Metzeler M5'in bizim standart fabrika çıkışı lastiklerimiz ebatında olanına ben de raslamadım. Acaba biraz daha geniş lastik seçmemizde janta oturum ve lastigin catal içindeki durusu dusunuldugunde sorun olur mu? Ayrıca orjınal ebadı her nekadar lastıkler kotu de olsa bır muhendıslık hesabına dayanıyordur, bunun dışına çıkmak kullanıcıyı nasıl etkiler?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Not: Arkadaşlar kalın lastik daha iyi yol tutar diye halk arasında yaygın bir inanış olmasına rağmen ideal lastik kalınlığı hesabını konu alan akademik bir kitabın 450 sayfa olduguna ODTU kutuphanesinde tanıklık ettim. Biraz incelediğimde amaca gore kullanım donemlerındekı ortalama sıcaklık, havanın nem oranı, yagıs durumu, arac agırlıgı, yaygın yol kaplama malzemesi, surus tarzı, vs... parametrelerin goz onunde bulundurulması gerektıgını farkettım. Ornegın cok hafıf bır aracta kalın lastık tercıh etmek yere uygulanan basıncı azalttıgı ıcın yol tutusta benzer sekılde azalmaktadır. Dıger yandan kar yagısının bol oldugu bır ulkede ıse ınce tekerlerin kara gomulerek yıne benzer sekılde yok tutusunu azaltacagı malumdur. Bu noktada idealin dışına cıkmayı siz nasıl degerlendiriyorsunuz. ALtı ustu 10mm kalınlık artısı pek bısey degiştirmeyedebilir bence

.