kim ne derse desin zealsun,tvs apache,ybr gelsin kardeşim hepsini benim makina ile yerim...140kmh/11,000~11,500 devir,gece,düzyol,soğuk hava...
(arkadaşlar bunu e5 göztepe acıbademe doğru giderken olan düz tarafta(fikirtepe civarı) yaptım 2 kez felan orayı bilenler için resmen yatmak gerek yoksa rüzgardan dolayı olmuyor)
tuğper o kadar emın olma kendınden sonucta 125 cc var altında ve 13 bg
hadi iyi günleer....
yalan söylemiyorumki emin olmıyayım:silent:, ben gerçekleri söylerim bu kadar basit yani...ve eminim diyiyorum
kabul ediyorum 125'lik makina, fakat tutupta 2-40 2-50 yapıyor demiyorum:mrgreen:
ben yaptığımı ve gerçek olanı söylüyorum:cat:....hadi sizede iyi günler:cat:
başkentin_asi_pilotu;872782' Alıntı:
arkadaşlar hayrına kitapçığı olan birisi şu zincirin değişim km sine bakıp bi yazabilirmi? sürekli uzun yoldayım ne zaman değişecem bilmiyorum...
kitapçıktaki bakımı her 500 km'de bir temizlik ve yağlama yapılması gerektiği yazıyor.fakat zorlu koşullarda yani toz toprak fazla olan yerlerde daha sık bakım gerektiği yazıyor.
ben ilk 20,000 km de değiştirdim set halinde ön-arka dişli +zincir.geçen kış diyeyim tam tarihi bilmiyorum fakat servisteki orjinal fiyatı 193-ytl'idi takım halinde.
serviste baktığımızda sadece zincir 203 ytl idi onlarda şaşırdı:mrgreen:
bide arka sol şasede tam tekerleğin olduğu vidanın orada bir ok işareti var,ve şasede bir yapıştırma var(tabi sökülmediyse)yeşil ve kırmızı olarak 2'ye ayrılmış vidanın ordaki ok kırmızıya gelirse germek gerekiyor.Ve en sonunda artık gerilmeyecek haldeyse değişiyor.