Arkadaşlar,
Honda motosiklet ümraniye bayi olan Doğu ve Batı Motorlu Taşıtlar san tic ltd şti'nden 2 hafta önce peşinatını da vererek cbr250r almak istedim. Peşinatı öderken 2-3 gün içerisinde teslim edebileceklerini söylediler. Fakat demin aradım hala ne zaman teslim edebilecekleri konusunda kesin konuşamıyorlar. İki haftadır işlemleri bitirip teslimat yapamadıklarına sebep olarak vergi dairesinde sistemlerin çalışmaması gibi sebepler buldular. Fakat bir vergi dairesi 2 hafta çalışmaz mı! ayrıca motoru teslim edebilmek için ellerinde yeterli kaynak olmadığı için ileriki günlerde teslim edebileceklerini söylüyorlar. Kesin bir gün veremiyorlar. Bana yakın oldukları için tercih etmiştim. Fakat en güzeli büyük bayilerden almakmış. Yazdan kalma şu günlerde biraz binerim diye düşünmüştüm. Fakat ticaret yapmak için yalan söyleyen insanlar yüzünden hevesim kursağımda kaldı. Ben bu bayiden hiç memnun kalmadım. Servisini denemedim ama satıştakiler hiç güven vermiyor.
2012 deki türkiyenin fotorafına bak 10bin tl verip 2.5ay beklemek deyicek2buçuk ay beklettiler benide arkadaşım..
bekle ama beklemeye değiyor
Sarsılmaz, bir motor alırken bunu yapmak oldukça zor. Honda Ümraniye'nin çakal olduğunu bilemezdim. Bir türlü alışveriş yaparken insanlara güvenmek zorundasınız. Doğu & Batı Motor'un kapısının üstünde "biz peşinatı aldıktan sonra müşterinin işini sallarız, diğer işlerimizin peşinden koşarız. müşteriyi peşimizden koştururuz" diye bir yazı yazmıyor. Elbette haklısın para bir tarafa mal bir tarafa en iyidir. Ama Honda'nın bayisi olabilmek için en azından "üçkağıtçılık" veya "müşteri memnuniyeti" testinden geçmiş olmanız gerekir diye düşünmüştüm.
Sarsılmaz, bir motor alırken bunu yapmak oldukça zor. Honda Ümraniye'nin çakal olduğunu bilemezdim. Bir türlü alışveriş yaparken insanlara güvenmek zorundasınız. Doğu & Batı Motor'un kapısının üstünde "biz peşinatı aldıktan sonra müşterinin işini sallarız, diğer işlerimizin peşinden koşarız. müşteriyi peşimizden koştururuz" diye bir yazı yazmıyor. Elbette haklısın para bir tarafa mal bir tarafa en iyidir. Ama Honda'nın bayisi olabilmek için en azından "üçkağıtçılık" veya "müşteri memnuniyeti" testinden geçmiş olmanız gerekir diye düşünmüştüm.
uthec, 8900 TL'ye anlaştık.
Sarsılmaz, hondaya benim de lafım yok. Ama D&B motorun yaptığına kızıyorum ben.
Ayrıca, motordelisi.com da da konuyu gündeme getirmiştim. Baktım ki site yöneticilerinden Osman Solak isimli bir şahısın arkadaşıymış. Arkadışımız konuyu kilitledi. insanlar konuyla ilgili birşeyler söylüyorlardı, engel oldu.