Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vitesi 6 ya atabılırsın boylece devrın bıraz düşer..
dolayısıyla arkanı gorebılırsın..
onun dısında hmm..
o kadar flu olmaması lazım tamam bı tıtreme olucak ama goremıcek kadar cok olmamalı..
istburak garantın varsa bakımı baska yerde yaptırırsın garantı dısı kalır motorun bence 3 5 yırtıcam dıye rıske atma

Garanti işini ben hesaba katmamıştım...Çünkü benim garantim bittiği için honda servisi ile işim olmuyor.Sadece 4bin bakımını garanti bitmedi die götürmüştüm onda da satılış tarihini öğrenince garantisi bittiğini öğrendim motorumu teslim alırken.:) Bi daha da uğramadım honda'ya...Uğramak da nasip etmesin zaten.Bakımını Bursa Kawasaki Yetkili servisi Kocaman Motor'dam yaptırıyorum
.İçim rahat motorum benden daha rahat...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen yahu garantisi devam ediyor hala diye gidicem mecburiyetten 8bin yaptırıcam
8 bin bakımları nelerdir?
ne kadar tutar fikri olan var mı?

8000 bakımı yanlıs hatırlamıosam bujısı degısıcek
dolayısıyla
normal bakım 50ydi galba
62 fln olabılır..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kazamı ne zaman yaparım diyordum ki tmmdır arkadaşlar
kaza mı yaptım:mrgreen:

yerde mazot vardı sanırım virajda yattım, 40la fln gidiyordum hızlı değildim çok allahtan..
acemilikte var seherde, siz olsanız yatmazdınız herhalde

bende pek bir şey yok, dizlerim soyuldu, sol elim sıyrıldı o kadar
sırtım ve boynum ağrıyor bir de çok..
sağ ayna, sağ sinyal kırık vizörüm kırıldı gitti
ön çamurluk ile sağ grenaj da çizik var yanılmıyorsam bakmadım fazla..
Eve yakın bir yerdeydim döndüm eve motoru kitleyip eve çıktım pansumanımı yaptım evdekilere çaktırmamak için

bir ara da şimdi servise gidip eğilirim artık,
ayna ve sinyali napıcaz bakalım

hoşgeldin kazamı ne zaman yaparım diyordum ki tmmdır arkadaşlar
kaza mı yaptım:mrgreen:

yerde mazot vardı sanırım virajda yattım, 40la fln gidiyordum hızlı değildim çok allahtan..
acemilikte var seherde, siz olsanız yatmazdınız herhalde

bende pek bir şey yok, dizlerim soyuldu, sol elim sıyrıldı o kadar
sırtım ve boynum ağrıyor bir de çok..
sağ ayna, sağ sinyal kırık vizörüm kırıldı gitti
ön çamurluk ile sağ grenaj da çizik var yanılmıyorsam bakmadım fazla..
Eve yakın bir yerdeydim döndüm eve motoru kitleyip eve çıktım pansumanımı yaptım evdekilere çaktırmamak için

bir ara da şimdi servise gidip eğilirim artık,
ayna ve sinyali napıcaz bakalım

geçmiş olsun.. aynalar çok pahalı orjinal ayna alma bence.

aynen yahu garantisi devam ediyor hala diye gidicem mecburiyetten 8bin yaptırıcam
8 bin bakımları nelerdir?
ne kadar tutar fikri olan var mı?

benden söylemesi sıkı pazarlık yap işçilikte ne kadar pazarlık yaparsan o kadar indirim yapıyorlar.:cat:

8000 bakımı yanlıs hatırlamıosam bujısı degısıcek
dolayısıyla
normal bakım 50ydi galba
62 fln olabılır..

benim 8000 bakımında bujiyi değiştirmediler galiba..:pale:

benimde bakım geliyor yandım anam ki ne yandım:queen:

o değil de aklıma ne geldi,
şimdi ben acemiyim ya tam bilmiyorum o yüzden soruyorum
motorla giderken aynalar aşırı titriyor sanki
yani 100ü geçince 120 civarlarında fln arkayı titremekten aynalardan göremiyorum, şerit değiştiricem bişey seçemiyorum fln=?
bu normal mi?
değilse neden olabilir nereyi sıkmalı çekiştirmeli
:silent:

aynaların titrememesi lazım yani benim motorda hiç öyle titreme falan olmuyor.sadece motorda bi zırıltı oluyo ama oda normal galiba.

Son düzenleme:
Merhaba abiler arkadaşlar adım Oğuz yaş 17
Öncelikle bu site gerçekten süper bir paylaşım yapıyor :)
mükemmel bir site resmen CBR 125R için 500 sayfaya gelmiş aman kimse duymasın :) :) Onun için burda bilgili abiler arkadaşlar coktur herhalde
Ben bu motora hastayım gerçekten
Ehliyetim yok A2 Almak istiyorum fakat yaşımı doldurmadım Temmuz 91'liyim o yüzden :(
Ben Konyada yaşamaktayım bir motor buldum CBR 125R
Turuncu renkte;
Sahibi ile görüştüm motor 7.000 km'de acaba 7.000 km CBR için Fazla mı
Lastikler felan ne zaman değişiyor
Motor 7.000Km'den sonra sorun yapar mı ? bakımları yapılmıştır dedi
Fiyat konusunda 4.000ytl dedi 3.750 cektik.Fakat ben anlamadım bana bir iyilik mi yaptı yoksa motorumu elinden cıkarmaya çalışıyor ki iyilik yaptığını sanıyorum
Nisanda 2.000 ytl vereceğim Haziran sonu yada Temmuz başı 1.500 ytl diye dedim o da biraz altdan aldı yanı 3.500 ytl geliyor
Ben ilk defa motor kullanmaya başlayacağım bu motor bana yeterli olur mu
acaba sıkılırmıyım gerçekten motor cok hoş tip bakımından sıkılmam imkansız şekil bir motor çünkü ama acaba motorunda felan 7.000km'den sonra bir yavaşlama bir sorun oluşabilir mi??
(ayriyeten motor bir ara hafif bir düşüş yapmış granajında ve eksozunda çizik var diyor motordan anlamadığım için burda tanıdık bir motorcuya göstereceğim ilk başta motoru ama granaj nedir ve nerededir ne kadar etki eder bu çizilme motora gerçekten bu soruları cevaplayandan allah razı olsun :) tşkler abiler arkadaşlar iyi forumlar

Merhaba abiler arkadaşlar adım Oğuz yaş 17
Öncelikle bu site gerçekten süper bir paylaşım yapıyor :)
mükemmel bir site resmen CBR 125R için 500 sayfaya gelmiş aman kimse duymasın :) :) Onun için burda bilgili abiler arkadaşlar coktur herhalde
Ben bu motora hastayım gerçekten
Ehliyetim yok A2 Almak istiyorum fakat yaşımı doldurmadım Temmuz 91'liyim o yüzden :(
Ben Konyada yaşamaktayım bir motor buldum CBR 125R
Turuncu renkte;
Sahibi ile görüştüm motor 7.000 km'de acaba 7.000 km CBR için Fazla mı
Lastikler felan ne zaman değişiyor
Motor 7.000Km'den sonra sorun yapar mı ? bakımları yapılmıştır dedi
Fiyat konusunda 4.000ytl dedi 3.750 cektik.Fakat ben anlamadım bana bir iyilik mi yaptı yoksa motorumu elinden cıkarmaya çalışıyor ki iyilik yaptığını sanıyorum
Nisanda 2.000 ytl vereceğim Haziran sonu yada Temmuz başı 1.500 ytl diye dedim o da biraz altdan aldı yanı 3.500 ytl geliyor
Ben ilk defa motor kullanmaya başlayacağım bu motor bana yeterli olur mu
acaba sıkılırmıyım gerçekten motor cok hoş tip bakımından sıkılmam imkansız şekil bir motor çünkü ama acaba motorunda felan 7.000km'den sonra bir yavaşlama bir sorun oluşabilir mi??
(ayriyeten motor bir ara hafif bir düşüş yapmış granajında ve eksozunda çizik var diyor motordan anlamadığım için burda tanıdık bir motorcuya göstereceğim ilk başta motoru ama granaj nedir ve nerededir ne kadar etki eder bu çizilme motora gerçekten bu soruları cevaplayandan allah razı olsun :) tşkler abiler arkadaşlar iyi forumlar

bence km si fazla değil cbrlar çok km yapıyor. lastikler tahminimce 15000 km falan gidiyor ama benim motorda yakıldığı için 9000 kmde değiştirdim ben.bence o fiyat çok daha ucuza cbr bulabilirsin.

ben 2500 e aldım cbrı mesela:bounce:

bence km si fazla değil cbrlar çok km yapıyor. lastikler tahminimce 15000 km falan gidiyor ama benim motorda yakıldığı için 9000 kmde değiştirdim ben.bence o fiyat çok daha ucuza cbr bulabilirsin.

ben 2500 e aldım cbrı mesela:bounce:
tşkler fakat benim maddi imkanlarm kısıtlı
olayı anladıysan motoru satan kişi kredi cekmiş önceden onun parasını ödemek zorundaymış yada belki motoru satıp yüksek cc'li almak istiyor
acaba bana mı iyilik yaptı yoksa doğal mı yani (ya sonuçta vaade biniyor diyorsun :)
Nisanda 2.000 ytl verip Haziran sonunda felan 1.500 ytl vereceğim de :)

tşkler fakat benim maddi imkanlarm kısıtlı
olayı anladıysan motoru satan kişi kredi cekmiş önceden onun parasını ödemek zorundaymış yada belki motoru satıp yüksek cc'li almak istiyor
acaba bana mı iyilik yaptı yoksa doğal mı yani (ya sonuçta vaade biniyor diyorsun :)
Nisanda 2.000 ytl verip Haziran sonunda felan 1.500 ytl vereceğim de :)

motoru soruştur kazası falan olmasın dikkat et. bu arada motor kaç model ne?

motoru soruştur kazası falan olmasın dikkat et. bu arada motor kaç model ne?
2006 Model dedi bana
2007'de Trafiğe cıkış olarak öğrendim. CBR 125R Turuncu
Sahibi pek modifiye düşkün değilmiş.Motoru temiz kullanırım diyor.
Bir ara 135 140km/h yapmış :)
İlk mesajımda motor düşmüş demiştim onunla ilgili bir şey söyler misin
pm bakarsan sevinirim :)

2006 Model dedi bana
2007'de Trafiğe cıkış olarak öğrendim. CBR 125R Turuncu
Sahibi pek modifiye düşkün değilmiş.Motoru temiz kullanırım diyor.
Bir ara 135 140km/h yapmış :)
İlk mesajımda motor düşmüş demiştim onunla ilgili bir şey söyler misin
pm bakarsan sevinirim :)

düşmesiyle ilgili bişey söylenmez görmeden resimlerini falan çekersen burdaki birçok arkadaş benden daha iyi biliyor onlar eminim sana yardımcı olcaklardır.:cat:
cvp attım pmden.

bana komple elbise lazım kendime değil :D cbr 125 için ön elbise yani grenaj alt sakaldan farlara kadar hepsi lazım offf :(

Ben daytona motordan aldım geçen yaz spidy marka 100€ idi cok iyi sen yıpranırsın bu eldiven yıpranmaz izlenimi veriyor 4 ay kullandım cok memnun kaldım..almak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm.

Şafak : 94 :)

bu ıxon eldıven de ıyıdır arkadaslar bır arkım kullanıyordu hatta bende alacaktım ama elime uygun beden yoktu alamadım talihsiz bi sekilde
kayku butun grenajlar lazımsa sen kenara bı motor parası daha koy:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar