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar