Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayır GorkeM siyah cbr almıyorum malum o fiyata :) :queen: bu konyada
resimlerini koymuştum daha önce :) temiz her tarafı orjinal bir granajında cizik vardı onlarda kücük pek belli olmuyordu sahibi üstüne yazı yapıştırmış yakışmış :)
eksozunda bu hasar var alınca idarelik nikelaj yaptıracağım sonrada orjinal eksoz yerine sağlam bir eksoz almayı düşünüyorum :p:cherry:

Haha dikkatimi cekti ekliyim dedim arkadaşlar eksoz'a bakın :queen: :p

bik bıyk vik:mrgreen:........................

İnanki anlamıyorum tam bir şeye karar veriyorum onu seçeceğim derken :)
valla aşırı şanstan mı yoksa şanslıktan mı anlamadım :)
Mersinde bir cbr buldum sahibi öğrenci 2007 model kırmızı siyah
7000kmde almış 7700km de ailesinin sorunlarından dolayı satmak zorunda
fiyatıda cok değil gibi (cizik hasar yok gözüküyor motoru göreceğim) 3.500ytl burdan orası 3saatlik yol zaten peder ile de anlaştık birazcık :p inşallah haftasonu mersindeyim motorla dönerim de resimleri paylaşırım aranızda olmuş olurum :)

Son düzenleme:
Selam arkadaslar, forumum tamamını okuyamadım, cbr 125 in yeni kasa versiyonu acaba bu sene(2008) türkıyede satısa cıkacakmı? bilgisi olan varmı_? tşkklr,,:silent:

Selam arkadaslar, forumum tamamını okuyamadım, cbr 125 in yeni kasa versiyonu acaba bu sene(2008) türkıyede satısa cıkacakmı? bilgisi olan varmı_? tşkklr,,:silent:

Arkadaşım valla kesin bir şey yok ama belki olabilir diye duydum ben
20-23 Mart Arası fuar varmış belki gelebilirmiş :)

Bu eksoz'a hayran kaldım yav
http://www.youtube.com/watch?v=PxwhM5NHL3Q :) :queen:
Sordum da fiyatını markasını remus pipe without db-killer=)
about 250€ yazdı..:cyclopsan

Son düzenleme:
hmm onu bilemem akıncım:)marmok bı hafta surecek ama ben cuma aksamından cıkıcam yola o yuzden belli olmaz..zaten daha çok var konuşuruz o kısmı..
yavru şahin bi bakimdan çıksın iyice kendine gelsin bi gün gelicez arzuyla bursaya..
ufak tefek yol yapmaya başlıcaz pazar günleri..

Valla ben öss ertesi olacağı için full katılmayı düşünüyordum.Fakat yol arkadası bulamıyorum kendime :) Bursa'dan da var gelebilme ihtimali olan arkadaslarım.Onlarda haftasonuna doğru gitmeyi düşünüyorlar...Bakalım daha var 110gün falan...

Bursa'ya da beklerim her zaman...Fuar geliyor zaten ben de bi İstanbul yapıcam inş...

benimde final ertesi olduğu için(yani umarım öyledir) zaten işten sürekli izin aldıgım bir dönemde " - ııı sey ben marmoka gıdecem bı hafta yokum " demek
marmok dönüşünde falcona elveda demek anlamına gelir:)
zira işten atarlar artık o zaman..

honda cbr gerçekten yeni başlayacaklar için güzel bir makine gibi geliyor. ben 2. el almayı düşünüyorum bir tane ikinci eli ne kadardır ne kadara mal olur bana?

honda cbr gerçekten yeni başlayacaklar için güzel bir makine gibi geliyor. ben 2. el almayı düşünüyorum bir tane ikinci eli ne kadardır ne kadara mal olur bana?

Arkadaşım ben araştırdım istanbul tarafında cbr 125ler daha cok olduğu için oralarda piyasası düşük gerçekten yeni başlayanlar için cok güzel bir motor bence...hatta düzgün temiz ve kendine uygun bir tarzsa üstünde 1-2yıl bile kullanırsın fakat tek sorunu motoru düşürdüğünde veya garantisi yoksa sana motoru satsan bile yeniden yaptırmayacağın bir duruma düşürebilir.Cbr 125'lerin bu sorununu herkez bilmekte bende biliyorum ama alacak olacağım motorun 1 yıl garantisi olduğu için bebeğim gibi bakacağımdan sorun yok :)
valla ben araştırdım fiyatlarını 2500 - 4000 ytl arası artık sen düşün biraz anlaşma ile fiyatlar düşürebilirsin sana bağlı bir şey.Mesela 3750 ytl motor 3500 oluyor.
3500 3250 ytl felan olabiliyor motorun temizine hasarına göre.:wiinkk:
Paran yoksa bunlarla uğraşamam diyorsan 2.El yada 0 Yamaha Ybr 125 almanı tavsiye ederim ama karar senin ben bu motordan şaşmam mesela :wiinkk::queen:

bu motorun sahibiyle muhabbetim oldu bi kaç kez motoru gerçekten çok temiz ve egsozunnun sesi muhteşem... ama bu motorun rengini sevmiyorum :)

evet kırmızı mavi bende sevmiyorum :salut: uyumsuz geliyor bana...
eksoz da ne kadar iyi olursa olsun cok abartılı olmuş o cbr o eksoz yakışmaz bence :cat:
Bu rengi daha hoş demi :)

:queen::bounce:

Son düzenleme:
tşkler darısı senin başına :) ama sen yenisini istiyorsun :)

Yok ya ikinci el alcam büyük ihtimal ben..
Bu aralar kafamda bir sürü sorular ve değişiklikler var bakalımm kısmet:):cherry:

Arkadaşım ben araştırdım istanbul tarafında cbr 125ler daha cok olduğu için oralarda piyasası düşük gerçekten yeni başlayanlar için cok güzel bir motor bence...hatta düzgün temiz ve kendine uygun bir tarzsa üstünde 1-2yıl bile kullanırsın fakat tek sorunu motoru düşürdüğünde veya garantisi yoksa sana motoru satsan bile yeniden yaptırmayacağın bir duruma düşürebilir.Cbr 125'lerin bu sorununu herkez bilmekte bende biliyorum ama alacak olacağım motorun 1 yıl garantisi olduğu için bebeğim gibi bakacağımdan sorun yok :)
valla ben araştırdım fiyatlarını 2500 - 4000 ytl arası artık sen düşün biraz anlaşma ile fiyatlar düşürebilirsin sana bağlı bir şey.Mesela 3750 ytl motor 3500 oluyor.
Paran yoksa bunlarla uğraşamam diyorsan 2.El yada 0 Yamaha Ybr 125 almanı tavsiye ederim ama karar senin ben bu motordan şaşmam mesela :wiinkk::queen:

eksoz da ne kadar iyi olursa olsun cok abartılı olmuş o cbr o eksoz yakışmaz bence :cat:

Bu renk çok seviorum ben:cherry:
Ama jantların rengini kırmızı istemem:cherry:

Son düzenleme:
eywallah yakuza42.. gerçekten tipi falanda çok hoş yakışıklı motor .öğrenciye göre hesabıda iyiymiş.:D

iyiymiş ya fiyatları da öğrenci adama fazla bile:D eywallah dostum

Son düzenleme:
Aaa kırmızı deyince akla... acaba nedir nedir... hemen bu motor gelir... jillian :p

n735803720_180212_730.jpg

eywallah yakuza42.. gerçekten tipi falanda çok hoş yakışıklı motor .öğrenciye göre hesabıda iyiymiş.:D

iyiymiş ya fiyatları da öğrenci adama fazla bile:D eywallah dostum

valla öyle ama bu motorun sahibinin fazla ayrıcalığı olur orası kesin :) :)
2.el Ybr 125 almanı tavsiye ederim o zaman forumda konusu var bi göz at.:wiinkk:

Yok ya ikinci el alcam büyük ihtimal ben..
Bu aralar kafamda bir sürü sorular ve değişiklikler var bakalımm kısmet:):cherry:

Bu renk çok seviorum ben:cherry:
Ama jantların rengini kırmızı istemem:cherry:

bende cok seviyorum :)
jantlarının renginin kırmızı olması daha iyi benim için :cherry:
alınca ben boyacaktım masraf yok en azından :queen: :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu cbr 10 Lt benzin alıyor herhalde..
Acaba 10Lt yaklaşık ne kadar ile doluyor? ve km'de kaç yakıyor
Hesaplayanız felan 10Lt kaç km gitti diye hesaplayan varsa sonuçlarını bekliyoruz
az yakıyor diye okumuştum herhalde inş öyledir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar