Honda CBR 250 REPSOL

Dumanı üstünde bir bilgi paylaşıyım...
CBR 250R Repsol rengi fuarda malesef olmayacakmış.
Hemen üzülmeyin ah gelsede şu REPSOL rengi alsam diyenlere güzel haber nisan ayı sonunda satışa sunulacakmış...
Kaynak:HONDA TÜRKİYE

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Son düzenleme:
Şu repsol'ün neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Reklam aracı gibi duruyor.

2013%20Honda%20CBR250R%20Red-110.jpg

Cbr250 de bence olmamış.
Gereksiz kalabalık olmuş.

Repsol için ne kadar fark isterler aşağı yukarı sizce ?

Renk seçeneği olduğunu biliyorum fakat ben bir 500 tl fazla isteniyor diye biliyordum.

İyi oldu öğrendiğim , teşekkürler .

Donanım olarak diğerlerinden bi fark olmazsa yani special edition olmazsa bi fark almaları çok mantıklı değil.Ama belli olmaz,bizim distiribitörler haa bunu çok bekleyen var,çakalım bunu 500-1000 yukarısına diyebilirlermi,beklerim...

Son düzenleme:
Donanım olarak diğerlerinden bi fark olmazsa yani special edition olmazsa bi fark almaları çok mantıklı değil.Ama belli olmaz,bizim distiribitörler haa bunu çok bekleyen var,çakalım bunu 500-100 yukarısına diyebilirlermi,beklerim...

Çeşit boya , sticker kullanılınca maliyetini arttırdığını düşündüğüm için biraz fark istediklerini düşünüyordum.

Demekki fark yokmuş diğer renklerden.

üzerinde one heart yazarsa alırım yoksa hayabusa alacağım ikisi arasında kaldım sizce uzun yolda hangisi daha iyidir.
*Cbr 250 çok yakar mı ?
*cbr 250 çok kokar mı ?
*cbr 300 çıkacak diyorlar bence gereksiz.
*Şimdi bu motor Repsol marka mı ? honda değil mi ?
*Repsol olanlar sola iyi dönüyor diyorlar ?
*Kasksız binince kuyruk sokumum acır mı ?

bu soruları millet yazmadan ben yazayım dedim. toplu küfür yazmayın banlanırsınız :)

Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler

::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::

Repsol için hiçbirzaman fark istenilmez.O bir renk seçeneğidir.2014 modeller ne kadarsa oda o kadar olur

Günümüz Türkiyesinde istenebilir :pale: adamlar evindeki internetine kadar girdi yakında karına çocuğuna kadar dayanacak ::ranntign

Kırmızıya binicen takacan xr1100 shoei :) . Siyah-Kırmızı bi deri ceket . Yılaaaan :)

Tabi zevk meselesi.
Herkesin beğenmesini beklemek yanlış olur.
Fuarda olmaması üzücü.Yakından görmek için fuardan sonra 2 ay daha bekleyeceğiz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar