M Mr.Dinc Katılım 19 Eyl 2014 Mesajlar 4 23 Eyl 2014 Konu Yazar #1 Herkeze merhaba motosikletimin orjinal egzozunu görünüş olarak çok seviyorum sesinin birazdaha tok çıkmasını istiyorum sizce ne yapılabilir ?
Herkeze merhaba motosikletimin orjinal egzozunu görünüş olarak çok seviyorum sesinin birazdaha tok çıkmasını istiyorum sizce ne yapılabilir ?
Q qezgin Katılım 12 Nis 2014 Mesajlar 401 23 Eyl 2014 #5 Mr.Dinc' Alıntı: Herkeze merhaba motosikletimin orjinal egzozunu görünüş olarak çok seviyorum sesinin birazdaha tok çıkmasını istiyorum sizce ne yapılabilir ? Genişletmek için tıkla ... Şunları yazmadan forumu araştırıp gelseniz konular böyle heryere dağılmaz. CBR250 kullanıcılar başlığı altında hepsi var.
Mr.Dinc' Alıntı: Herkeze merhaba motosikletimin orjinal egzozunu görünüş olarak çok seviyorum sesinin birazdaha tok çıkmasını istiyorum sizce ne yapılabilir ? Genişletmek için tıkla ... Şunları yazmadan forumu araştırıp gelseniz konular böyle heryere dağılmaz. CBR250 kullanıcılar başlığı altında hepsi var.