Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben filtreyi temizleyemiyorum ya nasıl temizleniceğini bilmiyorum..:silent:

Bilmeyen biri için biraz uğraştırıcı , servise söyleyebilirsin...

Önce artçı koltuğundan bagaja ulaşıp öndeki koltuğun vidasını çözüp koltuğu çıkartıyorsun. Sonrasında deponun vidasını söktükten sonra depoyu yavaşça çekiyorsun. Alttan deponun bağlı olduğu hortumları çok dikkatlice söktükten sonra (ve nereye girdiklerini kaydederek) depoyu kendine çekip çıkartıyorsun ve biryere koyuyorsun.
Sonrasında hava filtresinin kutusu çıkar , vidalarını çözüp kutuyu açınca hava filtresini görürsün... Onu çıkartıp durumu iyiyse tazzikli hava ile temizliyorsun , değilse değiştiriyorsun... Genelde 12.000'de değiştirmen gerekir...
Ben K&N filtre getirttim , k&n yıkanabilir olduğundan değiştirmek gerekmiyor...

koltuğu sökme kısmına kadar biliyorum aküye ulaşmıştım bi kere.. ben depoyu sökerken bütün benzin boşalır diye korkuyorum.. :queen:

Benzin boşalmaz çünkü vanalı deil.hava basıncı ile hortuma gidiyor benzin oradan da karbüratöre ;) Rahat ol çek benzin hortumunu.Ama çıkardığın yerleri unutma sora çok uğraştırır.Ayrıca hortumları güzelcene yerleştir yoksa tıkanır motor ve çalışmaz.Hava tahliye benzin hepsine göz at kırılma olmasın hortumlarda depoyu yerleştirirken ;)

Benzin boşalmaz çünkü vanalı deil.hava basıncı ile hortuma gidiyor benzin oradan da karbüratöre ;) Rahat ol çek benzin hortumunu.Ama çıkardığın yerleri unutma sora çok uğraştırır.Ayrıca hortumları güzelcene yerleştir yoksa tıkanır motor ve çalışmaz.Hava tahliye benzin hepsine göz at kırılma olmasın hortumlarda depoyu yerleştirirken ;)

tamam o zaman bi ara temizliyim filtreyi.motoru kullanıyorum daha benzinin nasıl gittiğini bilmiyorum hee kızdım kendime çok.:farao:

akın termal içilik ve pantolon konusunda
benim pantolonum normal sartlarda yapısıyo üstüme
ama termal olunca onu engelliyor daha rahat oluyo
yasanılır bi hale geliyo kısaca:)

E İYİ ALETTİR. BİR SÜRE KULLANDIM...
200 CC LİK BİR MOTORLA DENK GİDİYOR....
YBR 125 İ GEÇİYORR...
DAHA BAŞKA NE OLSUNKİ BİR 125 CC LİK MOTORDA..:cat:

arkadaşlar boyum biraz uzun ama benim için önemli değil cbf 150 vardı hızlı yetmiyordu cbf 250 almak için sattım ama 250 ler biraz pahalı cbr125 alsam surat yeterlimi düzyolda ybr geçiyorsa 130 düz yolda rahat yaparsa alınır diyorum yakıtıda uygun galiba nedersiniz tavsiyeler için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
edoxk;

cbf 150 'ye hiç bulaşma
cbf 250'ise pahalı geliyorsa sana cbr 125 yeterli olur120-130 rahat yaparsın.
bir cbf 250 kullanan arkadaş son hız gidiyorum diyordu cbr125 hala takip ettiğini söyledi ne kadar doğru bilmem.:p
benim kanaatim bu.

ben cbf 150 vardı sattım zaten ybr daha iyi diyolar cbf 150 den.cbx 250 de arkadaşta var yakıyo falan diyo bende ybr alcama cbr125 mantıklı geliyo

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben cbf 150 vardı sattım zaten ybr daha iyi diyolar cbf 150 den.cbx 250 de arkadaşta var yakıyo falan diyo bende ybr alcama cbr125 mantıklı geliyo

cbr125 sıvı soğutmalı,hızı ybr'ye göre daha iyi,cbx'ten az yakar,bencede ybr'den daha mantıklı olur cbr125'i seçmen fakat yinede senin seçimin...

arkadaşlar bi sorum olcak benim cbr 2800 km de ama hız olarak 120 yi geçemedim rodajada gayet özen gösterdim ya nedersiniz açılırmı daha? tesekkurler :rendeer:

hizaya gel

motorlu bısıklet desenıze suna siz

vallla onu bilmem ama ben 160km gördüm cbr 125ine güvenen varsa drag pisti arasın

arkadaşlar bi sorum olcak benim cbr 2800 km de ama hız olarak 120 yi geçemedim rodajada gayet özen gösterdim ya nedersiniz açılırmı daha? tesekkurler :rendeer:

walla kardeşim ben istanbulda aldığım benzinle memlekette (BARTIN) aldığım benzin arasında fena fark hissettim

Son düzenleme:
nirengi74 cvp için teşekkürlerde yakıtın çok çok etkilediğini düşünmedim açıkcası...sen ne kullanıyosun?

edoxk
Cbf 250 alabiliyorsan cbf250 al... Güzel motordur... Cbr125'i tanımaz...
Ama cbr125 de klasmanında iyidir... Düz yolda 120 civarı gider...

rock_cym
Daha motorun çok yeni , zamanla açılır...

arkadaşlar..

cuma günü bir terslik olmazsa cbr 125 dükkanımızı kapatıyoruz..
0 km de aldıgım motorumu 13100 km de teslim ediyorum..Allah izin verirse..
görünüş olarak 1 2 sorunu olsa da en azından şuna eminim motor olarak ilk aldığım kadar temiz..(bir tek bujilerin değişme vakti geliyo galiba)

neyse..

yakın zamanda nakitimi toplayıp iyice..motor bakmaya başlayacağım..
Allah izin verirse çok uzatmadan yeni motorumu alıcam..
adaylarım cok değişken olmakla beraber şu an için hyosung gt 250 veya bana doğan görünümlü şahin hazzını yaşatacak nx4 falcon..:)
saygılar sevgiler..

edoxk
Cbf 250 alabiliyorsan cbf250 al... Güzel motordur... Cbr125'i tanımaz...
Ama cbr125 de klasmanında iyidir... Düz yolda 120 civarı gider...

rock_cym
Daha motorun çok yeni , zamanla açılır...

ya twister super bir makina bence; ben cbr 125 te iki arkadaşta twister ta kapıştık, rampada ben 100 civarında o iki kişi ile benimle dalga geçti...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar