3,500 den fazla etmez..
4,000 4,500 istiyorlar sakın verme..
2006 olursa da bence çok temiz ise 3,250den fazla etmez
gerçekten mi mizu :cyclopsan bende 4000 felan versem mi diyodum
3,500 den fazla etmez..
3,500 den fazla etmez..
valla ben mezarcı degilimsaka bi yana 3900uygun değilmi arkadaşlar kış günü bu para adam vermedi gitti
r:
o zaman ben mezarcı degılde akbaba olayım motorun tepesınde donup durayım musaıt pozısyonda kapıyım motoru...
3500 verse hemen alıcam ama cık dıyo baska bısey demıyor...pekı satısı ne kadar tutuyor toplam olarak?

3900'ü verebiliyorsan 4000'de ver derim ben.Netice de sıfıra yakın bir motor alıyorsun sanırım..4000e veriyorsa kesinlikle al derim....
Ayrıca yok o çok para o motora yok bu çok para diyenlere de aldanma.Biliyorum 2500e 3000e satılan motorları daha fazla etmezler de zaten.Belinden suyu alınmış onların.Emin olun.2500e hatta size şaka gelir 1000liraya bile cbr125r buldum ben.Bi tanesini paramın olmayışındna kaçırdım diğerini gezip tozmaktan...Neyse dediğim gibi mümkünse ahkam kesmeyin arkadaslar.Misal şu anda 06model bi kawasaki 636 var.c grubundan yarışlara girebilmem için bana satılmak istenen.Fiyatı inan duysanız inanmazsınız.Ruhsat satışları ile birlikte.Yane aklınıza gelmeyecek kadar uygun fiyatlara motor alım satımları gördüm.Bir de gerçek değerleri vardır motorların.Bari konuşarak onları öldürmeyin.
Yeni bir çizme aldım kendime
Dainese Total Crash İnterface modeli...
Daha motosiklet kullanmak nasip olmadı bugün elime geçti.Evde biraz giydim ayağıma sanırım şehir içinde kullanmam pek mümkün deil.Çünkü motosiklet üstüne oturuş pozisyonunda durulduğu gibi duruyor.Yürümek çok zahmetli.Yedek ayakkabı taşımak gerekecek sanırm
![]()
koruma demırlerı mı vardı
iğrenc
akın ne kadara aldın bu botları hos bunlar bana uymuo ama yınede merak ettım
valla vapurda bırını gordum hatta motorda koruma demırlerı bıle vardı 2500 km dekı motoru korumalı elbıseler markalı hemde kask ve eldıvenle bırlık te2006 model cbr 125 i 3500 e almıs cok ıyı fıyata almıssın dedım hatta
prenskaan Açıkçası giyim kuşam için kafadan full giyinmek istiyorsan bi 800-1000ytl arası kalitesine göre orta ayarlı bişeler alabilirsin...Geriye kalır 3000ytl o paralara da çok nadir temiz makina denk gelmesi...
Bu da benim motorumun ilan numarası www.sahibinden.com'a girince numarayı bulursun... no:4728190 Bir göz at istersen...Daha detaylı bilgi istersen motorum ile ilgili özelden yazarsın...
2005 model 8000 km 4250 ytl ilgine cok tsk ediyorum.
sanırım farklı bırsey yazmama gerek yok:cat: