Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hmmmm:queen: Diyorum ben de arayı fazla açmamak gerek...Bi buluşma ayarlayalım yaf şöle sen ben sertaç.Hatta abartalım olayı fuara birlikte gidelim ne dersin?Bu arada sertaç derslere başlamadı başlasın gelirim kampüse kaçır kaçırabildiğin kadar cıbırımı sana feda olsun yaf:rendeer:

Ben de şu sıralar satabilirim elini çabuk tut bak :wiinkk:

Ayrıca tuçi pozitif enerji verebilmek için kendine cıbır yazmış durumda oraya :wiinkk:

Olabilir aslında Akın. Fuar tarihi tam ne zaman. MSN'de konuşalım bu konuyu. Kafama yattı benim :cat: Ben daha fuara hiç gitmedim biliyooormusunn :pr:

Birkaç sorum olacak sizlere...Bizim sinyallerin beyaz sinyal camları var 4tanesinin fiyatı ne kadar?Ayrıca bizim sinyallerin içinde normal beyaz ampul mü var hiç ellemedim de.BEyaz camları takınca ampulleri de deiştirmek gerekecek mi?Fiyatlarını bilen varsa beyaz camların çok memnun olucam...

Bu sorunada ben cevap veriyim şekerim. Bizim (Pardon sizin :p ) sinyallerin içinde normal beyaz ampul var. Yani sen o turuncu kapağı söküp beyaz kapak takarsan sinyallarin el feneri gibi yanabilir. Ama sana bir tavsiye turuncu ampul bulabilirsin onuda bulamazsan kırtasiyelerde cam boyaları satılıyor. Onunla boyayabilirsin. Sonuçta sinyal çok ısınmıyor ve boyaya zarar vermez kanımca :cat: Ayrıca çokta yakışıklı durur. Bence bir dene :wiinkk:

diyorki
kendi elleriyle ölçtü biçti yaptı onu..
onun bi eşi yok..
farklı olmak istiyorsan o cbr'ı al..

deliberk ne dedigin tam anlasılmıyo bence
ama yeni kasaları soruyosan yok onlar..
belki fuarda..
belki yarın..
belki de..
mukadderat bu işler anlayacagın..
Özgür bu sitede beni en çok güldüren adam sensin biliyormusun. Seviyorum senin yazılarını :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yok ya daha neler...
Ben senin için dedim Görkem çok iyi baktı,bereber ykadıığımızda oldu , çizicem diye fırçala vurodu bana valla:cherry:

Fırça eline bile yakışmıyordu çocuk napsın...:queen::queen:

Olabilir aslında Akın. Fuar tarihi tam ne zaman. MSN'de konuşalım bu konuyu. Kafama yattı benim :cat: Ben daha fuara hiç gitmedim biliyooormusunn :pr:

Bu sorunada ben cevap veriyim şekerim. Bizim (Pardon sizin :p ) sinyallerin içinde normal beyaz ampul var. Yani sen o turuncu kapağı söküp beyaz kapak takarsan sinyallarin el feneri gibi yanabilir. Ama sana bir tavsiye turuncu ampul bulabilirsin onuda bulamazsan kırtasiyelerde cam boyaları satılıyor. Onunla boyayabilirsin. Sonuçta sinyal çok ısınmıyor ve boyaya zarar vermez kanımca :cat: Ayrıca çokta yakışıklı durur. Bence bir dene :wiinkk:

Özgür bu sitede beni en çok güldüren adam sensin biliyormusun. Seviyorum senin yazılarını :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ben de bişe söliim içindeki ampulün beyaz olduğunu biliyordum zaten :) Benim için önemli olan beyaz sinyal camlarının fiyatı :) Deiştiririm bi şekilde hallederim....

Son düzenleme:
carcharoth sende şu yazdıklarıma gülen tek insansın saol:) (bu onların zevksizliiii:p)
akın cok pahalı degıldı galıba tanesı 10 ytl fln(sanırım) zira gorkemle ole bır planımız vardı..boyamana gerenk yok bence
görkemle motor yıkamak zor iş...
adam begenmıyo ustune bı de kendı yıkıyo..
ama sonra cıllop gıbı yapıyo..
Arzunun asyasını fabrıka cıkısından daha temız yapmıstı:)

carcharoth sende şu yazdıklarıma gülen tek insansın saol:) (bu onların zevksizliiii:p)
akın cok pahalı degıldı galıba tanesı 10 ytl fln(sanırım) zira gorkemle ole bır planımız vardı..boyamana gerenk yok bence
görkemle motor yıkamak zor iş...
adam begenmıyo ustune bı de kendı yıkıyo..
ama sonra cıllop gıbı yapıyo..
Arzunun asyasını fabrıka cıkısından daha temız yapmıstı:)
hele şükür konuşan oldu :mrgreen:
tam anlamadım ksr bakma bu farların hepsi mi değişmesi mi lazım
beyaz yapmak için yoksa dışındaki far kapağı beyaz yapmamız yeterli mi? :) :pr:

benim hatırladıgım renk tam beyaz degıldı grimsiydi dolayısıyla dırek beyaz değil kısaca..
dısındakı kapak degısıyo tek olarak kısaca..

benim hatırladıgım renk tam beyaz degıldı grimsiydi dolayısıyla dırek beyaz değil kısaca..
dısındakı kapak degısıyo tek olarak kısaca..

cok güzel anlattın tşkler :) içindeki beyaz herhalde zaten
normalde kapağı turuncu olduğu için dışarıya öyle bir renk veriyo :)
ters orantlıl yaparım ben olsam kapağı beyaz lambayı turuncu :wiinkk:

Bu arada görkem arkadaşımıza nasıl ulaşabiliriz sorularım var acilde :pr: :pale:

yok satılmadı en son..
kendisi ukraynada şu anda..
6 ay daha yok
ama motora talipsen ulaşılabilir..

2008 cbr 125 in ilk fotoğraflarıda benden olsun !!

2008 model cbr lerin ön far kısmını aynı cbr 600 e benzetmişler çok hoş ve vahşi bir görünüm kazanmış buyrun fotoğraflar ;
z36sy.jpg

2rfr5sx.jpg

qwwwm9.jpg

2h337lk.jpg

34nmu0j.png

f2kar4.jpg

benim şahsen çok hoşuma gitti yfz r125 e kafa tutucak gibime geliyor :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar